Tak jak píšeš tak, tak to není s tím počítáním procent. Počet sérií sraz.. po několika trenincích zvyšuj..
Malé partie nejezdi tímle stylem... na malé ti stačí normalně 3-4 série a už tak budeš hotovej.
A to, že pojedeš se 70% tak rozhodně sílu neztratíš, právě naopak. Přečti si ten článek od Ciza.
..někde když prolezeš starší logy...najdeš tuhle rutinu.. nevim kdo to tu už jel, prolez pár logu a najdeš určo.
Moc dik za radu!
Porad mam ale par nesrovnalosti.
Pise tam ze pokud je moje max 130kg x5 pritah v predklonu tak pouziju 2x5x115 takze ty golden serie budou zhruba 90% ale u benche vychazi z 1Rm , z ceho mam teda vychazet? Z maxka na 1 nebo 5 op.? Dalsi problem jsou ty drepy, drepy proste nemuzu - co ten legpress?
Dalsi vec, bench/tlaky jen na rovne? Incline/decline vubec.nezarazovat?
Moc dik za radu!
Porad mam ale par nesrovnalosti.
Pise tam ze pokud je moje max 130kg x5 pritah v predklonu tak pouziju 2x5x115 takze ty golden serie budou zhruba 90% ale u benche vychazi z 1Rm , z ceho mam teda vychazet? Z maxka na 1 nebo 5 op.? Dalsi problem jsou ty drepy, drepy proste nemuzu - co ten legpress?
Dalsi vec, bench/tlaky jen na rovne? Incline/decline vubec.nezarazovat?
tam kde znas maxko na 5 opakovani, pocitej z toho 90%
treba u pritahu jede malokdo na jedno opakovani, tak proto
proc ne drep?
drep a legpress je podle me jako ziva holka a nafukovaci
tlaky jen na rovne, hlavou nahoru odpalis ramena, hlavou dolu supluji kliky na bradlech
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Dalsi vec, chci jet primo ten rozpis od ciza co je u toho clanku, kam tam vecpat bradla?
A valit je bear stylem nebo taky jen 3-4ser. ten sy dotaz se vztahuje k military
Jinak dnes probehlo zkouseni a zapisovani dat, ktere budu pouzivat.
military press jsou tlaky s velkou cinkou ve stoji (pusobi na celni ramena predevsim)
v tom treningu co jsme rozepsal je i pumpovaci 4. den
apropos, jen tak mimochodem, proc je lepsi 4x tydne nez 3x?
Nerikam ze lepsi,ale me pohodlnejsi.
Jo,to jsem myslel, nikde ho tam totiz nevidim
Zůstala pouze kostra základních cviků a veškeré doplňkové cviky se přesouvají do jednoho dne (den 6). Břicho zařaďte 2 - 3x týdně, vhodné je především k tréninkům, kde je zařazen dřep a mrtvý tah. Ačkoliv originální „bear routine“ nezahrnuje lehký den s doplňkovými cviky, silně doporučuji takový den zařadit. Mohl by vypadat například takto:
cvik s x op.
stahování horní kladky k hrudníku 3 x 15
bench-press s jednoručkami hlavou nahoru 3 x 15
pullover 3 x 15
střed deltových svalů 3 x 15
biceps 3 x 15
triceps 3 x 15
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
military press jsou tlaky s velkou cinkou ve stoji (pusobi na celni ramena predevsim)
v tom treningu co jsme rozepsal je i pumpovaci 4. den
apropos, jen tak mimochodem, proc je lepsi 4x tydne nez 3x?
Nerikam ze lepsi,ale me pohodlnejsi.
Jo,to jsem myslel, nikde ho tam totiz nevidim
Zůstala pouze kostra základních cviků a veškeré doplňkové cviky se přesouvají do jednoho dne (den 6). Břicho zařaďte 2 - 3x týdně, vhodné je především k tréninkům, kde je zařazen dřep a mrtvý tah. Ačkoliv originální , silně doporučuji takový den zařadit. Mohl by vypadat například takto:
cvik s x op.
stahování horní kladky k hrudníku 3 x 15
bench-press s jednoručkami hlavou nahoru 3 x 15
pullover 3 x 15
střed deltových svalů 3 x 15
biceps 3 x 15
triceps 3 x 15[/quote
No,fakt bych radsi jel ten rozpis co jsem napsal vys.
Akorat porad nechapu to s tim military, vim jsem trosku nechapavejsi:D
Diky za odezvy
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru