|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Wojtkingson

|
Zaslal: ne březen 10, 2013 10:44 am Předmět: |
|
|
Holky, vy jste silný jak bejk _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: st březen 13, 2013 4:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so březen 16, 2013 1:20 am Předmět: |
|
|
Dnešek radši lehce
Mrtvolka
6x20
2x6/60 všechno radši s páskem
2x5/70
3x4/80 u toho už byly ty záda cejtit tak sem to víc nehrotila..
Good morning
5x10/20
Přítahy kladky v sedě.. břicho.. na benči bylo furt plno, takže to bylo všechno =) _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: po březen 18, 2013 11:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: po březen 18, 2013 11:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: st březen 20, 2013 9:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: so březen 23, 2013 10:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 6:42 pm Předmět: |
|
|
Tak poslední týden před závody už jsem se na žádnej trénink nedostala.. původně jsem chtěla jít ještě něco lehkýho a protáhnout se ale neva..
Včera jsem tedy startovala na Raw republice v Brně.. ráno jsem navážila 78,3 kg takže spokojenost =) základy jsem nahlásila 70, 57,5 a 105 a tak to i zůstalo...
Dřep jsem šla v rozcvičovně poslednim pokusem 65 kg a byl to lehkej pěkněj pokus... jenže těch 70ti jsem se nějak podvědomě bála a tak když jsem šla na první pokus tak se mi to moc nechtělo pouštět dozadu.. asi jsem měla strach že se s tim pak nezvednu (přitom bych to dala v pohodě.. mam jen hloupou hlavu na tohleto.. ) .. takže jsem šla kolenama moc dopředu a neuznali mi hloubku... na 70 jsem šla tedy znova a to už bylo platný pak sme rozmejšleli mezi 75 a 77,5 tak jsem si říkala že už teda zkusim víc že teď už je to stejně jedno =) a platnej takže spokojenost =) Osobák o 7,5 kg =)
Benč v rozcvičovně do 50ti po dvou =) lehký... první pokus 57,5 lehký =) pak mě přemluvili kluci ať jdu rovnou 65 .. já původně chtěla 62,5 a až třetim 65.. ale jsem ráda že mě přemluvili pač jsem to dala takže radost konečně to padlo =) ale bylo to docela těžký.. nahoru to šlo pomalu... a pěkně mě rozbolely záda = (.. zkusila jsem pak ještě 67,5 ale to už bylo bez šance..
Mrtvoly jsem šla v rozcvičovně do 95ti kilo první pokus pak 105 docela na pohodu.. Ještě jsme při mrtvole zjistili že bych mohla bejt ve sloučený kategorii nad 72 kg 3. takže jsem se začla přetahovat o třetí místo =).. druhym pokusem 115 to už bylo trochu těžší ale šlo to.. a třetim sem nakonec nahlásila 125 s tim že když to dam tak bych měla bejt třetí... nakonec to nebylo ani tak moc těžký takže platný a další bronz do sbírky.. =)
Zkrácená verze pro ty co to nemaj sílu číst..
Dřep
70 no lift (špatná hloubka kvůli hloupý hlavě )
70 ok
77,5 osobáček =)
Benč
57,5 ok lehký
65 ok těžký (letošní osobáček)
67,5 ani náhodou =)
Mrtvola
105
115
125 všechno vcelku ok všechno platný.. záda držej...
omlouvam se za tak nudnej report ale jsem tak strašně unavená že ani na srandičky už nemam sílu =).. tak mi to odpusťte a děkuju všem co na mě mysleli nebo co fandili... _________________ " běž na to, máš to lehký! "
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 6:50 pm Předmět: |
|
|
Pekny, jen tak dal  , este muzes dodat nejakou fotku nebo video )
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne březen 31, 2013 6:51 pm Předmět: |
|
|
... jj, také gratuluju, sledovala jsem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
gollenka

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|