Gollenka - nebýt nejslabší

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Gollenka - nebýt nejslabší
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Wojtkingson

PříspěvekZaslal: ne březen 10, 2013 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Holky, vy jste silný jak bejk
gollenka

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Wojtkingson napsal:
Holky, vy jste silný jak bejk

Tak já zatim moc ne.. ale jestli to měla bejt lichotka tak děkujeme =)
gollenka

PříspěvekZaslal: po březen 11, 2013 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešního tréninku jsem se trochu bála.. nějak jsem to potentovala při těch mrtvolách takže mě furt píchá v jednom místě v bedrech .. budem doufat že cvičenim se to spraví ... tak jsem si říkala jestli to nebude problém při mostování ale při benči to nebolelo vůbec .. hurá =)

Benč
10/20
8/30
5/40
4/50
3x3/55 lehký.. už osa mi přišla podezřele lehká ale ptala jsem se na baru a prej sou všechny velký osy dvacky.. tak jim budem věřit =) .. takže super z benče radost...

Dřep v předu
5/20
5/30
4x4/35 to bylo trošku těžší.. hlavně jsem u toho cejtila ty záda.. ale žádná hrůza

Tlaky na ramena s velkou osou ve stoje
4x7

Rozpažky
4x7/5

Břicho.. Toť vše.. jsem zvědavá na středeční dřepy...
gollenka

PříspěvekZaslal: st březen 13, 2013 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnešek mě potěšil

Dřep (neoprenový bandáže + opasek)
6x20
5x30
5x40
4x50
3x60
3x3/65 OSOBÁK
dokonce jsem sebou měla i sparinga.. kterej mi ale při první sérii při třetim pokusu trochu pomoh.. ale když jsem mu vysvětlila že tohle není situace kdy má zasahovat tak zbylý dvě série jsem odjela sama =) ta druhá byla asi nejlepší.. při třetí jsem se při poslednim dřepu dostala nějak moc dopředu takže jsem s tim nakonec udělala krok ale čert už to vem odřepováno vcelku v pohodě.. maličko se bojim těch 70ti.. myslim že když to potentuju technicky tak už se s tim nezvednu :D ale necháme se za tejden překvapit

Benč jen lehce
10x20
7x30
4x4/40 všechno se stopkama a dynamicky.. lehoučký

Pak předkopávání břicho a dom =) záda jsem trochu cejtila při dřepu ale jak jsem si pak vzala pásek tak už to bylo dobrý. Celkově mi přijde že se to snad lepší. Zejtra ale mrtvolku 3x3/115 určitě nepůjdu.. prdim na to půjdu to nějak lehčeji a uvidim jak to bude vypadat... nemam co hrotit...
gollenka

PříspěvekZaslal: so březen 16, 2013 1:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnešek radši lehce

Mrtvolka
6x20
2x6/60 všechno radši s páskem
2x5/70
3x4/80 u toho už byly ty záda cejtit tak sem to víc nehrotila..

Good morning
5x10/20

Přítahy kladky v sedě.. břicho.. na benči bylo furt plno, takže to bylo všechno =)
gollenka

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 11:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dnešní trénink byl fakt vtipnej... znova jsem zlanařila sparinga z minule.. asi si ho už necham je s nim docela sranda =).. a šlo se na těžký benče..

Benč
10x20
8x30
6x40
5x50 přišlo mi to docela těžký tak jsem přemejšlela jestli jít 55 a pak až 57,5 (což bylo v plánu, ale nakonec jsem se rozhodla že půjdu rovnou na tu 57,5 )
měla jsem jít 3x3/57,5 .. tak to naložim.. říkam sparingovi ze srandy že mě to snad nezamáčkne.. mi to podal.. sjedu dolů .. a nahoru ani o cenťák tak mi pomoh.. říkam počkej já se ještě srovnam.. tak jsem se do toho narovnala jak to šlo nejlíp... jdu dolů.. nahoru kousek.. v půlce už mi musel pomoct.. tak sem to nešťastná dala zas do stojanů že tohle teda jako nejde.. a začla jsem vymejšlet co dělat.. a jak je možný že sem tak slabá že minule těch 55 bylo v pohodě.. tak jsem si říkala že zkusim ubrat na těch 55 jestli aspoň s tim to půjde.. a když si stoupnu k tý čince tak koukam že jsem si omylem naložila místo 57,5 o DESET kilo víc takže jsem si dneska dala dvě negativní opakování se 67,5 kg
pak jsem se teda zorientovala naložila správně a
3x3/57,5 docela v pohodě.. akorát ta první série nic moc.. myslim že jsem se trochu vyšťavila na tom boji s 67,5

pak sem si dala rozpažky...
potom boj s jednoručkou kterou jsem chtěla podat za odměnu sparingovi ale byla nějaká těžká tak jsem mu to chudákovi musela podávat na dvakrát protože poprvé sme se nakonec oba rozesmáli .. tohle si ještě budu muset nacvičit
pak se uvolnilo místo na dřepu

Dřep v předu
5x20
5x30
4x4/40

Triceps

Břicho a dom .. .. dneska spokojenost.. záda jakžtakž dobrý..
kulíšek

PříspěvekZaslal: po březen 18, 2013 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To by byl pěkný osobáček, ale
gollenka

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kulíšek napsal:

To by byl pěkný osobáček, ale

jo tak nezlobila bych se kdybych to dala a všimla si toho až potom ale přece jen deset kilo je na týhle váze docela velkej rozdíl ... mimochodem kozy mě bolej ještě dneska
gollenka

PříspěvekZaslal: st březen 20, 2013 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska těžký dřepy

Dřep v neoprenech
6x20
5x30
5x40
4x50
3x60
2x65
3x2/70 OSOBÁČEK ... měla jsem fakt radost.. tohohle jsem se vcelku bála a nakonec první druhá série byla fakt v pohodě.. hodně sem se soustředila na techniku.. a prostě to šlo nečekaně pěkně =) .. třetí už trošku horší.. ale žádný trápení.. takže pro mě radost veliká..

Benč
8x20
5x40
4x4/45 se stopkou a dynamicky.. bolelo bolelo =) ale těžký to nebylo...

Předkopávání... břicho a dom =)
gollenka

PříspěvekZaslal: so březen 23, 2013 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Poslední těžkej trénink před závody..

Benč
10x20
8x30
5x40
4x50
3x55
3x2/60 docela lehký...
až na to že jsem pak debil s osou ukazovala jednomu klukovi techniku a jak jsem mu chtěla ukázat hezkej most tak mě rozboleli záda za dobrotu víte co... ... no třeba se mi to jednou ve zlym vrátí

Mrtvola
vzhledem k tomu co se stalo před dvěma týdny.. a vzhledem k tomu benči (i když už mi ty záda přijdou o dost lepší.. ale ideal to holt není no... ) jsem chtěla jít přece jen spíš lehce
7x20
5x60
4x70
3x80
2x90 (původně jsem myslela že na tomhle dneska zůstanu, ale nebylo to zas tak hrozně těžký..)
2x95
2x100 =) (alespoň pro ten pocit že stovku ještě zvednu )
jsem ale zvědavá jak to půjde na závodech...

mimochodem mezitim jsem ještě učila někoho dřepovat to uvidíte za půl roku budou všichni ve Vysokým Mýtě dřepovat benčovat a tahat jak o život.. všichni budou cvičit i nohy a nejen biceps (kterej jsem si mimochodem dneska omylem prohlídla v zrcadle a lekla jsem se sama sebe )

pak dřep v předu
7x20
5x30
4x40
3x nebo 4x4/45 už nevim byla jsem už trochu mimo.. a víc se mi už stejně nechtělo jít :D navíc zavírali takže konec.. ale jsem nějaká utahaná...
gollenka

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 6:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak poslední týden před závody už jsem se na žádnej trénink nedostala.. původně jsem chtěla jít ještě něco lehkýho a protáhnout se ale neva..

Včera jsem tedy startovala na Raw republice v Brně.. ráno jsem navážila 78,3 kg takže spokojenost =) základy jsem nahlásila 70, 57,5 a 105 a tak to i zůstalo...

Dřep jsem šla v rozcvičovně poslednim pokusem 65 kg a byl to lehkej pěkněj pokus... jenže těch 70ti jsem se nějak podvědomě bála a tak když jsem šla na první pokus tak se mi to moc nechtělo pouštět dozadu.. asi jsem měla strach že se s tim pak nezvednu (přitom bych to dala v pohodě.. mam jen hloupou hlavu na tohleto.. ) .. takže jsem šla kolenama moc dopředu a neuznali mi hloubku... na 70 jsem šla tedy znova a to už bylo platný pak sme rozmejšleli mezi 75 a 77,5 tak jsem si říkala že už teda zkusim víc že teď už je to stejně jedno =) a platnej takže spokojenost =) Osobák o 7,5 kg =)

Benč v rozcvičovně do 50ti po dvou =) lehký... první pokus 57,5 lehký =) pak mě přemluvili kluci ať jdu rovnou 65 .. já původně chtěla 62,5 a až třetim 65.. ale jsem ráda že mě přemluvili pač jsem to dala takže radost konečně to padlo =) ale bylo to docela těžký.. nahoru to šlo pomalu... a pěkně mě rozbolely záda = (.. zkusila jsem pak ještě 67,5 ale to už bylo bez šance..

Mrtvoly jsem šla v rozcvičovně do 95ti kilo první pokus pak 105 docela na pohodu.. Ještě jsme při mrtvole zjistili že bych mohla bejt ve sloučený kategorii nad 72 kg 3. takže jsem se začla přetahovat o třetí místo =).. druhym pokusem 115 to už bylo trochu těžší ale šlo to.. a třetim sem nakonec nahlásila 125 s tim že když to dam tak bych měla bejt třetí... nakonec to nebylo ani tak moc těžký takže platný a další bronz do sbírky.. =)

Zkrácená verze pro ty co to nemaj sílu číst..

Dřep
70 no lift (špatná hloubka kvůli hloupý hlavě )
70 ok
77,5 osobáček =)

Benč
57,5 ok lehký
65 ok těžký (letošní osobáček)
67,5 ani náhodou =)

Mrtvola
105
115
125 všechno vcelku ok všechno platný.. záda držej...

omlouvam se za tak nudnej report ale jsem tak strašně unavená že ani na srandičky už nemam sílu =).. tak mi to odpusťte a děkuju všem co na mě mysleli nebo co fandili...
Judson

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 6:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny, jen tak dal , este muzes dodat nejakou fotku nebo video )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
e-witch

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

... jj, také gratuluju, sledovala jsem :)
grogy

PříspěvekZaslal: ne březen 31, 2013 7:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě jednou gratuluju a když se příště nebudeš tak bát, budeš nás poslouchat, a pořádně přiložíš, tak dáš ještě víc

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
gollenka

PříspěvekZaslal: po duben 01, 2013 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:
Pekny, jen tak dal , este muzes dodat nejakou fotku nebo video )

Děkuju .. No on mi to nějak nikdo nikdy netočí =).. ale mrknu pak jestli daj záznam někam v jakejch časech jsem startovala a můžeš na to mrknout.. Fotky třeba nějaký budou... ale jak teď jezdim většinou sama tak tahle dokumentace většinou chybí =)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gollenka - nebýt nejslabší Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: