děkuju moc já budu držet palce za tejden.. škoda že nejedeš na tu republiku masters to budu nakonec komentovat tak bych tě mohla podporovat i hlasově =).. takhle jen budu za tejden koukat z domu
Ještě jednou gratuluju a když se příště nebudeš tak bát, budeš nás poslouchat, a pořádně přiložíš, tak dáš ještě víc
Dík tak když se nebudu bát tak to bude určitě o dost lepší .. a když budu poslouchat vás tak určitě pořádně přiložim jen aby mě to potom nezamáčklo ... ne holt si to budu muset nějak srovnat v tý hloupý hlavě pořádně se ještě rozdřepovat abych si začla věřit a nepotentovávala se z toho psychicky... Tohle byla škoda že jsem si na tom nevěřila.. ... nevadí.. do příště se polepšim
děkuju moc já budu držet palce za tejden.. škoda že nejedeš na tu republiku masters to budu nakonec komentovat tak bych tě mohla podporovat i hlasově =).. takhle jen budu za tejden koukat z domu
týjo, 2x škoda, to by se mi líbilo ...
... ale opatrně na ty důchodce, ať z toho není nějaká cévní mozková příhoda :)
.. budu se krotit ... doufam mě to vždycky tak vtáhne že pak na všechny hrozně křičim ať zvedaj ... .. ale tak snad trochu toho povzbuzování přežijou =) však to sou samý odolný jedinci
... to oni zvedat určitě budou :)... ale co tak vím od "kolegů mastrů", někdy trochu vázne výstup na bednu, tak je když tak zvedni, ... nad 125 tam snad nikdo nebude :)
nebo si uděláš další osobák 8)
Zaslal: po duben 01, 2013 12:58 pm Předmět: Re: Gollenka v objemu :D
Tak už je to přes půl roku co jsem si tu založila (obnovila) log.. tak malé ohlednutí k prvnímu příspěvku co jsem sem psala ...
gollenka napsal:
Cíle nejsou zatím úplně stanoveny. Samozřejmě základem bude začít zase normálně pravidelně trénovat . Chtěla bych si taky trošku rozšířit obzory a vyzkoušet třeba i nějaké jiné sporty . Jinak pro ty kdo nečetli můj starý log jsem se předtím věnovala liftu (nijak slavně a dřepovat neumim do teď). Takže bych se třeba ráda naučila dřepovat =) a když to půjde zas bych si ráda třeba příští rok zajela na nějakou soutěž , nechci nic uspěchat, hlavně si chci dát pozor na spodek zad protože když jsem byla před nějakym časem na rentgenu tak mi řekli že mam obratle v bederní části sesedlý a nějak se jim to nelíbilo. Takže v klidu nemam se teď za čim hnát i když samozřejmě budu ráda když to zas půjde v nějakym rozumnym čase nahoru.
Jinak teď vážim 74,4 kg normálně jsem vážívala okolo těch 71 kg když jsem závodila.. (teda mezi 67,4 až 75,1 =)) ale svaly spadly a břicho je docela fuj =) takže bych taky ráda trochu shodila hlavně co se toho břicha týče to mě štve už dlouho...
začít zas normálně trénovat se mi myslim vcelku povedlo =) až na malé zádrhely a pauzy to docela funguje.. takže splněno =)... .. vyzkoušet nějaké jiné sporty?? vůbec.. k ničemu sem se nedostala.. a a ni si nejsem jistá že v brzký době dostanu.. ale tak nevadí...
naučit se dřepovat.. to je takovej můj cíl v podstatě od začátku.. a ač se to tak zdát nemusí, tak si myslim že opravdu teprve letos začínám konečně dřepovat alespoň trochu podle mých přestav.. a mam z toho v podstatě fakt radost.. samozřejmě váhově ještě strašně zaostávám za konkurencí.. ale mam pocit že tam mam ještě dost rezervy a můžu to letos ještě dost vytáhnout nahoru.. potřebovala bych ještě hodně hodně dřepovat abych si v tom začla bejt trochu jistější a nebála se toho.. ale už jsem vcelku ztratila odpor kterej sem si k dřepu stihla předtim vypěstovat.. a v podstatě mě teď i baví =) (v což jsem před půl rokem ani nedoufala =) takže vlastně splněno na jedničku . )
zajet třeba letos na nějakou soutěž.. to jsem stihla splnit nakonec už 3x to jsem teda taky nečekala ale jsem ráda že sem to nakonec všechno absolvovala
Dát pozor na spodek zad ... tak to se mi moc nepovedlo no ale tak doufam že si teď trošku odpočnou a sedne si to v klidu zase zpátky do normálu.. takže v klidu nemam se za čim hnát v reálu nakonec zas tak nefungovalo.. za tohle si dam napomenutí
Tak a konečně se dostáváme k tomu proč to tady taky rozpitvávám poznámka mam 74,4kg a chci něco shodit se nějak minula účinkem a po půl roce mam o 4kg víc =).. naštěstí si myslim že docela zafungovala svalová paměť a dost z toho budou svaly.. ale nic to nemění na tom že už před tim to bylo na prd.. Takže je to tady... Musim přejmenovat log... a Gollenka jde z objemu aneb vstříc plážové formě
... to oni zvedat určitě budou :)... ale co tak vím od "kolegů mastrů", někdy trochu vázne výstup na bednu, tak je když tak zvedni, ... nad 125 tam snad nikdo nebude :)
nebo si uděláš další osobák 8)
tu je ještě dřep.. ale to je fakt děs když to vidim .. jako nechápu co jsem tam dělala.. tohle fakt není hezký no.. takhle by to vypadat nemělo... normálně nechodim takhle kolenama dopředu... ale z nějakýho důvodu sem se prostě bála sednout v tom normálně dozadu... zvedam 7 min 16 a 28
a tady jsou benče.. koukam že pri prvnim pokusu jsem nějak moc nečekala na stopku jinak je to 6min 18 a 28
tak tohle je jediná fotka ze závodů která se ke mě zatím dostala =) ale tak aby Judson nebyl smutnej že tu nic není =)...
Včerejší trénink jen tak lehoučce..
Rozehřátí protažení
Benč
1x10/20
5x7/30
byla jsem nějaká zatuhlá a trochu mě bolelo rameno.. ale hezky to povolilo a poslední série byla fajn
Dřep
7x20
5x5/40
tak sem na sebe jednou koukla do zrcadla ze strany.. což běžně nedělam.. a fakt mi ty kolena jdou dopředu nějak víc než bych chtěla (nebylo to teda tak hrozný jak na těch závodech ale i tak = ( ) ... holt na mě nikdo nekouká nikdo to netočí a když na sebe mrknu ze předu tak hloubku to má... ... budu se na to teď soustředit a snažit se to co nejvíc napravit.... teď budu na nízkejch vahách takže na to bude čas a prostor.. tak snad se mi to podaří dát do kupy..
Mrtvolka
6x6/60 + zkouška změny techniky... .. necejtim se na tý mrtvole teďka moc dobře.. takže jsem zkoušela trošku úprav.. a myslim že k lepšímu.. víc si do toho sedat a zabírat víc nohama.. uvidíme jak to bude fungovat na vyšších vahách .. plus stahovat lopatky.. což teda vydržim jen při prvnim opakování.. ale nebylo to špatný...
Benč
10x20
10x30
5x10/40 poslední dvě opakování se stopkou.. zkoušim pokládat trošku níž.. jako dál na hrudník.. uvidíme jestli to bude ku prospěchu ... (chybí mi kulíšek aby mě kontroloval a radil mi.. )
Tak vzhledem k tomu že jsem říkala že je na čase jít z objemu =).. tak jsem začla od pondělí ( 1.4. ) takovou lehčí dietku zvážila jsem se... změřila =) tohle budu dělat každej tejden.. pač častěji to myslim nemá smysl.. .. takže dneska bylo druhý měření a tu jsou výsledky
1.4. Váha 78,8
Dnes (7.4. ) Váha 78 rovných takže -0,8 kg spokojenost..
Centimetry po tejdnu stejný akorát břicho o 1cm míň a boky o 2cm míň...
Dřep
6x20
6x35
5x6/45 se zaměřenim na to aby nešly kolena dopředu =)...
Benč na úzko
7x20
5x7/35
Rozpažky
5x7/5
:D jsem chtěla najít jak se ten cvik jmenuje a vyšlo mi z toho
tricepsové tlaky s jednoručkou jednoruč za hlavou ve stoje to je docela dlouhej název... myslim že příště napíšu jen tricpes a představte si pod tim co chcete názvy těhle doplňkovejch cviků jsou prostě prapodivný
5x7/5
Tlaky na ramena s velkou osou
5x7
protažení.. břicho... 5 min cardio ... spokojenost.. =)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru