|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
ttby
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 11:13 am Předmět: |
|
|
10.5.2015
Posilka - Kozy, bicáky
JČ tlaky na kozy na rovné lavici
10x25kg
8x30kg
8x35kg
8x40kg
4x45kg
8x20kg
Stahování horních protisměrek - se stopkama
12x22.5kg
12x22.5kg
12x22.5kg
12x22.5kg
JČ tlaky hlavou dolů
10x20kg
6x30kg
6x30kg
6x30kg
6x30kg
6x30kg
JČ rozpažky na rovné lavici
12x12.5kg
12x12.5kg
8x15kg
8x15kg
EZ zdvihy vestoje
12x22.5kg
6x42.5kg
6x42.5kg
6x42.5kg
6x42.5kg
VČ zdvihy - kladivový úchop
8x27.5kg
8x27.5kg
8x27.5kg
8x27.5kg
Konečně jsem se odhodlal nepít pivo k hokeji, tak jsem zašel do posilky  Jinak předevčírem jsem si dal ještě takovej zabijáckej kruháček složenej z burpees, spiderman kliků, kliků na bradlech, zkracovaček, dřepů, shybů .... je zajímavý, jak ty svaly z takovýho tréninku bolej úplně jinak než z posilky :)
Plány dobudoucna:
Pojedu klasiku split v posilce, obden budu střídat s během a v sobotu si budu dávat kruhovej trenink s vlastní vahou .... do toho všeho budu hodně žrát a uvidím kam to povede :))) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 12:23 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | 10.5.2015
Konečně jsem se odhodlal nepít pivo k hokeji, tak jsem zašel do posilky Jinak předevčírem jsem si dal ještě takovej zabijáckej kruháček složenej z burpees, spiderman kliků, kliků na bradlech, zkracovaček, dřepů, shybů .... je zajímavý, jak ty svaly z takovýho tréninku bolej úplně jinak než z posilky :)
Plány dobudoucna:
Pojedu klasiku split v posilce, obden budu střídat s během a v sobotu si budu dávat kruhovej trenink s vlastní vahou .... do toho všeho budu hodně žrát a uvidím kam to povede :))) |
Já si teď dávám dost často i po tréninku a musím říct, že to je úplně stejný, jako když jsem si ho nedával Když to člověk nepije po pěti, tak je pivo v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 12:24 pm Předmět: |
|
|
Grimley, jak vlastně jíš? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 12:58 pm Předmět: |
|
|
@maerlyn: To me prave vetsinou nevyjde a to jedno petipivecko padne kdyz uz si dam
@Moocha: No vetsinou si sednu ke stolu a jim normalne priborem
Ne tak snazim se jist rozumne, to znamena na snidani jsem ted tlacil 5 vajec michanejch a syr nasteouhanej (ted jsem si na tejden koupil emco musli v Globusu v akci - vzpominka na studentsky leta kdy jsme to jedli furt:D). Behem dopoledne vanicka tvarohu....zeleninovej salat (rajce, paprika, okurka a promichany s bilym vinnym mostem (a octem) od Mamma luccia. K obedu jedu cca 300g kozy plus prilohy (rejze, testoviny, zitnej chleba). Odpoledne pak nejaky ovoce po treninku a vecere bud syrecky / mozzarella light / sunka / vejce se zeleninou a takovejma tema sucharama od Racio nebo od Rej, ty si mazu jeste lucinou nebo gervais a pak jdu spat :D muj den trva od 4:00 do cca 20:30 :)
O vikendu semtam nejaky pivko, nebo vino .... a neco nezdravyho (vcera treba hovezi klobasky z Globusu :D) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka Kalous

|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: ne květen 10, 2015 2:09 pm Předmět: |
|
|
[quote="Grimley"]
@Moocha: No vetsinou si sednu ke stolu a jim normalne priborem
/quote]
epic
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: ne květen 10, 2015 2:30 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si naplánoval lepší pochod než Praha - Prčice
http://www.mapy.cz/s/hSob _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po květen 11, 2015 2:12 pm Předmět: |
|
|
Nazdar, sledujem tvoj log kvoli kombinacii beh - sila, chvalim, kedze sa snazim dat dohromady cca to iste (len mozno s inymi nastrojmi). Jedine comu nerozumiem je, preco mas pri vytrvalostnych behoch (vlastne pri vsetkych behoch) tak vysoku priemernu tepovku (155+ bpm), aj ked su to rovinky. Len pre priklad, ja s TF max. cca 200 behavam vytrvalostne (alebo regeneracne) behy (10km+) pri 120 - 145 bpm, tempove pri 155 - 170 bpm a sprinty pri 170+... just asking, no offence. :) _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 11, 2015 2:27 pm Předmět: |
|
|
S takym jedalnickom musis byt ryslejsi, to neexistuje, tipujem, ze drzis nieco podobne tak raz do tyzdna a vobec si nepisal cokolady, cipsy, kolu, sladke napoje atd., vsak to mas riadnu dietu! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne po květen 11, 2015 3:42 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po květen 11, 2015 2:27 pm Předmět: |
|
|
S takym jedalnickom musis byt ryslejsi, to neexistuje, topujem, ze drzis nieco podobne tak raz do tyzdna a vobec sinepisal cokplafy, cipsy, kolu, sladke napoje atd. Atd. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po květen 11, 2015 3:06 pm Předmět: |
|
|
Souhlas s Turakamem, ikdyz mas ocividne naprd genetiku, tak by to podle teto stravy a fyzicke aktivity melo vypadat jinak. Spoustu veci urcite zalhavas
A je zbytecny se porad fotit, kdyz s tim pristupem a treninkem nenastane absolutne zadna zmena kompozice tela, nebo abych ti nekrivdil tak skoro okem nerozeznatelna. Pokud zaradis na pul roku, 2 ruzny silovy rutiny po 8 tydnech s tydenním deloadem, navysis tak total v v trojboji o 50-100kg, omezis lehce dlouhotrvajici vytrvalostni behy, nebo jeste lepe misto nich zaradis 1-2x tydne intenzivni, ale kratce trvajici sprinty tak verim, ze konecne neco udelas se svou postavou (a nejen postavou, budes na tom lip po vsech strankach lip nez s obyc zakladnima cvikama s vlastni vahou a behanim po rovinkach), jen se to chce kousnout a vydrzet to nakej cas, tak ses kurva vojak ne... a netvrd alibisticky ze cvicis pro radost, jinak bys to tak neresil a nefotil se kazdej mesic... Ver mi, ale nebo taky nemusis a muzes si zkusit dalsi t****j kulturistickej split :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: po květen 11, 2015 4:31 pm Předmět: |
|
|
| magion napsal: | Souhlas s Turakamem, ikdyz mas ocividne naprd genetiku, tak by to podle teto stravy a fyzicke aktivity melo vypadat jinak. Spoustu veci urcite zalhavas
A je zbytecny se porad fotit, kdyz s tim pristupem a treninkem nenastane absolutne zadna zmena kompozice tela, nebo abych ti nekrivdil tak skoro okem nerozeznatelna. Pokud zaradis na pul roku, 2 ruzny silovy rutiny po 8 tydnech s tydenním deloadem, navysis tak total v v trojboji o 50-100kg, omezis lehce dlouhotrvajici vytrvalostni behy, nebo jeste lepe misto nich zaradis 1-2x tydne intenzivni, ale kratce trvajici sprinty tak verim, ze konecne neco udelas se svou postavou (a nejen postavou, budes na tom lip po vsech strankach lip nez s obyc zakladnima cvikama s vlastni vahou a behanim po rovinkach), jen se to chce kousnout a vydrzet to nakej cas, tak ses kurva vojak ne... a netvrd alibisticky ze cvicis pro radost, jinak bys to tak neresil a nefotil se kazdej mesic... Ver mi, ale nebo taky nemusis a muzes si zkusit dalsi t****j kulturistickej split :) |
mě to teda moc nefunguje
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po květen 11, 2015 6:16 pm Předmět: |
|
|
11.5.2015
Běh
Dneska běh úplně na houby (tuším, že za to může moje pivní šílenství o víkendu - hokej je hokej :D)
@cohen: Ta tepovka je šílená, já vím, ale je to podle mě daný tím, že jsem přes půl roku nic nedělal, když jsem běhal dřív taky často, měl jsem tepovku 156 při tempu pod 5minut na kilák. Musím tomu dát řád a běhat podle tepovky, první dva měsíce jsem to tak dělal a bylo to znát, jenže pak přišlo období, kdy jsem prostě napálil tempo a bylo to v háji :D
@Turakam: To jídlo je vážně takový, jaký píšu. Přes pracovní tejden nemám problém, to jsem v pravidelným režimu - 4:00 budíček, pes, snídaně, cesta do práce. V 6:00 kafčo.... 7:30 tvaroh....9:30 zeleninovej salát + jablko.....11:30 - oběd .... potom 16:00 ovoce.... pak trénink a 19:00 večeře a do 20:30 spánek. Jenže pak přijde víkend ... vstanu v 7 vyspanej a nasnídám se a potom něco dělám a odpoledne je krize a to většinou koupím pivko na večer.... no, i když teď se chystám už se na pivka vysrat - nejsem alkoholik, ale jsem vášnivej fanda hokeje a přeci jen k hokeji je nejlepší pivo :))
@magion: U mě je to složitý, na jednu stranu jsem naštvanej, že ta forma není ideální, ale kdyby to bylo u mě na prvním místě, tak makám jinak. Vím, že to zní asi jako výmluva, ale opravdu cvičím primárně pro zbavení se stresu a pro radost... dřít v posilce obden nějakou rutinu, jen každej trénink přihazovat váhy, to mě nikdy nebavilo a asi ani nebude bavit.
Jsem blázen a čas od času si dávám takový svý osobní hecy, teď jsem si třeba na čtvrtek vzal v práci dovolenou a chci zkusit ujít 75km+ na jeden zátah. Můj trénink asi nemá žádnej hlubší řád, prostě v posilce cvičím každej trénink trochu jinak (5x5....pyramida....shazovaný....pumpovací....) prostě podle aktuální nálady. Jdu do posilky a mám určitej plán, ale jakým stylem ty cviky pojedu, to nechávám až do posilky podle pocitu. To samý běhání, chtěl jsem běhat podle tréninku z netu, ale prostě mě to nebaví tak.
Dost nervů a starostí mám v práci, proto chci, aby mě trénink bavil a uvolnil mě, ne abych ještě v posilce byl nervozní z toho, jestli odcvičím podle plánu :)
U mě hlavně bude asi problém v tom jídle, dokážu držet striktně to, co si řeknu že budu držet, ale pak přijde sobota a prasečák a to je jak když se roztrhne pytel a sežeru všechno co je doma a nejhorší na tom je to, že nejsem línej ještě dojít do obchodu a koupit další kokotiny :D .... Ale zase se tohle neděje každou sobotu.... i když teda víkend mám volnější, co se jídla týče.
Jsem rád, že to tu čtete, že se mi snažíte poradit, ale opravdu můžu říct, že jsem za svou "kariéru" stihnul zkusit všemožný techniky tréninků, dokonce i různý styly stravování a pořád vypadám stejně :D .... proto to tolik nehrotím už a cvičím pro zábavu a spíš se snažím zvyšovat sílu, protože to jediný u mě funguje a lze v tom sledovat progres :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|