|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Grimley

|
Zaslal: st červenec 01, 2015 4:59 pm Předmět: |
|
|
Dneska volno, trosku me poboliva v krku, mam podezreni na ranni venceni psa, kdy vstanu a jdu se psem jen v tricku a rano je jeste docela zima (ve 4:15  ).
Zejtra v praci docela napilno, ale myslim, ze stihnu posilku v praci, pripadne pujdu v Pardubkach. Jsou na poradu dne kozy/bicaky, zejtra JC tlaky, tak tam zkusim naprat co nejvetsi objemy :) Cejtim dobrou fazonu na zejtra, tak snad to nebude stat za hovno, kdyz vidim Ustinova a Drejpra, rikam si, kdy trenink nevyjde me, snad ne zrovna zejtrejsi kozy  jinak na sobe pozoruju, ze ted jak jim celkem "free", kdy se nehlidam a tu si dam kolacek, tu si dam kokino, nejaka ta housticka ,plus teda kazdej den alespon 400g masa, tak se cejtim lip a objemove si myslim, ze progres je a neni to jen ve speku :D ale jak mam vypozorovano, tak se to pak prevali a strasne otecu a budu zas odulej
@xakrurychle: no moc pratelsky nevypadala, uvazuju, ze priste se nastrikam nejakym repelentem, bylo to vazne neprijemny, mel jsem jen tilecko a kratasy a kdyz na me zacla utocit, rikal jsem si, co by se asi stalo, kdyby me treba do ty tvare dobla. Na tyhle potvory alergickej nejsem, ale pri tepu 170 co jsme mel v tom sprintu nevim, jestli by to neudelalo nejakou divocinu _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 4:19 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska jeste volno, az ted jsem dojel z prace, dneska bylo vazne napilno  . Jediny, co jsem stihl je to, ze jsem si objednal ten ipod...5 tisic v hajzlu  , snad vydrzi zs nejakej patek -uz mam doma tri ipody, co fungujou jen na nabijecce :D .... zejtra v praci uz pohoda, takze kozy/bicaky pekne v klidecku a poradnym nasazeni :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 5:12 pm Předmět: |
|
|
Gratuluju Grimley, teď vám zavedli ty královské platy, to za mě nebylo. Myslím, že teď se k vám začnou hlásit i bankéři.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 5:30 pm Předmět: |
|
|
To jo, financ je jeden z mála armádních funkcí, kde je skutečná odpovědnost, nejen ta papírová. Ale aspoň máš odbornost použitelnou i v civilu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 5:39 pm Předmět: |
|
|
Jop, kdyz jsem se v 15ti rozhodoval co dal delat...  akorat se mi prestava libit, ze se mi cimdal vic rozsirujou "pravomoce"  od platu a priplatku, pres FKSP a schvalovani rozkazu (ano jako financak :D) az po verejny zakazky, ale zase jsem podrizenej rovnou veliteli, takze me nema moc kdo mrdat a vsichni jsou se mnou zadobre
Nakonec mi to vyhovuje vic nez u bojovky, kam jsem puvodne chtel jit, protoze na cviceni jedu jednou za cas a posilku nebo les plnej novejch a novejch cesticek na behani mam k dispozici kazdej den, respektive kdyz zrovna nejsem zasekanej v kanclu, ale to je narazovy, kdy tam travim cely dny az do vecera a to je pak krusny, kdyz ve 4 rano vlovek vstane a v osm vecer prijede teprve z prace :)) ale svy prace si vazim, takze cajk :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 5:57 pm Předmět: |
|
|
A taky pořád samý kontroly, že ?
Btw, co je pro tebe královskej plat, když ne tohle ? Ty nízký hodnosti jsou placený přehnaně, a taky, když si vzpomenu na některý majory tak dávat jim tyhle nekřesťanský prachy, to teda nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
| mikex2 napsal: | A taky pořád samý kontroly, že ?
Btw, co je pro tebe královskej plat, když ne tohle ? Ty nízký hodnosti jsou placený přehnaně, a taky, když si vzpomenu na některý majory tak dávat jim tyhle nekřesťanský prachy, to teda nevím. |
Tak ja jsem nadporucik ted :)) nerikam, ze mam malo, naopak jsem spokojenej , kazdopadne kralovskej plat je u me 50 tisic + (vzhledem k tomu, ze mi 13 tisic sezere hypoteka od zari). A kdyz tu pak borec napise, ze sedi za volantem busu a maka od rana do vecera, kde ma zase odpovednost za lidi a ma 12 tisic, tak si rikam a kurva z 12ti tisic bych tezko vyzil, kdyz jenom 6-7 tisic projim
Edit: kontroly prirovnavam k takovymu podobnymu stresu jako pri zkouseni ve skole blby je, ze kdyz to poseru, vyskoci skoda na penezich a jsem v prdeli _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 6:06 pm Předmět: |
|
|
Těmito platy už naše armáda směle konkuruje i Německu a Rakousku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 6:12 pm Předmět: |
|
|
| mikex2 napsal: | | Těmito platy už naše armáda směle konkuruje i Německu a Rakousku. |
Me treba prekvapilo, ze praporcik ma vic nez porucik, ona ta 221ka neni uplne dokonala podle myho nazoru, jeste prijde urcite novelizace novelizace :))
Kazdopadne uznavam, ze ty platy jsou fajn a spoustu diskuteru na novinky.cz by trefil slak, kdyby nebyli liny a behem dopoledne, kdy sedej na novinkach v diskuzi si projeli aspon platovou oblast 221ky.
Ja se aspon snazim nezakrnovat a delam anglictinu (momentalne mam STANAG 2 2 2 2 a na podzim se chystam na trojky .... plus teda jako financak furt studuju novinky v tyhl oblasti, protoze si jsem vedomej, ze v civilu bych takovy prachy jako 25 letej absolvent skoly nemel :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 6:17 pm Předmět: |
|
|
To bys neměl ani po dvaceti letech praxe v civilu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
Život je kurva, nás před lety z armády vyhazovalu. teď nabírají kdejakýho smetáka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 6:25 pm Předmět: |
|
|
| mikex2 napsal: | | Život je kurva, nás před lety z armády vyhazovalu. teď nabírají kdejakýho smetáka. |
To je druha vec no, armada na jedny strane vyhazuje zkuseny lidi, co uz jou zabehly a na druhy strane vali nabory.... to je trosku na hlavu postaveny...stejne jako soucasnej karierni system, kdy bych podle toho mel bejt ted 5 let bejt na miste a pak bud povyseni nebo civil... (jde nastesti prodlouzit na dalsich 5 let), ale uz vidim ty nacelniky utvaru, jak po peti letech, kdy napriklad zrovna ten financ konecne uz je zabehlej, ma povedomi o specifikach danyho utvaru a ma kontakty, ho posle pryc a vezme si ze skoly zase novacka a takhle dokola. Nerikam, ze musim dozit na jednom utvaru (pocitam s civilni karierou), ale pet let je v tehle odbornejch funkci dost malo podle me _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
mikex2
|
Zaslal: čt červenec 02, 2015 6:42 pm Předmět: |
|
|
Pověz něco o tom karierním řádu, pět let se mi zdá dost na jedno místo a co rozhodne o tom, jestli bude povýšení nebo civil ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|