Přítahy spodní kladky na biceps vestoje - dojetí
15x42.5kg
15x42.5kg
Padlo to tam, minule jsem byl rád, že jsem vytlačil 3x a dneska jsem odjel 2x4 s 50kama :) Poslední opáčko v druhý serii bylo už dost na krev, ale dal jsem to, mám to na videu, tak odpoledne uploudnu po dlouhý době zase video s 50kama na kozy :))
Ještě v neděli stihnu odjet ramena a tricáky a pak mě čeká dovolená na Vranově na chatě. Beru sebou bradla, plavecký brejle a boty na běhání, takže nezakrním, akorat do posilky se asi hnát nebudu, protože ani nevím kde tam je nejbližší :) do konce léta bych rád hecnul 5x5x50kg jednoručky :)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Život je kurva, nás před lety z armády vyhazovalu. teď nabírají kdejakýho smetáka.
uz vidim ty nacelniky utvaru, jak po peti letech, kdy napriklad zrovna ten financ konecne uz je zabehlej, ma povedomi o specifikach danyho utvaru a ma kontakty, ho posle pryc a vezme si ze skoly zase novacka a takhle dokola.
Udelali si blby karierni rad, takhle jsou nuceni neustale lidi povysovat s odslouzenyma rokama a co chces delat s takovou hromadou vysoce postavenych lidi co by ti za chvili zbyli a do duchodu meli daleko? Idealne je vyrazi bez vysluh a zaskoli si nove a nechaji si jen tu hrstku, kterou ufinancujou... Je to cele nejake na hlavu, asi by se do toho mel vlozit Babis a ridit armadu jako firmu :D
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Popshoit:Je to tak..Ten rozhodčí to nemohl myslet vážně...
BMW-fan:chtěl po tobě, abys to zvednul, co?:-D
Život je kurva, nás před lety z armády vyhazovalu. teď nabírají kdejakýho smetáka.
uz vidim ty nacelniky utvaru, jak po peti letech, kdy napriklad zrovna ten financ konecne uz je zabehlej, ma povedomi o specifikach danyho utvaru a ma kontakty, ho posle pryc a vezme si ze skoly zase novacka a takhle dokola.
Udelali si blby karierni rad, takhle jsou nuceni neustale lidi povysovat s odslouzenyma rokama a co chces delat s takovou hromadou vysoce postavenych lidi co by ti za chvili zbyli a do duchodu meli daleko? Idealne je vyrazi bez vysluh a zaskoli si nove a nechaji si jen tu hrstku, kterou ufinancujou... Je to cele nejake na hlavu, asi by se do toho mel vlozit Babis a ridit armadu jako firmu :D
Víš, mě napadlo, kam by tě pořád povyšovali, když jsi financ. Musel by ses nakonec stát třeba NŠ nebo velitelem útvaru, což je pitomost.
Jo a kdyby armádu měli řídit jeko firmu tak by vám osekali platy a hlavně výsluhy, tak si to nepřej.
mikex2: Mně to až tak nevadí, sice jsem se na obranu hlásil, ale nevzali mě kvůli bilirubinu, tak si ted vydelavam stejny penize v jinem oboru, takze platy bych treba nechal, ale zrusil automaticke povysovani (jen za zasluhy) a vysluhy dal jen pro lidi, kteri si to zaslouzili svou sluzbou (ne kancelarskym krysam). Jinak jestli te propustili pri prechodu na profi armadu, tak jsi dopadl stejne jak muj otec (po 19 letech u army).
_________________ Liftin: Sem slyšel, že Popi po tom co nedal základ, normálně zdrhnul a ani nikomu nic neřekl... :-D
Slíbený video ze 4x52kg :) poslední opáčko, jak jsem říkal, bylo už dost na krev :D
Tyjo, když pominu formu, tak technika, rozsah i vaha činek na videu je uplne super, možná bych řekl ať za hranicí toho, co by mohlo být zdravý pro ramena. Nemivas s ramenama problemy? Jinak mas můj obdiv :)
Nevím, u tohohle cviku popírám asi všechny zákony, protože ramena absolutně v cajku :D Třeba se to za pár let projeví pak ze dne na den, ale nekřupe mi v nich ani, prostě ramena absolutně v pořádku :) ... A děkuju za pochválení všeho, co jde pochválit :D
EZ zdvihy vestoje
10x27.5kg
8x37.5kg
8x37.5kg
8x37.5kg
8x37.5kg
JČ kladiva
6x17.5kg
6x17.5kg
6x17.5kg
6x17.5kg
Tak jsem se včera vrátil z týdenní dovči, kam jsem s velkou pompou vezl bradla a spoustu věcí dalších a dopadlo to tak, že jsem si dvakrát šel dát kraula a jinak jsem vypil spoustu piv Taky se ta týdenní pivní dieta promítla na poklesu síly, ale to se dalo čekat :)) Ode dneška už zase režim, aspoň už nemám chuť po tom tejdnu na nějaký prasení, junk nebo pivo :)
Nemate nekdo babskou radu jak lecit cepy na mandlich? Nerad bych aby se mi z toho rozjela angina, zatim me jen boli v krku... kloktani vody se soli uz mam za sebou, premejslim o merunkovici co mam doma, pripadne 55% tullamorka
Mno u me maj anginy rychlej nastup a jakmile me zacne bolet v krku a mam prvni cep, obvykle mam uz horecku. Ted nemam teplotu vubec, ani me nic neboli, jen mam rymu a ty cepy, tak jsem chtel nejak podporit lecbu, kdyz jsem to ranni posilkou moc nevytahnul
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru