Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
spekounP

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nezlob se na me, ale v ty tvoji diete jsi jel trenink uplne na kokot.

To ze jedes dietu jeste neznamena, ze hned snizis vahy o 50% a odsmrdlas trenink, kterej te navic jeste nebavi.

Kazdej kulturista ti rekne, ze i v diete se snazi udrzet vahy. Samozrejme, ze to jde dolu, protoze neni fuel, ale kdyby jsi jel cyklovani sacharidu, ve dnech s vetsim mnozstvim sachru se snazil jet vahy a ve dnech s nulou dal treba superserie s minimalnima prestavkama, tak to bude mit vetsi efekt.

K tem rutinám, podle me SHEIKO je vrazda a nevim jestli normalni clovek ma na to aby to daval. Spis bych rekl, ze je to pro vyspele liftery.
Podle me by ti vic sedel FOMIN nebo nejaky rusky cyklus.

EDIT: sila se ti nevrati jen tak z niceho nic. Pro to aby se ti vratila musis nejakou dobu pracovat s urcityma procentama vahy v urcitym poctu serii a opakovani

Naposledy upravil spekounP dne pá červenec 08, 2011 2:53 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pstruh103

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 2:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

To ze jedes dietu jeste neznamena, ze hned snizis vahy o 50% a odsmrdlas trenink, kterej te navic jeste nebavi.

Kazdej kulturista ti rekne, ze i v diete se snazi udrzet vahy. Samozrejme, ze to jde dolu, protoze neni fuel, ale kdyby jsi jel cyklovani sacharidu, ve dnes s vetsim mnozstvim sachru se snazil jet vahy a ve dnech s nulou dal treba superserie s minimalnima prestavkama, tak to bude mit vetsi efekt.

K tem rutinám, podle me SHEIKO je vrazda a nevim jestli normalni clovek ma na to aby to daval. Spis bych rekl, ze je to pro vyspele liftery.

S tímhle se nedá nic než souhlasit... já se osobně nedivím že tě trénink nebaví když si zhruba 2 měsíce jezdil furt to samé dokola se stejnýma váhama.. nezlob se na mě ale třeba u těch tahů si se dostal na 110x10 přitom určitě máš na 150x10 kdyby si zachoval počet opakování a někde alespon přidal tu váhu.. nebo postupně přidával... tak hned na to budeš mít jiný názor.

aha já budu mít šišky s mákem
grogy

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:

Kazdej kulturista ti rekne, ze i v diete se snazi udrzet vahy. Samozrejme, ze to jde dolu, protoze neni fuel, ale kdyby jsi jel cyklovani sacharidu, ve dnes s vetsim mnozstvim sachru se snazil jet vahy a ve dnech s nulou dal treba superserie s minimalnima prestavkama, tak to bude mit vetsi efekt.

Já jsem ten vytrvalostní trénink měl na zvýšení kondice, (mimo sezonu) že se mi do toho ještě sešla dieta...těžko říct jestli to bylo dobře. na jednu stranu je dobrá silovka, na udržení síly (na snahu, udrření síly), zase na druhou stranu při vytrvalostním tréninku více spálíš..., což bylo taky důležité.

Ten trénink mi naordinoval trenér (kterýmu důvěřuju, je trošku starší a zkušeností má na rozdávání) a ani to nebyl jen nějakej výmysl..jel jsem to přesně podle plánu ("trénink šíleného billa kazmaiera" jestli znáš)

Sheiko, jak jsem psal, mám už jednou za sebou, bylo to hodně náročný (samozřejmě jsem měl snížené váhy..)

fomina bych si rád zkusil, možná na něj teď půjdu, ale ještě se chci domluvit s trenérem...

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
grogy

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pstruh103 napsal:
spekounP napsal:

S tímhle se nedá nic než souhlasit... já se osobně nedivím že tě trénink nebaví když si zhruba 2 měsíce jezdil furt to samé dokola se stejnýma váhama.. nezlob se na mě ale třeba u těch tahů si se dostal na 110x10 přitom určitě máš na 150x10 kdyby si zachoval počet opakování a někde alespon přidal tu váhu.. nebo postupně přidával... tak hned na to budeš mít jiný názor.

to máš pravdu, silově, pro mě konkrétně těch 10x110 bylo lehkých, ale na udýchání to bylo peklo (dřepy byly ještě horší...)

"Vždyť je to jen bolest"

spekounP

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 3:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sorry, ale v kazdym treninku je prece potreba snazit se alespon o nejakej progress. Bud prihodit nejaky kilo na cinku trenink od treninku nebo zvysit pocet reps v seriich nebo alespon zkratit prestavky mezi seriema, jinak je to o hovne a cloveka to nemuze ani bavit, protoze nema zadnou motivaci.

Tvyho trenera neznam, nechci ho nejak shazovat, ale ja jsem zastancem toho, ze clovek se ma maximalne ridit vlastni hlavou. Pokud ti da trener nejakej podnet, napad, OK, ale je potreba ho odzkouset a prizpusobit si ho vlastnim potrebam podle toho jak telo reaguje. Kdyz te trenink sere, tak vysledky budou stat logicky za hovno.
grogy

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP napsal:
Sorry, ale v kazdym treninku je prece potreba snazit se alespon o nejakej progress. Bud prihodit nejaky kilo na cinku trenink od treninku nebo zvysit pocet reps v seriich nebo alespon zkratit prestavky mezi seriema, jinak je to o hovne a cloveka to nemuze ani bavit, protoze nema zadnou motivaci.

Tvyho trenera neznam, nechci ho nejak shazovat, ale ja jsem zastancem toho, ze clovek se ma maximalne ridit vlastni hlavou. Pokud ti da trener nejakej podnet, napad, OK, ale je potreba ho odzkouset a prizpusobit si ho vlastnim potrebam podle toho jak telo reaguje. Kdyz te trenink sere, tak vysledky budou stat logicky za hovno.

Přece ale, nemůžeš v každým tréninku chtít progres, vem si že bys jel nějakej trénink 2 měsíce, kdybys chtěl v každým tréninku přidat, tak to na začátku musí být hrozně lehký..

Tím nechci hájit ty 2 měsíce co jsem cvičil furt s tím samým...de o to, že když mě něco nebaví, tak mi to nejde..takže skoro ani nebyla snaha přihazovat. Věř mi, že 100kg na dřep a tah ti náladu nezvedne...

samozřejmě, v tom se shodneme, nejdůležitější je věřit svýmu úsudku, svým pocitům, a trénink si přizpůsobovat.
Taky ten trénink jsem jet ani nemusel, trenér mi to navrhl s tím že to jet nemusím, jen říkal že by to bylo vhodný...já jsem něco podobnýho chtěl zkusit sám už předtím...

taky jsem se tím neřídil jak nějakou biblí, prostě to byl jen holej základ váhy jsem si dával jak sem uznal za vhodný, a doplňky jsem taky pozměňoval...Chyba byla v tom že jsem to jel až moc dlouho, měl jsem se na to vysrat dřív..

Chtěl jsem to dotáhnout do konce protože jsem čekal (doufal) že to bude mít výsledky (stejně jako když jsem jen naposledy korte, tak mi celá druhá fáze (a i část tý první)přišla úplně na pytel, nebyla síla nic, ale potom jsem měl total +20kg..)

"Vždyť je to jen bolest"

LLLuke

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 8:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neboj, to příjde, jen to chce čas, věř tomu .
grogy

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LLLuke napsal:
Neboj, to příjde, jen to chce čas, věř tomu .

Teď teda nevím co konkrétně myslíš že příde...

"Vždyť je to jen bolest"

LLLuke

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 10:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

síla
grogy

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 10:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LLLuke napsal:
síla

Jo ták....tak to díky taky věřím (nebo spíš doufám) že příde, ale nějak se loudá, už tady dávno měla být

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: pá červenec 08, 2011 11:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aerobka

Mlácení do pytle-30 minut

Začíná mě to bavit

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: ne červenec 10, 2011 6:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aerobka

Tenis- 1 hodina

celkem intenzivně....

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: út červenec 12, 2011 10:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Tahy
5x50
3x90, 110, 130, 150

Shyby (bez dopomoci)
3xjá, já, já, já, já, já, já

Přítahy VČ
7x50
5x70, 70, 70, 70

Dneska trénink úplně na hovno... měl jsem jít už včera, ale nějak jsem se necítil. Tak jsem šel dnes ale nebylo to o moc lepší. Tahy hrozně těžký, skoro jsem si urval mozol ( a to jsem nikdy neměl problém s úchopem ) tak jsem nad 150 už nešel.. Ale příště (na poslední trénink) bych rád šel alespoň na 200, ideálně ještě přes.

Aerobka

tennis- hodina

Docela pohodová aerobka....

Jídelák
50g corn flakes+ 300 ml mléka
50g rýže+ 200g kuřete
50g rýže+ 70g sušené hovězí
50g rýže+ 150g kuřete
250g tvarohu+ 400 ml mléka

dneska mi přišly nové bandáže (kolena i zápěstí)...to se to bude dřepovat

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2011 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Benč
5x50, 50

3x 70, 70, 80, 90 (BIG PR)

Fr. tlaky s JČ
5x22, 22, 22, 22, 22

Push press
5x50
3x60, 60, 60, 60

Rozpažky v předklonu s JČ
7x10, 10, 10, 10

Tak dneska kurva velký PR. takovejch minimálně 95 už to bude...i ke stovce, by se to mohlo přiblížit

"Vždyť je to jen bolest"

kubaz

PříspěvekZaslal: st červenec 13, 2011 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

no konecne , jak hnes s tim bencem nad stovku tak to uz to bude parada

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 68, 69, 70 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: