no tak to čekáme oba .. ale aby jsme se nenačekali ale jako jo , neco se vymysli sice nevim co , jestli to bude velky nebo maly nebo jestli vubec neco , ale zni to jako plan
no tak počkej...když to tam u tebe čtu, tak to zní tak slibně, a nejednou tohle...Jen pořádně zaber, a neflákej to
Třeba by jsi mohl dokončit i tu myšlenku že by jsi zkusil nějakou soutěž...
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
no tak to je jasný , kdyby už něco tak jedině ten balet, ale ted jsem v maturitnim rocniku, tak si dam rok odklad a budu si hopskat jen tak rekreacne, ale rekreacne neznamena, ze do toho nemuzu jit naplno ( nesmim preci zavinit abys byl lepsi nez ja k cemuz se tu velmi rychle schyluje )
no tak to je jasný , kdyby už něco tak jedině ten balet, ale ted jsem v maturitnim rocniku, tak si dam rok odklad a budu si hopskat jen tak rekreacne, ale rekreacne neznamena, ze do toho nemuzu jit naplno ( nesmim preci zavinit abys byl lepsi nez ja k cemuz se tu velmi rychle schyluje )
Fajn, to zní rozumě.....teda jestli se po tom maturitním ročníku konečně k něčemu rozhoupeš
Ale tak mohl bys mi dát alespoň náskok...kdyby ses na to na rok vysral, možná bych tě dohonil
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Sekání dřeva - hodně intenzivně->skoro aerobka, 8:00-14:00
Bylo to takový super fullbody, bolí mě opravdu všechno nejvíc teda záda (vzpřimovače) ty sou totálně na sračku...takže už mám dneska vyděláno (pro představu, po rozsekání toho je cca 9 metrů krychlových), a jestli pudu cvičit, tak asi jenom bench.....
Jinak jsem si taky zapošil (nechal zapošít) ramínka na dresu, o 2,5cm tak uvidíme co to udělá. Asi, snad pravděpodobně, se tenhle rok podívám ještě na Zubr cup, je přibližně za měsíc, takže bych jednou týdně ještě vlezl do dresu, 4x to bude stačit....
Ale ještě to není 100%ní, to se uvidí tento týden, jak to bude
Dneska velká změna, dres má zakrácený ramínka, a oblíkal jsem bez pytlíků. Nejdřív jsem se do toho nemohl vůbec dostat, ani do dresu, natož pak do ramínek, tak po 10ti minutách se mi povedly i ty ramínka...je to změna jak prase, když jsem nedal ani ty pytlíky aby mi to jako vždy nevyjelo až nahoru, tak už to za ramena fakt docela slušně tahalo. Nejdřív jsem je ani nemohl chytnout činky, až tak na třetí pokus, ale fakt blbě....Potom když jsem dal pár serií tak se to ještě trochu posunulo a už to bylo v cajku. co se váhy týče, tak to bylo lehký jak hovno. někdy při 3tí seríi od konce mi jedno ramínko z poloviny prasklo takže pak to šlo ještě líp... na konci už i ty záda docela šly, mám video, pak třeba hodím...
Jinak po dotazích jsem byl absolutně demotivovanej, bylo to z výšky kolen (možná malinko nad koleny)a bylo to těžký jak prase
Cítím se stejně furt nějakej rozbytej....teď nějak moc pomalu regeneruju....
Jinak teda na Zubra pojedu, už jsem oficiálně přihlášenej, pokud to v tom dresu pude tak jak bych čekal, tak cítím osobáček
Dneska konečně dřepy. Nechal jsem se motivovat Moricem, protože ty jeho čísla mi přišli naprosto unreal, tak jsem to potřeboval taky zkusit ty poslední 2 sou určitě osobáky (poslední raw osobák, už teda dost starej, byl 1x160), i když na tohle nehraju, tak to stejně potěší.....možná tak 5kg rezerva...Ale teda technika už nic moc, kolena mi nedřív dou dost od sebe, a pak zase úplně k sobě (což už jsem v dresu úplně odstranil)
Taky jsem chtěl zkusit FSQ když to tady teď dělají všichni..kdysi jsem je jednou cvičil, teď už vím proč jsem se na to rychle vysral tohle fakt není nic pro mě
jinak čekám že příde paní svalovka, už te´d mě začínaj bolet nohy
Dneska 5x167,5kg :) ale měl jsem vesměs poprvé na zkoušku bandáže, sice tak málo utažený, že jsem nepoznal rozdíl, ale přeci jen se to sluší uvést :)
Jinak dobrá práce 5x150, nice!
_________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
Dneska 5x167,5kg :) ale měl jsem vesměs poprvé na zkoušku bandáže, sice tak málo utažený, že jsem nepoznal rozdíl, ale přeci jen se to sluší uvést :)
Jinak dobrá práce 5x150, nice!
hele kdo sem zavítal Jo já vím, deska jsem to četl...o tom si můžu nechat zdát...5x bych dal tak 155, možná. Ale prostě jsem to chtěl zkusit, takový maxko na 5op (s vyššíma váhama 5 málokdy jezdím)tak přece jen vidím že seš o velkej kus předemnou
Jinak k těm bandážím, jestli máš 2m dlouhý, tak ti můžu říct že se dají namotat (já jsem namotal) cca 9-10 dokola (samozřejmě záleží na tipu bandáže), což už je vpodstatě max co namotám, takže si asi tak můžeš udělat představu, jak moc jsi to měl utáhlý..
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru