|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 10:00 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Jinak k těm bandážím, jestli máš 2m dlouhý, tak ti můžu říct že se dají namotat (já jsem namotal) cca 9-10 dokola (samozřejmě záleží na tipu bandáže), což už je vpodstatě max co namotám, takže si asi tak můžeš udělat představu, jak moc jsi to měl utáhlý.. |
Dobrý vědět, já to měl 5krát, jestli si dobře pamatuju, vlastně 5 a půl, to poslední jenom do půlky a provlíct.
EDIT: jinak zavítal jsem sem, protože tu čtu pravidelně _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 10:26 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | grogy napsal: | | Jinak k těm bandážím, jestli máš 2m dlouhý, tak ti můžu říct že se dají namotat (já jsem namotal) cca 9-10 dokola (samozřejmě záleží na tipu bandáže), což už je vpodstatě max co namotám, takže si asi tak můžeš udělat představu, jak moc jsi to měl utáhlý.. |
Dobrý vědět, já to měl 5krát, jestli si dobře pamatuju, vlastně 5 a půl, to poslední jenom do půlky a provlíct.
EDIT: jinak zavítal jsem sem, protože tu čtu pravidelně |
jo tak to jsi to asi fakt vůbec nenatahoval...to by jsi asi dal i bez nich...
Díky, to mě těší jinak jsem to ale myslel s návazností na to, že jsem o tobě zrovna psal
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 10:34 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Morico napsal: | | grogy napsal: | | Jinak k těm bandážím, jestli máš 2m dlouhý, tak ti můžu říct že se dají namotat (já jsem namotal) cca 9-10 dokola (samozřejmě záleží na tipu bandáže), což už je vpodstatě max co namotám, takže si asi tak můžeš udělat představu, jak moc jsi to měl utáhlý.. |
Díky, to mě těší jinak jsem ti ale myslel s návazností na to, že jsem o tobě zrovna psal |
Natahoval jsem to mírně, ale mam tyhle: https://obchod.ronnie.cz/s-1814-zpevnujici-bandaze-na-lokty-kolena-a-zapesti.html a teď jsem koukal, že mají 170cm, takže možná tak jako 6,5 otočení na těch dvojmetrových. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 10:39 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | grogy napsal: | | Morico napsal: | | grogy napsal: | | Jinak k těm bandážím, jestli máš 2m dlouhý, tak ti můžu říct že se dají namotat (já jsem namotal) cca 9-10 dokola (samozřejmě záleží na tipu bandáže), což už je vpodstatě max co namotám, takže si asi tak můžeš udělat představu, jak moc jsi to měl utáhlý.. |
Díky, to mě těší jinak jsem ti ale myslel s návazností na to, že jsem o tobě zrovna psal
|
Natahoval jsem to mírně, ale mam tyhle: https://obchod.ronnie.cz/s-1814-zpevnujici-bandaze-na-lokty-kolena-a-zapesti.html a teď jsem koukal, že mají 170cm, takže možná tak jako 6,5 otočení na těch dvojmetrových. |
Jo, viděl jsem, už jsi to někde psal že máš tyhle...nikdy jsem je v ruce neměl takže těžko posoudím, ale určitě nevýhoda že mají jen 170cm...
jinak ale těch 9-10 otáček je fakt jen orietnační, protože to bude u každých bandáží trochu jiný, taky záleží na obvodu kolene, jestli to motáš přímo jen přes koleno nebo ještě kus nahoru a dolů.....
Ale i tak jsi to měl určitě fakt hodně na volno...takže příště utáhni a uvidíš co to udělá
Jinak teda když máš, v podstatě, raw 5x167,5 tak kdybys to fakt trošku utáhl, tak tak bude minimálně 200
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 11:07 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | Jo, viděl jsem, už jsi to někde psal že máš tyhle...nikdy jsem je v ruce neměl takže těžko posoudím, ale určitě nevýhoda že mají jen 170cm...
jinak ale těch 9-10 otáček je fakt jen orietnační, protože to bude u každých bandáží trochu jiný, taky záleží na obvodu kolene, jestli to motáš přímo jen přes koleno nebo ještě kus nahoru a dolů.....
Ale i tak jsi to měl určitě fakt hodně na volno...takže příště utáhni a uvidíš co to udělá
Jinak teda když máš, v podstatě, raw 5x167,5 tak kdybys to fakt trošku utáhl, tak tak bude minimálně 200 |
Motal jsem to kousek pod i kousek nad ... ok zkusim to někdy teda utáhnout fakt pořádně a uvidíme, co to udělá :) _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út listopad 01, 2011 11:34 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | grogy napsal: | Jo, viděl jsem, už jsi to někde psal že máš tyhle...nikdy jsem je v ruce neměl takže těžko posoudím, ale určitě nevýhoda že mají jen 170cm...
Jinak teda když máš, v podstatě, raw 5x167,5 tak kdybys to fakt trošku utáhl, tak tak bude minimálně 200 |
Motal jsem to kousek pod i kousek nad ... ok zkusim to někdy teda utáhnout fakt pořádně a uvidíme, co to udělá :) |
Tak beru tě za slovo...Doufám že zkusíš na max i jedničku, ne jen pětky (i když uvidíš že v utáhlých bandách se pětky nejezdíjou nic moc )
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt listopad 03, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Bench
5x50
5x60
5x70
5x80
5x85
5x85
Dotlaky (10cm board)
5x90
5x95
5x95
Přemístění + výraz
5x50
5x60
5x70
Dneska jsem už chtěl jet mrtvoly v dresu, ale jak jsem předpovídal, přišla paní svalovka, a i dneska tady ještě trochu je, takže mrtvoly až v sobotu aby to mělo cenu...
Bench dobrej, ale připadám si ještě slabší než obvykle (snad to bylo tím poměrně dost pozdním tréninkem)....ty poslední serie už byly celkem na max.. (a sparing nebyl, samozřejmě ) dotlaky taky těžký, těch 95 jsem si sám už skoro nevyndal...ale tak šlo to.
Přemko jen tak na protažení, i když udýchat to, mi dalo docela zabrat mohlo by to pomoct od svalovky....
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 8:51 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tah
5x50
3x90
3x130
3x150
Dres
1x170
1x190
1x210
1x240
1x250
1x260 PR
Bez dresu
3x170
3x170
3x170
3x170
je to tam sice dneska jsem tohle jet nechtěl (a neměl) ale nedalo mi to....sere mě to už od zbýšova, tak jsem si to musel vynahradit Mám video, určitě během večera dodám.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 8:56 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 8:58 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | ale jo .. už to není nejhorší bych tě nejradši .... ses dobrej |
Co na to říct snad jen díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | GROGYYYYYYYYYYYYYYYYYY Nebud tak dobry prosim |
Snažím se jak umím
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so listopad 05, 2011 9:14 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | jak to máš teď vůbec s formou grogy ? svaly už musí taky pořádně lézt ne ? minimálně ty záda už budou určitě dost dobré |
Formu má dost tlustou přibližně tak 100-102kg (od diety zase asi + 6kg )
Ale od posledních fotek, který byly někdy v březnu/dubnu i když jsem pořád stejně tlustej, tak bych řekl že, je tam určitě vidět svalovej rozdíl...
nedávno jsem uvažoval o aktuálce, tak třeba něco spáchám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|