|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 4:14 pm Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: |
Mrtvoly téměř vůbec, přítahy minimálně...Jen ty shyby s úzkym úchopem by mohly bejt dobrý |
vis hovno, protoze mrtvoly necvicis a pritahy cvicis kdovijak a na MP
| popshoit napsal: | | Cvičte si zadní delty mrtvolou a přítahy činek, přeju vám hodně štěstí |
dekujem za prani
PS: a nezapomeň si své příspěvky zase všechny smazat, aby ti to náhodou někdo nekopíroval a nebyl pak takovej fešnej silák jako seš ty _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 5:17 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | hele pope já tu někde slyšel , že máš trenérskou licenci nebo co , vždyť si hnusnej jak prdel , to já dneska jako zas slyšel , že lidi sou vybíraví , že kolikrát přijdou a já chci někoho , kdo vyhrál mistrovství čr minimálně apod. , ne chlupatou tlustou opici |
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 5:19 pm Předmět: |
|
|
co jsem dneska zvedl
1,DL
5x 30, 50, 70, 90, 110, 130, 150,
1x 170
dneska byla síla nějak pryč.. těch 170 jsem zvedl až na druhý pokus, doufám že to bylo tím že jsem měl předtím tolik serií...
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 5:23 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | popshoit napsal: |
Mrtvoly téměř vůbec, přítahy minimálně...Jen ty shyby s úzkym úchopem by mohly bejt dobrý |
vis hovno, protoze mrtvoly necvicis a pritahy cvicis kdovijak a na MP
| popshoit napsal: | | Cvičte si zadní delty mrtvolou a přítahy činek, přeju vám hodně štěstí |
dekujem za prani
PS: a nezapomeň si své příspěvky zase všechny smazat, aby ti to náhodou někdo nekopíroval a nebyl pak takovej fešnej silák jako seš ty |
1/ Dneska sem jel mrtvoly Prilepinsovým principem..15x3 170 kg, ale nestačilo to, musel jsem ještě izolované cviky na střední záda...Já narozdíl od tebe věci zkouším a programy měním..
po mrtvolách cejtím (co se zad týče) hlavně latissimus dorsi a horní trapezius..Zadní deltoideus není sval zad, čili opravdu nevím jak ho chcete mrtvolou posilovat..
Přítahy cvičím nejtěžší formou v předklonu k prsům s volnou činkou
2/ Pokud chceš být kulturista kterému nejde o váhy ano najdi si mistra světa v kulturistice..
Pokud chceš vzpírat, najdi si nějaký velký silný ošklivý hovado který vyhrálo nákou soutěž
Tot vše
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
ad 1) Prilepinsův princip??? myslíš prilepinovu tabulku? možná ji blbě chápu, ale kde je tam uvedeno že máš je 15 sérií po 3?
ad 2) Ty vzpíráš nebo co vlastně děláš, já myslel že se jen snažíš být silný? Tys vyhrál nějakou soutěž, pochlub se. Osobně takhle chceš zůstat navždy, nebo nám někdy ukážeš i kostky na břichu? Myslíš že je pro život přínosem být "velkej"? Jaké jsou nějaké tvé cíle?
Kurňa takhle už jsem se nikdy nikoho nepovyptával, ale prostě mě to u tebe zajímá.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 7:46 pm Předmět: |
|
|
popshoit:
1/ asi si trosku pletes slovicka, vis vubec co je to vzpirani?
2/ ja jsem zadni delty izolovane cvicil asi 3x za posledni dva roky a presto tam jsou... to je bomba vid? a nedelam ani pritahy v predklonu, to je co? ted z toho asi budes pekne zmatenej :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 7:59 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | ja jsem zadni delty izolovane cvicil asi 3x za posledni dva roky |
JJ , čumíš co popshite
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 8:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 8:07 pm Předmět: |
|
|
no právě pár let  , to je pro spoustu začátečníků to co odrazuje
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 8:09 pm Předmět: |
|
|
Zas by to nebyla žádná sranda, kdybys to měl hned  .
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 8:12 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | no právě pár let , to je pro spoustu začátečníků to co odrazuje |
Me to nikdy nevadilo, obcas se mi sice stalo, ze jsem zjistil, ze neco co chci dosahnout, bude trvat mnohem dyl nez jsem cekal, ale nikdy me to nijak neodradilo a netrapilo me to. Chtel jsem zatahnout 300, myslel jsem si ze to zvladnu za 2-3 roky a trvalo mi to 8 let. Chci byt dobry strongman, ale zlepsuju se pomalu, takze nez treba neco vyhraju v amaterech, nebo se treba dostanu (jestli se nekdy dostanu) na uroven profi, tak to nebude zarok, ale treba za dalsi 3 roky... Ale kdyz to cloveka bavi, tak to neni dlouho, je to chvilka _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne ne srpen 08, 2010 8:16 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|