|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 8:16 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | budu muset přehodnotit postoj k životu já chci všechno hned |
vis jak ja to udelal ? jak sem zacinal cvicit tak sem to strasne hrotil , ze vsechno musi byt proste 100% trenink strava , at to je co nejrychleji , ale casem sem si uvedomil , ze ikdyz nebude vse na 100% , ale bude to za delsi dobu , tak to je lepsi uz jen kvuli tomu , ze kdybys mel jist a trenovat na 100% , tak te (me) to omrzi milionkrat rychleji nez tou pomalejsi cestou ( aspon podle me )
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 8:19 pm Předmět: |
|
|
tak to je pravda , nebudu to tak hrotit
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: |
1/ Dneska sem jel mrtvoly Prilepinsovým principem..15x3 170 kg, ale nestačilo to, musel jsem ještě izolované cviky na střední záda...Já narozdíl od tebe věci zkouším a programy měním..
po mrtvolách cejtím (co se zad týče) hlavně latissimus dorsi a horní trapezius..Zadní deltoideus není sval zad, čili opravdu nevím jak ho chcete mrtvolou posilovat..
Přítahy cvičím nejtěžší formou v předklonu k prsům s volnou činkou
|
Jak vubec muzes vedet, jak pusobi mrtvy tah, kdyz ho, jak sam rikas, skoro necvicis?
A mimochodem jeste pred par dny jsi tvrdil, ze pritahy v predklonu ve svem BRUTALNIM treninku zad, jezdis na multipressu
| citace: |
2/ Pokud chceš být kulturista kterému nejde o váhy ano najdi si mistra světa v kulturistice..
Pokud chceš vzpírat, najdi si nějaký velký silný ošklivý hovado který vyhrálo nákou soutěž
Tot vše |
Kez by....
Jo a ja tu zadny vztah s kulturistou ani powerlifterem ci vzperacem nehledam, tak nevim, co myslis tim "najdi si"
Btw. uz si zacinam myslet, ze si te Ronnie plati za to, ze tu ze sebe budes delat kaspara a vzroste tim tak navstevnost stranek _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
Prominte že tady spamuju, jen chyba v editaci
Naposledy upravil popshoit dne ne srpen 08, 2010 9:28 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 9:27 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | popshoit:
1/ asi si trosku pletes slovicka, vis vubec co je to vzpirani?
2/ ja jsem zadni delty izolovane cvicil asi 3x za posledni dva roky a presto tam jsou... to je bomba vid? a nedelam ani pritahy v predklonu, to je co? ted z toho asi budes pekne zmatenej :) |
Po tvém posledním příspěvku v jiné diskusy nemám chuť s tebou moc něco řešit...
Nechci se tě nějak dotknout, možná se mýlím, ale četl jsem v jednom tvém starším foru, nějaké tvoje výsledky po první kůře...Pointa je že pro mě nemůžeš být jako vzor když nejsi úplný natural, pokud jsi a já se mýlím řekni to..Nechci se tě nijak dotknout..
1/
Vycházím ze "How to Design Strength Training Programs using Prilepin's Table by Hristo Hristov" je tam zajímavá sada vzorečků a hodně se princip podobá mému tréninku...
Je to můj koníček a prostě se tím zabývám...Naturálně a v rámci mých genetických možností..
2/ Růst svalových partií je subjektivní a když někomu zaostává....
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 9:47 pm Předmět: |
|
|
jestli ti to pomuze tak tahle je po nejakych dvou letech treninku jeste pred prvni kurou... tak to mues zkusit znovu
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 10:05 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | jestli ti to pomuze tak tahle je po nejakych dvou letech treninku jeste pred prvni kurou... tak to mues zkusit znovu
|
Výborné výsledky, jak jsi psal v jednom z tvých článků že se ti věnovali dobří trenéři, je to vidět..
Určitě vypadáš dobře jako kulturista i zvedáš víc...
BTW jaký máš rekord na benchi? (abych věděl co mám dohnat )
každopádně z5 k tématu, já bych grogymu doporučil to upažování v předklonu...Co bys mu doporučil ty? a Vůbec čím bys upažování nahradil u začátečníků? (Všichni totiž nejsou nadaní jako ty)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 10:13 pm Předmět: |
|
|
v tyhle dobe se mi zadny trener urcite nevenoval a cvicil jsem tak nejak ne uplne systematicky, i kdyz zaklad ze zakladnich cviku jsem mel vzdy
na benci jsem vzdycky zvedal prd a urcite ze me nikdy zadnej velkej bencar nebude, pokud te to potesi, tak 170 na benc jsem jeste nevidel ani z vlaku
jinak samozrejme, pokud nekomu zaostavaji zadni delty, tak upazovani v predklonu, face pulls, delt deck... proste nejakej cilenej doplnkovej cvik
ale jak vidis tak bez izolovanych cviku na zadni delt to jde taky a ne ze ne, takze jsi se draperovi smal zbytecne _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|