Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
grogy

PříspěvekZaslal: ne listopad 13, 2011 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

seeya napsal:
postavu nekomentujem lebo ma to nezaujima ale silovy potencial paradny. Akurat by som sa zameral asi na bench u teba kedze ten ti to zbytocne dost kazi. Skus si vybavit nejakeho dobreho benchara nech ti spravi setup. Podla mna by ti to mohlo pomoct.

Díky, bench je ostuda no, ten je nejslabší...Ale snažím se furt, a sice pomalu ale jde to nahoru...Pro mě je důležitý total, takže se snažím rozvíjet furt všechno, ale samozřejmě taky to co mi nejvíc jde....nejvíc (a nejrychleji) mi to přidá.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grogy

PříspěvekZaslal: po listopad 14, 2011 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Tah
5x100
5x135
5x135
5x135
5x135
5x135
5x135

Tlaky na ramena VČ (místama lehoučká pomoc nohama)
5x50
5x50
5x50
5x50
5x50

Facepuls
8x15kg
8x15kg
8x15kg
8x15kg
8x15kg

Dneska už jen fakt zlehka, tahy bez pásku, easy.

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 11:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V sobotu 19.11.2011 od 10 hodin bude probíhat živé vysílání z 2. kola Extraligy družstev v silovém trojboji v Krnově tentokrát již s kompletním průběžným výsledkovým servisem. Soutěže se účastní 4 člená družstva a vítězí družstvo s nejvyšším dosaženým výkonem přepočteným na wilksovy body. Neváhejte opět sledovat souboj elity českého powerliftingu.

Url adresa živého vysílání:

http://www.powerlifter.cz/live/

Pozvánka k soutěži:

http://www.powerlifter.cz/pozvanka-na-2-kolo-extraligy-druzstev-v-silovem-trojboji-krnov-c4590.aspx

Program PowerLIVE!, ve kterém budou pořizovány a zveřejňovány výsledky soutěže:

http://www.powerlifter.cz/PowerLIVE.aspx

Jinak teda jak teď pár dní necvičím tak mě začaly pěkně bolet záda už abych si je protáhl

Poslední dobou se taky nehorázně cpu. Včera jsem před spaním (totálně přežranej ) stoupl na váhu, a ta ukázala 104,7 tak jsem se málem posral, že se nevejdu do 105ky ale tak ráno jsem měl cca 101, takže cajk

Ztíra vstávám ve 4, takže už jdu pomalu spát....Dobrou

"Vždyť je to jen bolest"

Draper

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 1:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To bude soutez druzstev a jejich vykony v trojboji se pak sectou nebo normalne jednotlivci? Jinak drzim palce, docela bych se i jel podivat, ale seru na to :-)
grogy

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 1:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
To bude soutez druzstev a jejich vykony v trojboji se pak sectou nebo normalne jednotlivci? Jinak drzim palce, docela bych se i jel podivat, ale seru na to :-)

Je to soutěž čtyřčlenných družstev, na konci se v každém týmu sčítají Wilksovy body....vyhrává družstvo s nejvyšším počtem bodů.

Dík.....Přijeď, bude to stát za to

"Vždyť je to jen bolest"

bikon

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
vyhrává družstvo s nejvyšším počtem bodů.

.. s nejvytssim poctem bodu po secteni bodu sobotniho druhyho kola s body z prvniho kola, co bylo pred mesicem ;)
grogy

PříspěvekZaslal: pá listopad 18, 2011 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bikon napsal:
grogy napsal:
vyhrává družstvo s nejvyšším počtem bodů.

.. s nejvytssim poctem bodu po secteni bodu sobotniho druhyho kola s body z prvniho kola, co bylo pred mesicem ;)

Počkej, to se sčítá i s prvním kolem? To jsem nevěděl....tak tady teď vypouštím takový blbosti Dík za opravu

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 12:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

EXTRALIGA

Dřep
1x200
1x215
0x225

Bench
1x105
1x17,5

1x125 PR

Tah
1x240

1x262,5 PR NÁRODNÍ REKORD
0x267,5

Total- 602,5kg PR
BW-101,3kg
Wilks-364.81375 PR
Dřep- chtěl jsem mít jistotu, moc jsem toho nenatrénoval, tak jsem základ podsekl. 200 jak hovno, 215, silově taky jak hovno, ale špatně jsem se stoupl a když jsem byl dole tak jsem kotoučema mrdl do držáku na bench, už mi to nakladači chtěli vzít, ale nakonec jsem to tak tak vyrovnal...Poslední serii jsem úplně posral, silově to bylo zase s rezervou (prý 15kg) ale byla špatná hloubka...moje blbost.

Bench- zase podhodnocené, ale potřeboval jsem mít jistotu....105 jak nic to samý 115 (a to tady ještě byla technická chyba nakladačů, když mi to podal, tak se tam ta činka nějak chytla, takže jí nakladač původně nechtěl vůbec pustit, ale dal, jsem, to je hlavní...) až u 125 jsem něco cítil...ale stejně minimálně 5 kg rezerva, protože když to už rvu na krev, tak pokaždý levačka výrazně zaostává a horně to dotlačuje....dneska ani ne..prostě pohoda s rezervou.

Tah-základ jak papír, když jsem řekl klukům co mi maj nahlásit na druhej pokus, tak na mě koukali s otevřenou pusou ale nakonec mě nezviklali, a nahlásili to. už jsem se trošku zapotil, ale ještě to šlo....Takže o 2,5kg národní rekord.
Poslední pokus byl hodně vyrvanej, fakt jsem s tím bojoval, zasekla se pár cm nad kolenama snad alespoň 5 sekund jsem se jí ještě snažil táhnout, i když už se vůbec nehýbala....tohle bylo fakt na krev

Takže celkovej souhrn....Na to, že jsem dozvěděl že tam půjdu 14dní před závody, tak dobrý, ale určitě to mohlo být lepší...dřep mě sere, byl fakt lehkej, škoda hloubky...i celkově jsem mohl přiložit...stejně tak bench......příště co se mrtvoly týče, tak na jednu stranu určitě radost, ale na druhou jsem čekal ještě maličko víc....příští týden repete.....musím si zpravit reputaci

Jinak co se oddílu týče, tak jsme tam byly sestava- Já, Pop, Tkadlec, Šmíd....teď nevím kolik jsme měli bodů, až to bude na netu tak doplním...ale byly jsme 6. z 8mi. Nejvíc mě ale sere, že nám o jedno místo výš chybělo 9 wilksových bodů (což je třeba u mě cca 20kg na totalu)ale tak co už....

Co se prostředí týče- bylo to v Krnově, někdo na rozcvičovnu nadával, mě vyhovovala... ale trošku měli problémy s pořádáním...spousta nesmyslných (dost zkomolených/mřemyšlených) jmen, hlášení jmen někoho úplně jiného něž toho kdo měl jít pod činku, špatná časová organizace (kdy začínají první skupiny...), mornost rozhodčích měnit svoje rozhodnutí (dá ano, vidí že ten druhej dal ne, tak to změní na ne...ikdyž to zprávně měnit nesmí)..................ale to jsou jen docela detaily.

Pak ještě co se týče rozhodčích, tak by to mohly brát trošku profesionálněji. nechci nic konkrétně (jména) uvádět, ale pro představu: když třeba já, nebo někdo "obyčejnej" zvedne mrtvolu, rozhodčí ho odmávne, tak když to pustím, tak mi to samozřejmě nedají.....ale štve mě, že když pak tu činku zahodí někdo jinej, řekněme někdo lepší. tak mu to 3:0 uznají jen protože to je ten kdo to je....ne že bych mu to snad nepřál ale sám potom později řekl že už mu to vyklouzlo, takže to prostě nezvládl....takže mu to určitě neměli uznat....

Jinak byl tam i powerlifter, takže v následujícíh dnech doplním videa a fotky, co najdu.
Taky nakonec fakt dorazily 2 největší celebrity ronnie fora, Kubaz a majesty sice nebyl moc čas, ale tak alespoň jsme se potkaly

Nakonec chci ještě poděkovat chlapům, co tam byly se mnou, jak za celkem povedenej den tak i za pomoc (tady hlavně Bikon a Jura) Díky.

EDIT: nevím jestli jsem na něco nezapomněl, mám toho za dnešek už celkem dost (stával jsem v 4 a spal 2 hodiny ) takže bych případně doplnil zítra, ale snad jsem nic nezapoměl

EDIT 2: už vím co jsem ještě zapomněl napsat.....úplně všechno mě kurevsky bolí ale budeme to považovat za nepodstatnou informaci

"Vždyť je to jen bolest"

sousedovic Toníček

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 1:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ty vole, dobré
Turakam

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 3:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

benče som videl live cez net, tam bola rezervisko že až, keď si tam poslal tu 117,5kg jak hovno, tak si vravím, že dúfam nahlási aspoň 125 a podarilo sa + gratulácia k perfektnému mrťáku.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

asi takhle....

jsi neskutečnej borec! ten dřep i mrtvola jsou na tvůj věk fakt úžasný a i ten bench je skvělej... ať ti to vydrží ;)
grogy

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 12:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všem vám moc děkuju chlapy,fakt to potěší

Jinak Turakame co se benche týče, já jsem nestihl žádnou přípravu v triku, takže jsem fakt nevěděl co by tam tak mohlo být, ale máš pravdu snad úplně poprvé se mi to i pod činkou zdálo poměrně lehké (většinou i základ mi příde těžký) takže to fakt bylo s slušnou rezervou....věřím že 130 by padlo

"Vždyť je to jen bolest"

spekounP

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 12:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní výkony, hlavně ta mrtvola je slušnej mazec. Nechápu jak jsi to mohl takhle zlepšit za tak krátkou dobu
Reiben

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Až teď jsem zjistil, že je ti 16 , což je mazec, když uvážím tvoje výkony. Fakt gratulace. Za rok bych se nedivil kdyby jsi těch 300 kg potáhnul.
grogy

PříspěvekZaslal: ne listopad 20, 2011 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

spekounP- Díky, mrtvola je to jediný co není úplně špatný Ale co se zlepšení týče, tak za to může převážně dres, ten mi přidává fakt nehorázně..

Reiben- Je mi teda už 17 (čerstvě, od září). Děkuju, budu se snažit to za ten rok stihnout

"Vždyť je to jen bolest"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 81, 82, 83 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: