|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Majesty

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 2:20 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | spekounP- Díky, mrtvola je to jediný co není úplně špatný
|
Prosim? Udelal si ceskej rekord tak jako trochu hrdosti !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 2:31 pm Předmět: |
|
|
Gratulace.
Jinak cetl jsem, ze se mrtvola docela blbe tahala, protoze byla kluzka osa nebo co. Myslis, ze by to bylo lepsi, kdyby byla osa normalni? Btw nemala by byt na vsech oficialnich zavodech stejna osa tzn. klasicka olympijska?
Jinak planujes si jeste dat do konce roku tu 300ku? Je to jeste 40kg a to je kua hodne, zvlast kdyz ted uz to bylo na krev,takze asi spis ne co, ale behem pristiho roku, bys to zatahnout mohl. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 2:34 pm Předmět: |
|
|
| grogy_ANKETA napsal: | | Zatáhnu v dorostencích (do 31.12.2012) 300kg? |
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | grogy_ANKETA napsal: | | Zatáhnu v dorostencích (do 31.12.2012) 300kg? | |
aha...
uz jsem si rikal, ze je to prilis velke sousto na letosek _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne listopad 20, 2011 6:00 pm Předmět: |
|
|
Majesty- tak já neříkám že je to špatný, ale člověk nemůže bejt sám se sebou nikdy spokojenej
Jinak původně to ani nemusel být rekord, protože oni nevěděli že jsem dorostenec...až po pokusu jsem tam poslal trenéra, tak je tam všechny zjebal že v tom mají bordel  tak se mi při třetím pokusu omluvily a samozřejmě mi to uznali
Draper-Jak píše kubaz, je to až do 2012  jestli jsi myslel 2011 tak už chápu, když jsem zakládal tu anketu, proč jsi mi nevěřil, protože to by bylo úplně nereálný....jinak co se kluzkosti osy týče (četl jsi u u Raptora na osvalech.cz?)tak mě neklouzala vůbec. Já jsem byl první skupina a klouzala až těm v třetí....jestli se s ní něco stalo to nevím, ale mě fakt neklouzala vůbec...
Osa samozřejmě musí být kvalitní, což tahle určitě byla, ale už byla hodně stará, což taky na úchopu nepřidá no...a nebo prostě ty největší hovada mají slabej úchop
Spíš na mrtvole hrozně záleží na tvrdosti osy, ale když nad tím tak přmýšlím, tak ani nevím jak moc tvrdá byla...v tom stresu jsem se na to nesoustředil...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 9:00 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x60
5x125
5x125
5x125
5x125
5x125
Tah
5x60
5x125
5x135
5x135
5x135
5x135
Bench s JČ
7x20
5x30
5x30
5x30
5x30
5x30
5x30
Stahování horní kladky-triceps
7x15
7x20
7x20
7x20
7x20
7x20
Military press
5x60
5x60
5x60
5x60
5x60
Rozpažky v předklonu
7x7
7x7
7x7
7x7
7x7
Pohodna trénink, lehkej, žádnej stres. Vlastně zase poslední trénink, od teď regeneruju na zubra jinak co se toho týče, tak už to mám rozmyšlené, dám základ tak 250-255, to je nepodstatné, ale další pokusy budou 265-270. Minimálně ten druhej dát určitě musím, ale myslím že i ten třetí je reálný.
Už mám nějaký videa z extraligy, časem dodám. ze záznamu je vidět, že ta osa je hodně tuhá, protože ani u těch 267,5 se moc neprohýbala...když vezmu v potaz že na zubrovy pojede je mrtvolu (budu odpočatej)+ tam má být tahací osa (tj. měkčí) tak těch 270 musí padnout
BTW- už jsem slavnej, tady na ronnie v v článku o extralize mi věnovali jednu celou větu, dokonce i jméno tam mám
EDIT: původně jsem měl jen videa mrtvoly, ale když se zadaří tak budu mít kompletní několikahodinovej záznam z celý soutěže, takže i bench a dřep. Už jsem to všechno viděl, a v bench fakt rezerva jak prase, 130 bych ram poslal v klidu, možná i 135.
Dřep byl fakt taky úplně v pohodě, s rezervou...nechápu proč ,mi ti čůráci ten poslední neuznali, mě ta hloubka špatná nepřišla.
EDIT 2: ještě jedna věc, na kterou jsem zapoměl. Docela vážně uvažuju o menším dresu, velikost 38. sice 38. soutěžní velikost, je pro 82 kilo ale já tam mám fakt ještě rezervy, myslím že bych se do toho narval.....no ještě uvidíme
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 10:28 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Spíš na mrtvole hrozně záleží na tvrdosti osy, ale když nad tím tak přmýšlím, tak ani nevím jak moc tvrdá byla...v tom stresu jsem se na to nesoustředil... |
Jojo presne tak. Ja jsem zvyklej tahat s mekkou od grunu, nedavno jsem si vzal tvrdou olympijskou a nejak zajimave to ztezklo a z cele serie jsem mel takovy jiny pocit :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 10:31 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | Spíš na mrtvole hrozně záleží na tvrdosti osy, ale když nad tím tak přmýšlím, tak ani nevím jak moc tvrdá byla...v tom stresu jsem se na to nesoustředil... |
Jojo presne tak. Ja jsem zvyklej tahat s mekkou od grunu, nedavno jsem si vzal tvrdou olympijskou a nejak zajimave to ztezklo a z cele serie jsem mel takovy jiny pocit :-) |
Jo, když už tam máš něco naloženo, tak je to hodně velkej rozdíl....
jinak teda, jak jsem psal výše, na extralize byla bohužel tvrdá
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 10:41 pm Předmět: |
|
|
| Pavelcb napsal: | ty voe..to me ani nenapadlo,že je v osách nějakej rozdíl |
Jo, fakt to tak je...ty lepší/kvalitnější se přímo rozlišujou na každou discíplínu jiná osa...
třeba konkrétně na tom tahu (hlavně RAW) můžeš měkká/tvrdá osa, mít rozdíl klidně třeba 20kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelcb

|
Zaslal: po listopad 21, 2011 10:46 pm Předmět: |
|
|
My máme olympijskou,tak to jsem v tahu  Nee,je mi to jedno,ale je to zajímavý,netušil jsem to. Dík _________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt listopad 24, 2011 1:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 1:34 pm Předmět: |
|
|
Moc se v tom neorientuji, ale jestli jsem se dobre dival na aktualni vysledky, tak grogy zatahl 270kg? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so listopad 26, 2011 1:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|