|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 3:39 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | Kurva ty jedeš! Gratulace největší, 270 jako prd a technicky (z mého lajckého pohledu) fakt luxusně. Jakmile se dam do kupy, tak začnu útočit, protože tohle neni možný
Edit: k tomu tvýmu skříplýmu nervu, já bych viděl postup fyzio: > klid/rehab > začít tahat :) |
Díky, Morico, taky doufám že brzo budeš zase dobrej abys mohl tahat balíky jako dřív, tvůj log je pro mě totiž děsně motivační, takže už se fakt těším
Co se tý techniky týče, tak zrovna u tebe to není ten laickej pohled......
Co se třeba zad týče, tak ty mi taky přídou ok, ale šel jsem do toho málo nohama, a nahoře strašně zalomil (s čímž asi souvisí ten nerv).
na nějakou rehabilitaci jsem taky myslel, ale na to ještě pár dní počkám, protože třeba dneska mi to příde lepší jak včera, takže třeba to nakonec až tak hrozná nebude...zatím jsem myslel jen nějaký takový domácký rady..ale díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Morico

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 3:44 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Morico napsal: | Kurva ty jedeš! Gratulace největší, 270 jako prd a technicky (z mého lajckého pohledu) fakt luxusně. Jakmile se dam do kupy, tak začnu útočit, protože tohle neni možný
Edit: k tomu tvýmu skříplýmu nervu, já bych viděl postup fyzio: > klid/rehab > začít tahat :) |
Díky, Morico, taky doufám že brzo budeš zase dobrej abys mohl tahat balíky jako dřív, tvůj log je pro mě totiž děsně motivační, takže už se fakt těším
Co se tý techniky týče, tak zrovna u tebe to není ten laickej pohled......
Co se třeba zad týče, tak ty mi taky přídou ok, ale šel jsem do toho málo nohama, a nahoře strašně zalomil (s čímž asi souvisí ten nerv).
na nějakou rehabilitaci jsem taky myslel, ale na to ještě pár dní počkám, protože třeba dneska mi to příde lepší jak včera, takže třeba to nakonec až tak hrozná nebude...zatím jsem myslel jen nějaký takový domácký rady..ale díky |
No ten záklon byl trochu mega no :D ... domácký rady .. mě výborně slouží Alpa Sport Gel _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út listopad 29, 2011 4:07 pm Předmět: |
|
|
Jo, on byl mega brutální, to já vím, ale po druhým pokuse mi Jirka Tkadlečík (dělal rozhočího) řekl, že to zatahuju málo a že si mě na třetím pokuse pohlídá...já si teda myslím že druhej pokus byl zalomenej pěkně, ale tak nehodlal jsem riskovat že mi to neuzná, když to přitom vahově, bylo docela v pohodě...takže jsem chtěl zalomit víc, ale malinko jsem to přepísk, no
Díky, určitě koupím a zkusím.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st listopad 30, 2011 10:49 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tahy
5x50
5x90
5x130
5x130
5x130
5x130
5x130
5x130
Shyby
3xJá
3xJá
3xJá
3xJá
3xJá
Dneska jsem trošku zkoušel záda. Pomalu, ale jistě se to zlepšuje, i když pořád jsou polohy kdy to trochu bolí...nicméně, jsme se se zádama dohodli, že odpočívat budem až v hrobě takže teď budu normálně cvičit, přes bolest to vpdstatě ani nešlo, takže spokojenost
Jinak se teda přiznám že jsem dneska ani cvičit nechtěl (špatně vyšel čas. byl jsem až teď večer) ale přišel mi dneska dres, takže jsem ho prostě musel jít vyzkoušet...Nakonec jsem se do něj nedostal (ještě tak 5-10cm chybí) takže jsem pěkně nasranej....přes nohy to je v pohodě, i přes pupek, ale přes boky tam je to v píči. Zítra to zkusím ještě jednou, ale bojím se že se ho budu muset vzdát což je pěkně vyjebaný, protože ta 40tka je mi zase až moc volná (hlavně přes stehna)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út prosinec 06, 2011 10:06 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x50
5x90
5x110
5x130
5x140
Zakopávání
8x40
8x40
8x40
8x40
Předkopávání
8x60
8x80
8x100
8x120
8x120
Bench
5x50
5x70
5x70
5x80
5x80
Tak jsem zase zpět. momentálně rekonstruujeme byt, takže není absolutně čas, až dneska zase konečně. Váhy sou hrozný, dřepy jsem chtěl původně jet na 5x150, ale při 130 jsem si to rychle rozmyslel tak doufám že už příští trénink bude lepší. Ale vzhledem k tomu jaký šílený cíle jsem si na příští rok dal, tak tohle nelze označit za seriozní přípravu
Jinak záda furt bolej, zvláštní je, že skoro furt, jen ne při tréninku, což je teda hlavní...někdy než se uvelebím na benchi pod činku tak možná trošičku, ale při serii už ne.
Nejvíc mě to bere, když se chci v posteli otočit z levýho boku na pravej ale to už je zas jiná debata
No nic, já jdu čekat na paní stehnovou svalovku, a zítra asi mrtvola (když vyjde čas)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 9:46 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tahy
5x50
5x90
5x130
3x150
3x170
3x170
3x170
3x190
3x200 PR
3x190
3x170
3x150
3x130
Břicho
Good, čekal jsem že to, na rozjezd, bude horší. 3x200 je rekord, pro tři opaky, naposled to bylo 190 úplně na krev, teď ještě s rezervou...Záda furt bolej, asi s tím už fakt někam pudu. Ale podstatný je že u mrtvol o tom absolutně nevím.
|
|
| nahoru |
|
 |
Primitiv
|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 10:02 pm Předmět: |
|
|
Ta záda jsou vůbec takový tajemství, do kterýho nikdy neproniknu. Kolikrát se mi stalo, že jsem šel tahat s bolejma zádama a po těžkejch sériích jsem odcházel s pocitem, že mám záda nový. A někdy mě zas rozbolej jen z lehkejch dřepů. Tohle nikdy nepochopim.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 10:07 pm Předmět: |
|
|
| Primitiv napsal: | | Ta záda jsou vůbec takový tajemství, do kterýho nikdy neproniknu. Kolikrát se mi stalo, že jsem šel tahat s bolejma zádama a po těžkejch sériích jsem odcházel s pocitem, že mám záda nový. A někdy mě zas rozbolej jen z lehkejch dřepů. Tohle nikdy nepochopim. |
Mě ty záda bolej při rotačních pohybech trupu/ramen. když stojím rovně, (byť se ohýbám) tak o tom fakt ani nevím..momentálně je mám v takovým stavu, že bych se nebál jet maximálku, ale přitom když se chci v posteli otočit z boku na druhej bok, tak to bolí jak prdel
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 10:09 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | z lehkych drepu mi zada odchazej pravidelne, prave proto nenavidim rozcvicovaci serie, nevim kde je to kouzlo, ze jeste nedojdu ani k pracovni serii a uz mudruju |
Co se dřepů týče, tak kdykoliv kdy jedu bez pásku, lehce (120+) tak mě z toho bolej záda....nechápu proč....
tak tohle to dělám třeba s 50ti kilama..ale jinak jezdím všechny opakování poctivě a technicky...
Naposledy upravil grogy dne čt prosinec 08, 2011 10:44 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 10:21 pm Předmět: |
|
|
A nebývá to tím, že u těch lehkejch dřepů, obecně cviků prostě není takový soustředění na cvik a člověk si říká, rozcvička, 10x nahoru, 10x dolu a jde se dál? Takhle jsem si odstřelil záda... _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt prosinec 08, 2011 10:50 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | A nebývá to tím, že u těch lehkejch dřepů, obecně cviků prostě není takový soustředění na cvik a člověk si říká, rozcvička, 10x nahoru, 10x dolu a jde se dál? Takhle jsem si odstřelil záda... |
To co popisuješ, to možná dělám když fakt jedu s osou nebo 50ti kg, ale jinak všechny, i lehký opakování, jezdím pomalu a technicky
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po prosinec 12, 2011 11:59 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Military press
5x50
5x60
5x60
5x60
5x60
5x60
5x60
5x60
Rozpažky v předklonu s JČ
8x10
8x10
8x10
8x10
8x10
Extenze na kladce
8x20
8x20
8x20
8x20
8x20
8x25
8x25
8x25
8x25
Fr. tlaky s JČ
7x30
7x30
7x30
7x30
7x30
Dneska jen tak lehoučce, jako každý pondělí jinak teda obě partie mi přídou silnější (i když ta kladka s 25 už byla taková.....trošku netechnická) takže radost. Zítra asi dřepy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 12:12 am Předmět: |
|
|
Koukal jsem na Váš oddíl a viděl jsem tam jméno Lukáš Tkadlec, toho týpka jsem potkával ve VUT posilovně, nehorázný co takovej prcek potáhne _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 12:15 am Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | Koukal jsem na Váš oddíl a viděl jsem tam jméno Lukáš Tkadlec, toho týpka jsem potkával ve VUT posilovně, nehorázný co takovej prcek potáhne |
Jo tenhle ten malej.............ehm junior (snad to tu nečte ) je nehorázný hovádko a na wilkse poráží celej oddíl ale je to fajn borec
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|