|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Draper

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 8:07 am Předmět: |
|
|
Kdyz uz tu je rec o Lukasovi, tak zdravim :) Btw. dlouho jsi me v mem logu za nic nezbuzeroval _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Kdyz uz tu je rec o Lukasovi, tak zdravim :) Btw. dlouho jsi me v mem logu za nic nezbuzeroval |
Já myslím že se určitě ozve....Říkal mi, že on má V.I.P informace, takže už určitě ví, že se tady o něm píšem
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út prosinec 13, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x50
3x90
3x130
1x150
1x170 PR
1x180 PR
Bandy
1x180
Předklony
5x90
5x90
5x90
5x90
5x90
Dneska se mi absolutně nechtělo...tak jsem se podíval na fotku Teema Leppanena, a nakonec jsem šel Ale protože jsem byl línej, tak jsem si dal maximálku sice vám to možná nedává smysl, ale to vůbec nevadí Na RAW to bylo dobrý, 180 už ale pěkně těžký...max 5 kg rezerva... Video bohužel nemám, takže si nejsem jistej hloubkou, ale myslí mže byla ok...
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
Zdar,
dal jsem ti tam ANO, jde ti to fakt enormně super dobře
co bude další soutěž? - morava oblast?
Mira
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 4:53 pm Předmět: |
|
|
Morico- tak zrovna tebe jsem nemyslel  já myslel většinu ostatních pumpařů  Ale je to přesně tak jak jsi psal, radši dřepnu 1x nějakej (pomyslně)balík, než abych dělal desítky, byť lehkých, dřepů.
Míra-Děkuju, od tebe to něco znamená
Další soutěž....oblast určitě, potom MČR, no a pak....to se ještě uvidí
BTW- když už padla řeč na oblast, jede Kuřim do Vranovic nebo Svitav? Ptal jsem si Jirky ale říkal že ještě neví...tak až se to bude vědět, kdyby sis na mě třeba vzpomněl...tak napiš
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:19 pm Předmět: |
|
|
oblast je ve Vranovicích ne? Jasně, že tam budeme. Bude tam více lidí
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:28 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | oblast je ve Vranovicích ne? Jasně, že tam budeme. Bude tam více lidí |
Jasně že je ve Vranovicích...ale zároveň i ve Svitavách...Jirka říkal že se ještě uvidí kam Kuřim pojede...nebo si to teda už rozmyslel?
A kdo všechno že teda od nás závodí?
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:41 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | RaptorMira napsal: | | oblast je ve Vranovicích ne? Jasně, že tam budeme. Bude tam více lidí |
Jasně že je ve Vranovicích...ale zároveň i ve Svitavách...Jirka říkal že se ještě uvidí kam Kuřim pojede...nebo si to teda už rozmyslel?
A kdo všechno že teda od nás závodí? |
Ve Svitavách jsme byli na extralize, ale myslím že to asi vyjde nastejno. No možná jsou rychleji dostupné. Máme čas. Můžeme se rozhodnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:44 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | | RaptorMira napsal: | | oblast je ve Vranovicích ne? Jasně, že tam budeme. Bude tam více lidí |
Ve Svitavách jsme byli na extralize, ale myslím že to asi vyjde nastejno. No možná jsou rychleji dostupné. Máme čas. Můžeme se rozhodnout. |
Co se zázemí týče, tak nevím, neznám, ale na kilometry je to v podstatě to samý...taky by nebylo špatný přihlédnout k počtu účastníků...protože tohle bude zase do noci
Ale mě je to fakt jedno, až se dohodnete, tak jen řekněte....
EDIT: Pak je taky důležitý, kde se dá líp najíst
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: st prosinec 14, 2011 11:50 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | | RaptorMira napsal: | | oblast je ve Vranovicích ne? Jasně, že tam budeme. Bude tam více lidí |
Ve Svitavách jsme byli na extralize, ale myslím že to asi vyjde nastejno. No možná jsou rychleji dostupné. Máme čas. Můžeme se rozhodnout. |
Co se zázemí týče, tak nevím, ale na kilometry je to v podstatě to samý...taky by nebylo špatný přihlédnout k počtu účastníků...protože tohle bude zase do noci
Ale mě je to fakt jedno, až se dohodnete, tak jen řekněte.... |
no právě, že tento rok čučím, je to znovu na dvě části, takže se to rozředí. Možná sever bude méně obsazený...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 12:00 am Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | | RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | | RaptorMira napsal: | | oblast je ve Vranovicích ne? Jasně, že tam budeme. Bude tam více lidí |
Co se zázemí týče, tak nevím, ale na kilometry je to v podstatě to samý...taky by nebylo špatný přihlédnout k počtu účastníků...protože tohle bude zase do noci
Ale mě je to fakt jedno, až se dohodnete, tak jen řekněte.... |
no právě, že tento rok čučím, je to znovu na dvě části, takže se to rozředí. Možná sever bude méně obsazený... |
Tak potom to bude určitě lepší....
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 8:14 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tahy
do 200kg
dres
do 250kg
Dneska zápis jenom takhle...byl jsem úplně zmatenej takže jsem jel stejně jiný váhy než si myslím jinak od posledního oblečení dresu jsem přiblral, asi 2kg a je to kurva znát....ale bylo to lehký, takže good.
Akorát že já, čůrák, jsem se zase blbě najedl, a tak jsem se k poslednímu pokusu asi 6x ohnul ale pak si to žaludek vždycky rozmyslel takže jsem to pak nasraně ukončil.Tahy sou dobrý, to ošefuju, ale co dřepy ani nechci myslet jak v tomhle dresu budu dřepovat
Dneska to nelze považovat za trénink, takže asi půjdů zítra znova...jen přemýšlím, jestli má cenu jet zase tahy (ale zase jsem jich dneska moc nejel..)
EDIT:jen mě teda štve ještě jedna věc...vzhedem k tomu, jak to bylo lehký, (těch 250 jak papír) tak kdyby mi to žaludek dovolil, ta se vsadím že bych ještě přihazoval a dostal se zase přes 100% maximálky vím že je to blbost, ale asi by mi to nedalo, při dnešní formě...
EDIT 2: dneska jsem si před tréninkem vzal kofein (2 tablety...400mg) a absolutně nic jsem nepoznal...já byl vždy vůči tomuhle imunní (můžu vypít litr energiťáku a jít spát) kafe, cola, nc nefunguje...tak příště zkusím 600mg....kurva přece něco cítit musím ne?
Naposledy upravil grogy dne pá prosinec 16, 2011 9:12 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 8:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 8:40 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | to je ten 38 nebo 40? |
tohle je ta 40tka. 38mičky jsem se musel nakonec vzdát, neoblíkl jsem to, ale fakt jen o kousíček, přes boky.
Přece jen 38mička je pro 105kg moc...ale kdybych nebyl tlustý prase a měl to někde jinde než na bokách, tak by to šlo...
teď teda mám tak 105-105,5 takže si tuhle váhu už zkusím udržet, protože ten dres mi fakt dává ještě o kus víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|