Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LLLuke

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
K věci- nakonec to nejedu úplně tak, jak jsem to plánoval. Některý věci jsem trošku pozměnil, protože mi přišli pocitově úplně na hovno...
A pak jsem ještě zvýšil intenzitu o něco dřív než jsem původně chtěl...protože bylo plánovaný že půjdu, konkrétně třeba u dřepu, z objemových šestek, rovnou do dresu, na maximálku...z toho by asi nic moc nebylo...
Já vím, že, svým způsobem, zase dělám blbost, ale ten trénink mi fakt nesedl....zkončilo by to tak, že bych to na oblasti nakonec úplně posral, protože by nebyla síla...
Já si fakt rád nechám, konkrétně, poradit, co a jak, ale to co jsem původně začal by nedopadlo dobře...

Ano grogy děláš totální blbost. První chyba byla hned ta že jsem ti po lize říkal že už se máš vysrat na jedničky. Druhá blbost když si věděl že je oblast a že to tak prostě chceš jet furt jedničky proč si začínal vůbec nějaký trénink? (odpovídat nemusíš to je jen tak na zamyšlení). Další chyba, jak můžeš říct že ti ten trénink nesedl a že by nebyla síla, když si ho ani nedojel a nikdy nevyzkoušel? no právě mě to přestalo bavit, tak končím, pokud budeš chtít něco vědět, dej vědět. Jestě ale musím podotknout že se nepřipravuješ na oblast, ale na MČR (tím že budeš připravovat na oblast svým způsobem se připravuješ o kila na MČR), oblast ti může být u prdele.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
grogy

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LLLuke napsal:
grogy napsal:
K věci- nakonec to nejedu úplně tak, jak jsem to plánoval. Některý věci jsem trošku pozměnil, protože mi přišli pocitově úplně na hovno...
A pak jsem ještě zvýšil intenzitu o něco dřív než jsem původně chtěl...protože bylo plánovaný že půjdu, konkrétně třeba u dřepu, z objemových šestek, rovnou do dresu, na maximálku...z toho by asi nic moc nebylo...
Já vím, že, svým způsobem, zase dělám blbost, ale ten trénink mi fakt nesedl....zkončilo by to tak, že bych to na oblasti nakonec úplně posral, protože by nebyla síla...
Já si fakt rád nechám, konkrétně, poradit, co a jak, ale to co jsem původně začal by nedopadlo dobře...

Ano grogy děláš totální blbost. První chyba byla hned ta že jsem ti po lize říkal že už se máš vysrat na jedničky. Druhá blbost když si věděl že je oblast a že to tak prostě chceš jet furt jedničky proč si začínal vůbec nějaký trénink? (odpovídat nemusíš to je jen tak na zamyšlení). Další chyba, jak můžeš říct že ti ten trénink nesedl a že by nebyla síla, když si ho ani nedojel a nikdy nevyzkoušel? no právě mě to přestalo bavit, tak končím, pokud budeš chtít něco vědět, dej vědět. Jestě ale musím podotknout že se nepřipravuješ na oblast, ale na MČR (tím že budeš připravovat na oblast svým způsobem se připravuješ o kila na MČR), oblast ti může být u prdele.

Tak ty vole... snad už to nechám bez komentáře.
Dám na vás, a vrátím se k tomu původnímu tréninku. Ne teda že by to měl být nějaký velký rozdíl, když tam bude objem stejně už jen tento, a příští týden, ale poslechnu vás.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
grogy

PříspěvekZaslal: út leden 03, 2012 10:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak mi to nedalo, nechápal jsem proč to je tak jak to je, a začal jsem se v tom prohrabávat, zjišťovat kde je chyba.
já sem takovej kokot, že to svět neviděl měl jsem špatně nastavené maxima, a to docela o dost *a20*Když jsem se teď díval jak to mám jet, tak to půjde jedna dvě

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Bench
5x50
6x70
6x70
6x70
6x70
6x70

Dřep
6x80
6x80
6x80
6x80
6x80

Tah
5x50
3x130
3x130
3x130

Dotlaky , 10cm board
5x80
5x90
5x100
5x100
5x100

Fr. tlaky s JČ
5x30
5x35
5x35
5x35
5x35
5x35

Mrtvola, byť lehká, mi víc jak 1x týdně nesvědčí, mozoly mám na sračku, a osu zakrvácenou
Sem zvědavej, co budu dělat zítra

"Vždyť je to jen bolest"

Koutňa

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Mrtvola, byť lehká, mi víc jak 1x týdně nesvědčí, mozoly mám na sračku, a osu zakrvácenou

Musíš si tu ztvrdlou kůži seřezávat žiletkou, pak se ti nic trhat nebude...
grogy

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koutňa napsal:
grogy napsal:

To dělám....mě se neurval mozol...ale prostě to nějak "prasklo" a začla z toho téct krev... jo, a bolí to jak píča

"Vždyť je to jen bolest"

Koutňa

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
Koutňa napsal:
grogy napsal:

To dělám....mě se neurval mozol...ale prostě to nějak "prasklo" a začla z toho téct krev... jo, a bolí to jak píča

Co to máš za mozoly? Ty, co mám já, jsou jen ztvrdlá kůže... To, co píšeš, se mi stalo, když jsem si zvařela (omylem) palec do uzávěru... ale vůbec to nebolelo (po prasknutí). Seš nějaký divný.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uřezává blbě :D Já taky uřezávám blbě a pak krvácím při tréningu
Koutňa

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy jste trdla.... Nebo je to nový emo-power style?
bikon

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nejsou na to lepsi stipacky, nez to rezat ;). mam maly elektrikarsky - ostry a presny
grogy

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

můžná jsem divnej, ale když po serii sundám ruce z činky, tak to pálí tak, že bych tu činku nejraši ani nepouštěl takže se nezabývej mojí jedinečností, a radši poraď co s tím

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bikon napsal:
nejsou na to lepsi stipacky, nez to rezat ;). mam maly elektrikarsky - ostry a presny

Já to dělám nůžkama, nebo zubama tím to jde nejlíp

"Vždyť je to jen bolest"

Koutňa

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je jedno čím- princip je furt stejný. Neurvat toho moc. Musí ti tam zbýt vrstva, která se samovolně při tazích neurve, ale zase ještě budeš schopen nějak normálně držet činku. Když uřežeš moc, tak to bolí, případně se rve teda do krve, když uřežeš málo, tak se shrnují, bolí a trhají.
Taky je dobrá salicylová mast- na předpis u kožní lékařky.

PS. Ruce mě pálí taky, ale mozoly drží.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
bikon napsal:

Já to dělám nůžkama, nebo zubama tím to jde nejlíp

já taky :D proto je pak osa od krve... jsem línej chodit do koupelny pro žiletku
grogy

PříspěvekZaslal: čt leden 05, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Koutňa napsal:
To je jedno čím- princip je furt stejný. Neurvat toho moc. Musí ti tam zbýt vrstva, která se samovolně při tazích neurve, ale zase ještě budeš schopen nějak normálně držet činku. Když uřežeš moc, tak to bolí, případně se rve teda do krve, když uřežeš málo, tak se shrnují, bolí a trhají.
Taky je dobrá salicylová mast- na předpis u kožní lékařky.

PS. Ruce mě pálí taky, ale mozoly drží.

Ale to je na tom právě divný, já vím jak moc to ustříhnout, nemám to nijak do masa, a nic se mi tam neurvalo..tak kde se bere ta krev?A
něco bez předpisu bys nenabídla...? jít k doktorovy to je na den volna...
Tak ono to pálí a pálí, mě to pálí běžně taky, ale tohle je něco hroznýho

"Vždyť je to jen bolest"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 91, 92, 93 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: