|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Koutňa

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 10:06 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Koutňa napsal: | To je jedno čím- princip je furt stejný. Neurvat toho moc. Musí ti tam zbýt vrstva, která se samovolně při tazích neurve, ale zase ještě budeš schopen nějak normálně držet činku. Když uřežeš moc, tak to bolí, případně se rve teda do krve, když uřežeš málo, tak se shrnují, bolí a trhají.
Taky je dobrá salicylová mast- na předpis u kožní lékařky.
PS. Ruce mě pálí taky, ale mozoly drží. |
Ale to je na tom právě divný, já vím jak moc to ustříhnout, nemám to nijak do masa, a nic se mi tam neurvalo..tak kde se bere ta krev?A
něco bez předpisu bys nenabídla...? jít k doktorovy to je na den volna...
Tak ono to pálí a pálí, mě to pálí běžně taky, ale tohle je něco hroznýho |
Jak jsem napsala o pár příspěvků výše, seš divný. No moje druhá rada je napsat o radu monsieur Popovi a pokud ani to nepomůže, tak zkus kyselinu sírovou... _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Koutňa napsal: | | grogy napsal: | | Koutňa napsal: | To je jedno čím- princip je furt stejný. Neurvat toho moc. Musí ti tam zbýt vrstva, která se samovolně při tazích neurve, ale zase ještě budeš schopen nějak normálně držet činku. Když uřežeš moc, tak to bolí, případně se rve teda do krve, když uřežeš málo, tak se shrnují, bolí a trhají.
Ale to je na tom právě divný, já vím jak moc to ustříhnout, nemám to nijak do masa, a nic se mi tam neurvalo..tak kde se bere ta krev?A
Jak jsem napsala o pár příspěvků výše, seš divný. No moje druhá rada je napsat o radu monsieur Popovi a pokud ani to nepomůže, tak zkus kyselinu sírovou... |
To mi teda moc sebevědomí nedodáváš, jen tak mimochodem
Pan Raptor se tu určitě dřív nebo později ukáže, tak bude vědět, určitě napíše
Jinak teda nevim, ale ta kyselina není nic moc...to se radši zakousnu do jazyka, a vydržím to
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 10:14 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Koutňa napsal: | | grogy napsal: | | Koutňa napsal: | To je jedno čím- princip je furt stejný. Neurvat toho moc. Musí ti tam zbýt vrstva, která se samovolně při tazích neurve, ale zase ještě budeš schopen nějak normálně držet činku. Když uřežeš moc, tak to bolí, případně se rve teda do krve, když uřežeš málo, tak se shrnují, bolí a trhají.
Jak jsem napsala o pár příspěvků výše, seš divný. No moje druhá rada je napsat o radu monsieur Popovi a pokud ani to nepomůže, tak zkus kyselinu sírovou... |
Jinak teda nevim, ale ta kyselina není nic moc...to se radši zakousnu do jazyka, a vydržím to |
Tak se kousni a nebreč tady jak nějaká holčika, že to bolí!!!!
Jako já nevím... ještě mě napadá mazat dlaně několikrát denně Indulonou (nebo jinou, podobnou mastí), to taky dělá hodně. Nebo použít rukavičky. _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 10:18 pm Předmět: |
|
|
| Koutňa napsal: | | grogy napsal: | | Koutňa napsal: | | grogy napsal: | | Koutňa napsal: | To je jedno čím- princip je furt stejný. Neurvat toho moc. Musí ti tam zbýt vrstva, která se samovolně při tazích neurve, ale zase ještě budeš schopen nějak normálně držet činku. Když uřežeš moc, tak to bolí, případně se rve teda do krve, když uřežeš málo, tak se shrnují, bolí a trhají.
Jinak teda nevim, ale ta kyselina není nic moc...to se radši zakousnu do jazyka, a vydržím to |
Jako já nevím... ještě mě napadá mazat dlaně několikrát denně Indulonou (nebo jinou, podobnou mastí), to taky dělá hodně. Nebo použít rukavičky. |
Já nebrečím!! já jsem to pouze konstatoval, aby jste si udělali představu, jak to na tréninku probíhalo (Kurva!, Do píči, Mrdám na to!!) to až tys to začala rozebírat
uvidíme, ale něco bych na to zkusit měl....zajimavý, že při frekvenci tahů 1xtýdně se to nikdy nestalo
Rukavičky? to si radši urvu prst!
Tak už je trénink zase zapspamovanej, a vypadá to, jakože hovno dělám
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 10:23 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Koutňa napsal: | | grogy napsal: | | Koutňa napsal: | | grogy napsal: | | Koutňa napsal: | To je jedno čím- princip je furt stejný. Neurvat toho moc. Musí ti tam zbýt vrstva, která se samovolně při tazích neurve, ale zase ještě budeš schopen nějak normálně držet činku. Když uřežeš moc, tak to bolí, případně se rve teda do krve, když uřežeš málo, tak se shrnují, bolí a trhají.
Jako já nevím... ještě mě napadá mazat dlaně několikrát denně Indulonou (nebo jinou, podobnou mastí), to taky dělá hodně. Nebo použít rukavičky. |
Já nebrečím!! já jsem to pouze konstatoval, aby jste si udělali představu, jak to na tréninku probíhalo (Kurva!, Do píči, Mrdám na to!!) to až tys to začala rozebírat
uvidíme, ale něco bych na to zkusit měl....zajimavý, že při frekvenci tahů 1xtýdně se to nikdy nestalo
Tak už je trénink zase zapspamovanej, a vypadá to, jakože hovno dělám |
Sem ti chtěla jen poradit, jak na to, abys mohl v pohodě tahat 2x týdně... Jestli si z toho něco vezmeš, je už tvoje věc, ale ta sal. mast je fakt dobrá. Ale už mlčim. _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt leden 05, 2012 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Koutňa napsal: | | grogy napsal: | | Koutňa napsal: | | grogy napsal: | | Koutňa napsal: | | grogy napsal: | | Koutňa napsal: | To je jedno čím- princip je furt stejný. Neurvat toho moc. Musí ti tam zbýt vrstva, která se samovolně při tazích neurve, ale zase ještě budeš schopen nějak normálně držet činku. Když uřežeš moc, tak to bolí, případně se rve teda do krve, když uřežeš málo, tak se shrnují, bolí a trhají.
Tak už je trénink zase zapspamovanej, a vypadá to, jakože hovno dělám |
Sem ti chtěla jen poradit, jak na to, abys mohl v pohodě tahat 2x týdně... Jestli si z toho něco vezmeš, je už tvoje věc, ale ta sal. mast je fakt dobrá. Ale už mlčim. |
To byla sranda, klidně piš
Nevím no, na kožní se mi fakt nechce, ale možná to tak nakonec dopadne..
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 11:38 am Předmět: |
|
|
tak jsem si přečetl celou tu nechutnou emo-styl-párty  a poradit nedokážu, protože jsem ještě nikdy nedostal do mozolu zánět
uřež to tak jak říkal bikon - s láskou - a pak si na to rozprcni vitamín E z té červené kapsličky a zalep - urychluje mi to hojení a je možné že to zafunguje i dalšímu z těch šesti miliard...
edit: jo a původně jsem tě chtěl pochválit, že tam máš více opakování než 1
|
|
| nahoru |
|
 |
bikon
|
Zaslal: pá leden 06, 2012 11:45 am Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | a pak si na to rozprcni vitamín E z té červené kapsličky a zalep - urychluje mi to hojení a je možné že to zafunguje i dalšímu z těch šesti miliard... |
Pravdu ma ten chlapec :). Mne to taky nekolikrat pomohlo!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 9:42 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | tak jsem si přečetl celou tu nechutnou emo-styl-párty a poradit nedokážu, protože jsem ještě nikdy nedostal do mozolu zánět
uřež to tak jak říkal bikon - s láskou - a pak si na to rozprcni vitamín E z té červené kapsličky a zalep - urychluje mi to hojení a je možné že to zafunguje i dalšímu z těch šesti miliard...
edit: jo a původně jsem tě chtěl pochválit, že tam máš více opakování než 1 |
Ale já tam zánět nemám, to bych snad poznal..i když sám nevím co to je.....s tím vitamínem zkusím, třeba to pude, ale při mojí originalitě....nevím
Dneska na tréninku to možná bolelo nepatrně míň, ale stejně to není nic moc...
Jinak víc jak jedno tam, občas bylo vždy Ale díky
A mimochodem, budeš v Pátek 20.1, za 14 dní, v Kuřimy, nebo teď trénuješ v Mišmaši?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 9:48 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tah
5x50
3x90
3x130
6x150
6x150
6x150
6x150
6x150
Dotahy
3x180
3x180
3x180
Bench
8x60
8x60
8x60
8x60
Dřep
5x80
5x80
5x80
Přítahy VČ
5x50
5x80
5x100
5x100
5x100
5x100
Shyby
3xJá
3xJá
3xJá
3xJá
3xJá
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 10:10 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | RaptorMira napsal: | tak jsem si přečetl celou tu nechutnou emo-styl-párty a poradit nedokážu, protože jsem ještě nikdy nedostal do mozolu zánět
Ale já tam zánět nemám, to bych snad poznal..i když sám nevím co to je.....s tím vitamínem zkusím, třeba to pude, ale při mojí originalitě....nevím
A mimochodem, budeš v Pátek 20.1, za 14 dní, v Kuřimy, nebo teď trénuješ v Mišmaši? |
Teď v Mšmši. Co chceš zkoušet?
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 06, 2012 10:16 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | grogy napsal: | | RaptorMira napsal: | tak jsem si přečetl celou tu nechutnou emo-styl-párty a poradit nedokážu, protože jsem ještě nikdy nedostal do mozolu zánět
A mimochodem, budeš v Pátek 20.1, za 14 dní, v Kuřimy, nebo teď trénuješ v Mišmaši? |
Teď v Mšmši. Co chceš zkoušet? |
já to tušil...tak nic, Lukáš tam bude, tak se domluvím s ním...
V tu dobu budu už dřepy v dresu, což bude porod...ale o to nejde, spíš jsem chtěl jen tak přijet...taky přivezu novej dorosteneckej objev, tam spíš bude potřeba nějaká ta rada...ale to je asi jedno, když tam netrénuješ...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út leden 10, 2012 10:15 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x50
3x90
3x130
3x130
3x130
3x130
Bench
4x65
4x65
4x65
4x65
Tah
5x50
5x120
5x120
5x120
5x120
Předklony v kleku
5xJá
5xJá
5xJá
5xJá
5xJá
5xJá
Ramena VČ
5x50
5x65
5x65
5x65
5x65
Rozpažky JČ
8x10
8x10
8x10
8x10
Břicho
Naposledy upravil grogy dne st leden 11, 2012 6:21 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st leden 11, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Bench
5x50
3x70
3x80
3x80
3x80
3x80
Dotlaky, 5cm board
3x90
3x100
3x105
3x105
3x105
Dřep
5x50
5x90
5x90
5x90
Tah
3x90
3x130
3x130
3x130
Fr. tlaky JČ
8x30
8x30
8x30
8x30
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so leden 14, 2012 8:25 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tah
5x50
3x90
3x130
3x170
3x170
3x170
Dotahy
3x190
3x190
3x190
Bench
8x60
8x60
8x60
8x60
Přední dřep
5x50
5x50
5x50
5x50
Přítahy VČ
5x50
5x70
5x70
5x70
5x70
5x70
5x70
5x70
Shyby
3xjá
3xjá
3xjá
Dneska trošku lehčí trénink, minule se mi nějak ozvaly záda, tak jsem byl zase posranej jak prase, co s tím bude, ale včera už to odcházelo, a dneska už to je skoro úplně ok. tak jsem to dneska radši nijak nepřeháněl...
Tohle bylo poslední trénink, teď už zase začnou dresy, mám na to 2 týdny, takže si to v dresech jen tak potěžkám, jako že mi to ještě furt jde, víc dělat nebudu. V pátek zase jedu za klukama, zase se třeba naučit něco novýho, takže toho využiju a asi bych rád zkusit (Sub)maximálku bench-dřep a nebo bench-tah. Ještě je to v běhu, uvidíme, jak ty 2 týdny naplánuju...
Jo, ještě jedna věc, nějak jsem si neuhlídal váhu, protože žeru jako prase...teď mám nějakých 106-107kg...na oblasti je mi to sice celkem jedno, ale asi se nasoukám do 105ky...už i tak, jsem jedinej dorostenec v 105ce takže zase před závodama budu žíznit....ách jo
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|