Grogy...Nový začátek

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Grogy...Nový začátek
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 6:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
grogy napsal:
Trénink

Fatal eror. Nevím co se stalo, ale měl to bejt lehkej trénink, nakonec jsem měl co dělat abych to absolvoval...ještě jsem měl jít GHR ale po prvním opáčku jsem chytl křeč do hamstringů a nabil si držku takže radši konec.....no a teď chodím jak namrdanej kačer kurva, takhle jsem si to fakt nepředstavoval.....od pondělí to začne úplně jinak...

Seš po závodech vole a jedeš na čisto, tak tomu dej čas

Ty jsi byl ted za posledni rok a vice zvykly na to, ze jsi se neustale zlepsoval a treninky sly dobre, dostal jsi se vzhledem k tvemu veku na dost nadprumerne vysledky, coz jsi take potvrdil na soutezich. Telo mas ovsem sve limity (rekneme momentalni limity) a zlepsovat porad se nejde. Jedes prakticky od zavodu k zavodum bez prestavky a telo si mozna pomalu zacina rikat, at pribrzdis, ze dal uz to momentalne nepujde. Je take dost mozne, ze se stagnaci prijde i zhorseni vykonosti, coz neni tak neobvykly jev. Tim samozrejme nechci rict, ze to tak je, ale uz jsem nad tim uvazoval nedavno a rikal jsem si, ze tohle preci musi drive ci pozdeji prijit a hlavne, aby s tim neprislo i nejake zraneni.
Kecat ti do toho samozrejme nebudu, vim, ze to mas rad asi tak jako ja , takze si delej co chces.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Majesty

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 7:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:

Budu za parchanta, a je mi to jedno, ale ten benč mi neuznatelnej nepříde...

Ja to nechapu, vzdyt jsi to dal a naprosto lehce, co na tom zalezi jestli jsi to polozil moc na bricho a ne spis na prsa? Prislo mi OK vsech 9 pokusu, ne jen ten bench teda..
grogy

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper-Předpokládám že tím narážíš na ty dřepy....Teď už si sem jistej že to bylo tím, že jsem je necvičil 14 dní (cvičil jsem v pátek, pak týden volno do závodů a na dřepy přišlo až zase v pátek po závodech..) Dneska si ani pořádně nemůžu sednout na hajz, prostě taková tak klasická svalovka z delšího nicnedělání..dneska, zítra, to prostrečuju, a bude to ok.
Jinak teda ale s tebou nesouhlasím. Myslím že stagnovat, nebo se dokonce zhoršovat nemusím (nikdo nemusí) že to je hlavně otázka dobře zvolenýho tréninku.
To jestli váhy na který jsem se dostal, jsou málo nebo hodně, komentovat nebudu, stejně víš co bych ti řekl. Ale určitě to nejsou žádný "limity těla" abych se teď už nemohl dál zlepšovat.
Vím že dlouho už nebyla pauza, i když mi popravdě nechybí a cítím se skvělě, ale teď na to prostě....není čas. Pravděpodobně pojedu 5.5 na Slovenský mistroství, jen tak tréninkově, a potom možná na začátku června na ME. Potom přichází nějaká pauza v úvahu.
Co se tady týče přetrénování, podívej se na svůj trénink a na můj, trošku rozdíl ne? Je jasný že kdybych cvičil něco podobnýho (tak polovičního ) jak ty, tak touhle dobou už jsem dávno přetrénovanej..Tím chci říct, že pauza není u všech potřeba prostě po x měsících, ale že to zase dost záleží na tréninku.
To ne hele, mě nevadí když mi do toho někdo "kecá", naopak rád si vyslechnu každej názor, jen je teda potom otázka, jestli poslechnu

Majesty-Lehce jsem to dal, ale v pravidlech to tak prostě je, že na břicho se pokládat nesmí, to že na republice to brali až moc vážně (podle mě) a vyhodily od pokusu více lidí, je druhá věc...
Ty dřepy sou diskutabilní no..je to taková hloubka jo a ne. Oni se dohodli že ne, takže prostě ne...kdybych měl o 15kg víc tak by mi je v pohodě dali...

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
LLLuke

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
to že na republice to brali až moc vážně (podle mě) a vyhodily od pokusu více lidí, je druhá věc...

grogy, chceš li jít na Evropu, tak si na tohle zvykej, protože vzhledem k ní, zrovna vůbec přísní nebyli
grogy

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LLLuke napsal:
grogy napsal:
to že na republice to brali až moc vážně (podle mě) a vyhodily od pokusu více lidí, je druhá věc...

grogy, chceš li jít na Evropu, tak si na tohle zvykej, protože vzhledem k ní, zrovna vůbec přísní nebyli

Jo, jako s tím počítám, že na Evropě tohle zase bere ještě přísnějc...ale tak řekni, ty jakožto profík, pokládal jsem to tak moc nízko? 2 strany zpět je video...

EDIT: tak mi to nedalo, a ještě jsem se na to musel podívat. V pravidlech je konec hrudníku nadefinovanej koncem hrudní kosti. Ve videu pokládám činku úplně přesně na začátek okraje singletu. Teď jsem singl zkoušel, a hrudní kost a singlet se při namostování 1cm překrývají. Já vím že te´d je to jedno, ale ta činka, se hrudní kosti dotýkala.

"Vždyť je to jen bolest"

RaptorMira

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

grogy napsal:
LLLuke napsal:
grogy napsal:

Jo, jako s tím počítám, že na Evropě tohle zase bere ještě přísnějc...ale tak řekni, ty jakožto profík, pokládal jsem to tak moc nízko? 2 strany zpět je video...

EDIT: tak mi to nedalo, a ještě jsem se na to musel podívat. V pravidlech je konec hrudníku nadefinovanej koncem hrudní kosti. Ve videu pokládám činku úplně přesně na začátek okraje singletu. Teď jsem singl zkoušel, a hrudní kost a singlet se při namostování 1cm překrývají. Já vím že te´d je to jedno, ale ta činka, se hrudní kosti dotýkala.

jde o to jak to v té chvíli posoudí rozhodčí. Je to pravidlo celkem na prd. Každý má hrudník nějak jinak a nedohodneš se nikdy. Prostě tak...
grogy

PříspěvekZaslal: so březen 31, 2012 5:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RaptorMira napsal:
grogy napsal:
LLLuke napsal:
grogy napsal:

jde o to jak to v té chvíli posoudí rozhodčí. Je to pravidlo celkem na prd. Každý má hrudník nějak jinak a nedohodneš se nikdy. Prostě tak...

Jasně že jo, vždycky záleží na rozhodčím ať už to provedeš jakkoliv... Mě to spíš zajímalo podle pravidel, jestli jsem to posral nebo ne, ale fakt to prostě nebylo nízko.
Ale už to nebudu řešit, teď je to úplně jedno

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: po duben 02, 2012 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Dřep
2x65
2x95
2x125
2x135
3x145
3x145
3x145

Bench
6x60
2x78,5
2x82,5
3x87,5
3x87,5
3x87,5

GHR
5xjá
5xjá
5xjá
5xjá
5xjá
5xjá

Triceps na kladce
10x40
10x50
10x50
10x50
10x50
10x50

Docela dobrý, nohy už se zmátořily, takže se to dalo. Ale vzhledem k tomu, že předtím jsem byl nucenej hrát florbal, a potom jsem měl stejně jen, max, minutový pauzy, tak už to až tak lehký nebylo... pak už bohužel nebyl čas, takže doplňky jen takhle málo

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 12:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Tahy
3x50
3x90
3x130
3x150
2x160
2x170
2x180
2x180
2x180

Přítahy VČ (zapsána 1 ruka)
5x20
5x40
5x40
5x40

Facepulls
8x20
8x30
8x30
8x30
8x30
8x30

Military press
5x50
3x60
3x60
3x60

Rozpažky v předklonu
8x10
8x10
8x10
8x10

Biceps na scottovce JČ
10x10
10x10
10x10
10x10
10x10

Břicho

Dneska trénink za včerejšek (včera jsem nestihl). Docela lehký, čekal jsem to horší.

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Dřep
3x50
3x90
2x107,5
2x117,5
2x125
2x125
2x125

Bench
5x50
2x65
2x72,5
2x77,5
2x77,5
2x77,5

Lehký. Bohužel víc jsem nestihl, na to jsem moc línej ráno vstávat (už i tohle byl výkon, mít trénink v 10 hotovej )

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 10:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem se zůčastnil MČR mužů a žen (jako nakladač, na place bych se moch nechytal, dětský činky prej nevedou ). Docela dobrý, místama to sice bylo trošku demotivační (Špingl, dřep, druhým pokusem, lehce 425, třetí nešel, bylo málo závaží ) celkově ty váhy tam byly trošku jinde.

V roli nakladače taky docela zajímavý, čekal jsem to horší, ale pokud zrovna někdo nepadal napadal na zem ( ), tak to probíhalo v poklidu.

Jinak teda do Častý asi nakonec závodit nepojedu. Dneska mi mluvily do duše, abych se na to vysral, tak zase jednou zkusím poslechnout, sice jsem to chtěl jet jen lechce, ale je pravda, že asi vím jak by to skončilo. Takže příprava už jenom na Evropu, která je víceméně jistá.

"Vždyť je to jen bolest"

guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 10:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děláš dobře =) aspoň si "maličko" odpočineš

Škoda, že Milan nezkoušel těch 440kg, nebo kolik snad prý bylo v plánu.
grogy

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 11:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:
Děláš dobře =) aspoň si "maličko" odpočineš

Škoda, že Milan nezkoušel těch 440kg, nebo kolik snad prý bylo v plánu.

No sám nevím jestli je to dobře, furt mám nutkání si zazávodit Doufám, že se mi teda alespoň povede ta příprava, když už ani na závody nepudu...

Tuším že něco okolo 440 bylo v plánu a nakonec by to ještě asi šlo, protože jsme našli ještě i další kalibrovaný (povolený) závaží...bylo by to docela na hovno, ale dalo by se...evidentně se s tím už nechtěl srát, stejně absolutku měl jistou tak co...ale teda těch 420 vypadalo jak rozcvička

Ale bylo to jasný že bude málo závaží, to jsem vycítil už včera, když jsme to stěhovali....řekl bych taková jediná technická chyba soutěže....

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: po duben 09, 2012 10:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem původně měl jít dřepy-benč ale dopoledne jsem trošku pil a tak jsem se na to pak vykašlal, nestálo by to za nic..takže trénink zítra.

Už vyšla nominačka na ME, a fakt dost mě to potěšilo, čekal jsem že tam mezi ostatníma budu větší "krypl" ale nakonec jsem dopadl celkem dobře..
http://goodlift.info/onenomination.php?cid=228
Takže radost, ale musím teď začít makat na 100%, trénink i strava, všechno..teď teprve začne ta pravá příprava

"Vždyť je to jen bolest"

grogy

PříspěvekZaslal: út duben 10, 2012 6:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trénink

Dřep
5x50
2x107,5
2x117,5
3x125
3x125
3x125

Vyndavání činky ze stojanu
1x170
1x210
1x230

Bench
5x50
2x65
2x72,5
4x77,5
4x77,5
4x77,5

Dotlaky , 10cm board
5x90
5x100
5x100
5x100

Tric. extenze v leže
10x20
10x40
10x40
10x40
10x40

Dřepy úplně lehoučký, ale benče poslední dobou nějaký těžký, dotlaky ultra těžký...

"Vždyť je to jen bolest"

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Grogy...Nový začátek Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 107, 108, 109 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: