|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 7:14 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Tah
2x90
2x130
2x157,5
2x170
3x180
3x180
3x180
Přítahy VČ
5x50
3x70
3x90
3x100
3x100
Facepulls
10x30
10x30
10x30
10x30
10x30
Push press (možná push jerk, nevím)
3x50
3x70
3x80
3x90 PR (?)
3x95 PR
Rozpažky v předklonu
10x8
10x8
10x8
10x8
Mrtvoly nic moc...sice nemůžu říct že to bylo těžký, ale tohle bych si představoval jinak..
Mám zajímavej námět k diskuzi- Dneska jsem mrtvoly jel, jen tak z chuti, mrtvoly na střídačku, něco klasikou něco sumem. Sumo vůbec necvičím a připadalo mi stejný, místama snad dokonce lehčí než klasika..Takže mě tak napadlo, kdybych to zkusil trochu potrénovat....ale zase nevím jak by se s tím vypořádal dres...Hold je vidět, že je to fakt trošku taková "ochcávačka" přírody
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
RaptorMira

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 8:26 pm Předmět: |
|
|
Pokud máš dominantní široký dřep s dostatečně silnýma nohama, zvládneš 100% techniku, která je podle mě těžší než u klasiky tak proč ne. Musel bych tě vidět, ale spíš bych se u tebe přikláněl k té klasice - co si pamatuju jedeš dřep spíše úzce a dominantní jsou spodní záda...
|
|
| nahoru |
|
 |
madball

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | | Pokud máš dominantní široký dřep s dostatečně silnýma nohama, zvládneš 100% techniku, která je podle mě těžší než u klasiky tak proč ne. Musel bych tě vidět, ale spíš bych se u tebe přikláněl k té klasice - co si pamatuju jedeš dřep spíše úzce a dominantní jsou spodní záda... |
Tak před 5ti minuta jsem chtěl napsat, že jseš člověk, co by k tomu mohl něco říct. :))
Nemá třeba sumo i lepší výtěžnost u dresů? To by mohlo grogyho taky zajímat. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
| madball napsal: | | RaptorMira napsal: | | Pokud máš dominantní široký dřep s dostatečně silnýma nohama, zvládneš 100% techniku, která je podle mě těžší než u klasiky tak proč ne. Musel bych tě vidět, ale spíš bych se u tebe přikláněl k té klasice - co si pamatuju jedeš dřep spíše úzce a dominantní jsou spodní záda... |
Tak před 5ti minuta jsem chtěl napsat, že jseš člověk, co by k tomu mohl něco říct. :))
Nemá třeba sumo i lepší výtěžnost u dresů? To by mohlo grogyho taky zajímat. |
Sumo nemá lepší výtěžnost u dresů, nebo to spíše nejde určit.
Problém pro grogyho bude přenos hlavní síly na stehna, zadní stehna a prdel při zafixovaném trupu - úplný protiklad toho co teď jede a z čeho těží
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt duben 12, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
No jo Míro, to je právě to co mě mate..dřepy jezdím poměrně dost na úzko, a záda byly vždycky jedna z mých lepších partií, takže bych o tom ani moc nepřemýšlel, ale fakt bych řekl že prostě sumo bylo lehčí jak klasika, takže mě to vede k myšlence že když bych to trošku potrénoval tak by to oproti klasice mohlo jít ještě líp....
Jen teda co se bojím, tak podle mě bude využitelnost dresů spíš menší než u klasiky, minimálně setup bude určitě ošizenej, protože se pro to tolik neohnu, takže bude dole horší rozjezd tudíš horší přechod přes mrtvej bod...takhle nějak to vidím.
Tak možná teď při tréninku sem tam dám i sumo, za zkoušku nic nedám, a vidělo by se...I když mi to furt neleze do hlavy...
|
|
| nahoru |
|
 |
LLLuke
|
Zaslal: pá duben 13, 2012 7:28 am Předmět: |
|
|
Grogy sumo ne, teď rozhodně ne, nemá smysl experimentovat v této fázi. To si vyzkoušej o prázdninách.
Sumo je mnohem techničtější a zrovna se nedá říct že by bys byl až tak technický typ  a i malá chyba může způsobit to co se mi teď stalo na MČR. To není jak u klasiky že to prakticky chytneš a jedeš a neřešíš to. Tím nechci říct že by ses to nenaučil, ale že to nemá smysl trénovat před Evropou. Já ji jedu tři čtrvtě roku a evidentně má hodně velké nedostatky a to ji řeším furt. Ale je pravda že já a ty jsme úplně jiný typ mrtvoláře.
Další důvod proč ne, je že tobě klasika v dresu prostě sedí. Neznám nikoho kdo by z toho dostal tolik.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá duben 13, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
| LLLuke napsal: | Grogy sumo ne, teď rozhodně ne, nemá smysl experimentovat v této fázi. To si vyzkoušej o prázdninách.
Sumo je mnohem techničtější a zrovna se nedá říct že by bys byl až tak technický typ a i malá chyba může způsobit to co se mi teď stalo na MČR. To není jak u klasiky že to prakticky chytneš a jedeš a neřešíš to. Tím nechci říct že by ses to nenaučil, ale že to nemá smysl trénovat před Evropou. Já ji jedu tři čtrvtě roku a evidentně má hodně velké nedostatky a to ji řeším furt. Ale je pravda že já a ty jsme úplně jiný typ mrtvoláře.
Další důvod proč ne, je že tobě klasika v dresu prostě sedí. Neznám nikoho kdo by z toho dostal tolik. |
Neboj, já jsem nenapsal že na Evropu pojedu sumo, to určitě ne (leda že bych vytáhl víc než klasikou, ale to asi nehrozí )
Spíš do budoucna, bych se nebál klidně to zkusit natrénovat...ale ani to neznamená že bych sumo jel soutěžně..to by se spíš až vidělo, co na to dres....
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so duben 14, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x50
2x90
2x125
2x135
4x145
4x145
4x145
Bench
5x50
2x77,5
2x82,5
4x87,5
4x87,5
4x87,5
Dynamické dosedy s řetězy
2x100-152
2x100-152
2x100-152
2x100-152
2x100-152
2x100-152
GHR
5xjá
5xjá
5xjá
5xjá
5xjá
Biceps kladiva
10x20
10x20
10x20
10x20
10x20
Břicho
Naprosto skvělej trénink. Už je to dlouho co mě to takhle bavilo, hned bych šel na druhou, odpolední, fázi
Dřepy byly ještě docela lehký, poslední opáčka takový medium. Benče úplně easy.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po duben 16, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x50
2x107,5
2x117,5
5x125
5x125
5x125
Bench
2x65
2x72,5
5x77,5
5x77,5
5x77,5
Triceps kladka
10x40
10x50
10x50
10x50
10x50
10x50
10x50
Extenze s JČ v leže
15x30
15x40
15x40
15x40
15x40
GHR
8xjá
8xjá
8xjá
8xjá
8xjá
8xjá
Facepulls
8x20
8x30
8x35
8x35
8x35
8x35
8x35
8x35
Lehkej trénink. Hlavně jsem dneska pomáhal sparingovi s benčem, byl poprvý v triku, takže jsem hlídal aby se nezabil. po několika pokusech docela slušně položil 120kg (dorostenec do 93kg) začíná mě srát, holomek takže by se daly čekat ještě nějaký dobrý čísla.
Taky jsme dneska ve škole měli nějaký vyšetření v rámci mnoha škol (co já vim to je fuk) no, tak sem napíšu nějaký hodnoty:
Tlak- 183/96
Puls- 121
Cholesterol- 4,04
Procento tuku (měřena pouze horní část)-29,7%
Ruffielova zkouška tělesné zdatnosti (pokud někdo víte o co jde)- 22
Takže tak. jak moc správný to je nevím, ale tlak se mi zdá přehnanej, a třeba % tuku taky není moc věrohodný když se měří jen vrchní polovina těla...
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:07 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: |
Taky jsme dneska ve škole měli nějaký vyšetření v rámci mnoha škol (co já vim to je fuk) no, tak sem napíšu nějaký hodnoty:
Tlak- 183/96
Puls- 121
Cholesterol- 4,04
Procento tuku (měřena pouze horní část)-29,7%
Ruffielova zkouška tělesné zdatnosti (pokud někdo víte o co jde)- 22
Takže tak. jak moc správný to je nevím, ale tlak se mi zdá přehnanej, a třeba % tuku taky není moc věrohodný když se měří jen vrchní polovina těla... |
No já nevim, že ti to není blbé to sem psat... Jestli je to měření alespoň ± věrohodné, jakože asi je, tak okamžitě šmáruj někde k doktorovi... Ten tlak a puls máš šílené hodnoty... Ten tuk měřili jak? Kaliper, IN-body..? Taky není od věci vědět jeho rozložení, odchylka tam bude, ale o 20% mimo asi nebudou. : -)
No a pro zajímavost jsem si ten test teďka jen tak jak su zkusila.... takže mám přibližně představu, co to je.
Jediné, co je ok, je ten cholesterol. _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:13 pm Předmět: |
|
|
ten tlak a hlavně puls mi přijde šílenej a něco bych s tím dělal - hlavně když jsi takhle mladej. Ale chápu, že to pro tebe není zrovna jednoduchá myšlenka, ale třeba něco vymyslíš.
Hlavně to neber zle, víš, že jsem tvůj velkej fanda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Koutňa

|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:15 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | ten tlak a hlavně puls mi přijde šílenej a něco bych s tím dělal - hlavně když jsi takhle mladej. Ale chápu, že to pro tebe není zrovna jednoduchá myšlenka, ale třeba něco vymyslíš.
Hlavně to neber zle, víš, že jsem tvůj velkej fanda. | ¨
Je to šílené, už jen kvůli tomu bych k tomu doktorovi pro jistotu šla... třeba zjistí, že je měřili nějaká kopyta a vlastně má 120/60. Upřímně nevěřím tomu, že reálně má tolik, ale vyšší hodnoty tam asi budou... a je dobré se podle toho zařídit, než pak někde zkolabovat a nevědět, proč. _________________ Murphyho zákon: "Všechno si pečlivě zapisuj, vypadá to aspoň, že si něco dělal."
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:19 pm Předmět: |
|
|
Kdo ví, jak to kdo dělal + samozřejmě vliv psychiky je podstatnej. Puls si změř doma sám, klidně stačí 20 sekund a násobit třema. Tlak je taky šílenej, hlavně ta systola už patří do hypertenze 3. stupně. Nicméně syndrom bílého pláště je mocná věc, takže nevím. Návštěva doktora by tě ale minout neměla.
E: ještě pro tvoji info. Cholesterol je v normě a ta zkouška zdatnosti je u tak vysoké tepové frekvence nicneříkající.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
Ty vole Grogy to jsou čísla na umření. Vzpomněl jsem si na jurgena, když před lety řešil něco podobnýho, ale tomu bylo o pár víc a měl za sebou několik let zběsilýho sypání :P
Kolik vůbec vážíš?
Nechci tu nějak moralizovat nebo dávat míň než amatérský rady, ale možná bys mohl přibrzdit s maximalizováním výkonu za každou cenu.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po duben 16, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
Jak jsem psal, co se přesnosti a věrohodnosti měření týče, fakt nevím, ale vzhledem k tomu že tlak se měřil po tom výkonostním testu (s malou pauzou) a bylo to ve škole, kde jsem zrovna moc klidnej nebyl, tak to taky udělá svý. Mám i doma přístroj na měření tlaku, teď přesně nevím ale ten mu ukazuje nějak do 140/80
....nevim teď jste mě zase nalomily že bych s tím možná měl někam zajít..
jo a váha, přímo na tom měření, s oblečením cca 110, ale jinak normálně ráno zhruba 107
EDIT: tak teď jsem naměřil puls zhruba 90, to už je slušnej rozdíl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|