|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
John Chipsa

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Tak to potom joo..
Jinak : Je mě to jasný
 Kua ted mám na něj chuť...dík no...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ghost333
|
Zaslal: ne červen 03, 2012 9:24 pm Předmět: |
|
|
tak to je v poradku, a za tu absenci salatu davam plus, nechapu, ze lidi porad cpou do burgeru nejake zelene, proc jako? zdrave to tim nebude a chutove se to tam hodi jak komu, ja napr. u mekace vydelavam zasadne okurku, pac jeji pritomnost tam vubec nechapu
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne červen 03, 2012 10:30 pm Předmět: |
|
|
| RaptorMira napsal: | Milé Vyžle. Jseš sice jen "přežraná" 105-tka, ale doufám, že ti to v tu středu ve 120-tce vyjde.
Držím palec
|
Víš co, já ze strachu, že bych snad navážil pod 105, jsem musel podniknout ochraná opatření
nevim no, s milovanou 105 to vypadá bledě, ale kurva že bych tam na chvíli ještě potřeboval Díky, doufám že budeš koukat na přenos
|
|
| nahoru |
|
 |
kubejk
|
Zaslal: st červen 06, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
je mi jasny, ze spokojenej nejsi, ale stribro je hezky;)...a druha vec, kdyz teda pujdes z danska pesky, tak nebudes mit problem se zase vejit do 105:D
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 7:22 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Já dávám před závody vždy 5-7 dní úplnýho volna. Už jsem to neplánoval, ale teoreticky bych mohl jít ještě hodně lehce v pátek. Uvidíme, momentálně jsem mírně rozbitej, proto jsem to už chtěl nechat v klidu...Tak ještě podle pátečních pocitů případně přehodnotím... |
5-7 dni nic nedelani je podle mne prilis dlouha pauza. U nas je zvykem jit posledni trenik pred sobotnimi zavody jeste ve stredu. Je to samozrejme spis jen takove protazeni, aby clovek dostal chut na vahy a podrzel tonus.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt červen 07, 2012 2:44 pm Předmět: |
|
|
Jak to dopadlo? Info nebo link prosím :)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt červen 07, 2012 3:02 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil grogy dne ne červen 10, 2012 3:59 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
John Chipsa

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
Mistroství Evropy Dorostu
Dřep
1X265
0x280
0x280
Benč
1x140
1x147,5
1x152,5 PR
Tah
1x265
0x282,5
0x287,5
Váha-108,8
Wilks-400,064
Dřep- stříbro
Benč-bronz
Tah-zlato
Total-stříbro
Dřep-naprosto největší stres, bál jsem se hloubky. První pokus nakonec docela dobrý, hloubka pěkná, bylo to lehký. Druhej pokus už byl těžkej, nicméně jsem vytlačil, bohužel neuznanej (nic moc hloubka, a po dřepu jsem byl špatně srovnanej). Třetí pokus jsem technicky posral a můžu si za to sám. hloubka byla malá, to jsem věděl, sotva jsem začal tlačit nahorů, navíc jsem se ještě nějak přetlakoval, takže jsem dole musel vyfouknout, čímž jsem to docela pojebal. a jak jsem začal tlačit nahoru, začala se mi motat hlava, takže jsem se na to vyjebal, i kdybych to vytlačil (možná) tak by mi to stejně nedali
Benč- první pokus, středně těžkej, blbě se mi pokládalo, nicméně bylo to dobrý. druhej byl lehčí než první víc mi to sedlo. Třetí už byl docela těžkej, dokonce tam byl i takovem malinkej pokles, ale uznali mi to, benč je osobák.
Tah-největší pojeb. základ byl papír, úplně lehoučkej. Druhým pokusem jsme šli na vítězství, ale nevytálh jsem, byly tam zase chyby, Nemohl jsem se k tomu nějak sronat takže mi osa ujela před sebe, a tahal jsem z moc velké dálky, a nedostal jsem se prdelí dolů, pokus na prd, dostal jsem se ke kolenům. Třetím pokusem jsme šli zase na vítězství ale už to bylo bohužel moc, dostal jsem to zase jenom po kolena..
pokud by někoho něco zajímalo tak se ptejte, klidně i ohledně ostatních závodníků...jinak fotky, videa budou.
Takže takhle to bylo, nebudu říkat jestli jsem spokojenej, nebo ne, o tom ať si udělá obrázek každej sám, já řeknu jenom to, že jsem měl na víc.
|
|
| nahoru |
|
 |
Patokras

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 11:36 pm Předmět: |
|
|
Hele za mě velká gratulace. Přecejenom je to placka z Evroy a to je fantastickej úspěch, za kterej bych dal nevím co.
Pozved asi trošku zklamání, kor po těch cílech co jsi psal na začátku roku ne? Dřep skvělej osobně jsem ti před půl rokem na tokovoudle váhu nevěřil a máš moje velký uznání. No a benč už začíná být taky docela chlapáckej ;-)
Jinak až budeš mít pár měsíců volno popřemejšlel bych nad tím sumem jak jsi psal, přecejenom už dřepuješ stejně jako pozvedáváš :-)
Držím palce k dalšímu progresu. _________________ 110kg ročník 1991
Total 965kg (410+280+312)
Trh 110kg, nadhoz 147kg
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: ne červen 10, 2012 11:56 pm Předmět: |
|
|
| Patokras napsal: | Hele za mě velká gratulace. Přecejenom je to placka z Evroy a to je fantastickej úspěch, za kterej bych dal nevím co.
Pozved asi trošku zklamání, kor po těch cílech co jsi psal na začátku roku ne? Dřep skvělej osobně jsem ti před půl rokem na tokovoudle váhu nevěřil a máš moje velký uznání. No a benč už začíná být taky docela chlapáckej ;-)
Jinak až budeš mít pár měsíců volno popřemejšlel bych nad tím sumem jak jsi psal, přecejenom už dřepuješ stejně jako pozvedáváš :-)
Držím palce k dalšímu progresu. |
Díky, na jednu stranu je to tak jak píšeš, kdyby mi to někdo řekl před rokem tak bych se asi smál, ale zase na druhou stranu vím, že by úplně stačilo kdyby mi dali druhej dřep (tak 2-3cm do hloubky) a nebylo by o čem mluvit, ale co už, no.
Mrtvola určitě zklamání, ale tím že jsme šli na vítězství tak jsme nesmyslně přidávali, kdybych opakoval druhej pokus (282,5) tak věřím že bych to vytáhl. O sumu jsem taky přemýšlel, a neříkám že ho budu jezdit, ale až bude čas, což nevím kdy bude protože pravděpodobně za 2 měsíce pojedu na MS a pak budou podzimní soutěže, tak to určitě zkusím.Dřepy se za poslední dobu dost zlepšily, a ještě tam je prostor pro zlepšení, takže by to mohlo být zajímavý.
Ale největší rezervy mám v technice, hlavně v dřepu, už v rozcvičovně mi Špingl řekl, že moje dřepy jsou dost prasácký což bohužel nebude daleko od pravdy. ani mrtvola není úplně přesně to co bych chtěl, ale hlavní problém je v množství nástupů v dresu na tréninku. budu muset chodit na tréninku daleko víc v dresu abych si zažil techniku. Mám na to 2 měsíce, tak to musím změnit.
Jinak benč docela šel, potřebuju se už konečně dostat přes zakletých 150 aby se to pomalu přibližovalou dvoustovce
Edit: ještě k tý mrtvole, co jsem psal nebo nepsal na začátku roku, To samozřejmě platilo do konce roku, takže se ničeho neboj, brzo to tam bude, o to se postarám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|