|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: po červen 11, 2012 6:36 am Předmět: |
|
|
... moc ti gratuluju :) ... a ber to tak - i když bylo na víc, víc to zdrbat šlo určitě ve stresu taky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: po červen 11, 2012 6:48 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Tah-největší pojeb. základ byl papír, úplně lehoučkej. Druhým pokusem jsme šli na vítězství, ale nevytálh jsem, byly tam zase chyby, Nemohl jsem se k tomu nějak sronat takže mi osa ujela před sebe, a tahal jsem z moc velké dálky, a nedostal jsem se prdelí dolů, pokus na prd, dostal jsem se ke kolenům. Třetím pokusem jsme šli zase na vítězství ale už to bylo bohužel moc, dostal jsem to zase jenom po kolena.. |
Ja jsem to sledoval online, prvni pokus jsem nevidel, ale uz tech 282,5kg se mne moc nezdalo uz v prvni fazi pohybu a taknejak jsem tusil, ze se v pulce zaseknes. Nevim presne, co tam bylo, ale prislol mne, ze jsi to rval strasne pres zada a mene z nohou. Mozna jak pises, ze ses nedostal prdeli tak dolu, jak bys mel. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: po červen 11, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
Sleduju tvůj log a gratuluju :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po červen 11, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
e-witch- děkuju, to máš taky pravdu, pos*rat to šlo daleko víc
Draper- no základ byl papír (260) úplně v pohodiče, druhej mi ale nevyšel technicky, jinak bych to vytáhl, šlo o to, že než jsem se dostal k ose, tak mi o kus ujela, takže jsem začínal s osou moc daleko před sebou a ještě k tomu jsem tahal moc málo nohama...kdybych nebyl kokot tak jsem to pustil a srovnal se znova...achjo
Jinak musím urgovat ty videa, aby co nejdřív byly, pak to sem hodím.
Tsunami-Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po červen 11, 2012 3:20 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x45
5x75
5x125
5x125
5x125
5x125
Dotlaky
5x75
5x90
5x90
5x90
5x90
5x90
Benč s JČ
5x20
5x30
5x30
5x30
5x30
GHR
5xjá
5xjá
5xjá
5xjá
5xjá
Zakopávání
8x30
8x50
8x50
8x50
8x70
Triceps na kladce
8x20
8x30
8x30
8x30
Změna adptéru
8x40
8x55
8x55
8x55
8x55
Měl to bejt lehkej trénink, ale dřepy nakonec nějak zavazeli ale jinak vám harderheavy (bože to je blbá přezdívka ) potvrdí, že to bylo lehký. od příštího týdne už pořádně.
Naposledy upravil grogy dne po červen 11, 2012 5:17 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
HarderHeavy

|
Zaslal: po červen 11, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
Drž tlamu mozeksane, bylo to lehký  jinak ptal jsem se mistra zástupce a na zakopávání je plnej balík cihel 55 kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po červen 11, 2012 5:18 pm Předmět: |
|
|
na to že máš 7 příspěvků si docela vyskakuješ  ale lehký to bylo.
Tak to je fajn, já jsem si to tak nějak myslel...
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnie_one

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Sloty

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so červen 16, 2012 8:32 pm Předmět: |
|
|
| Sloty napsal: | Dej sem už ta videa tlusťoch |
Jo všechno bude, ty jeden 111ti kilovej vychrtlíku problém je že mi zkolaboval pc kdy byly ty videa, ale to se pořeší...ale neměl jsem všechny, a nevím jestli je budu mít, ty co mi chyběj jsem zatím nesehnal...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so červen 16, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Oddo

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|