heled me to nejde do hlavy...jezdíš jenom 5tky s vaham o 100kg nižší než max a nic jinyho a pak rovnou hupsneš na maxka na soutěži? nebo to cykluješ? ja hledim jak prdel z roští 5tky se 160 na mrtvolu a pak najednou 265 mrtvola? wow... :D tohle nepochopim asi nikdy :) a co treninky v dresech? moc detailne sem to tu neprolizal ale tak snad me odpoviš :)
heled me to nejde do hlavy...jezdíš jenom 5tky s vaham o 100kg nižší než max a nic jinyho a pak rovnou hupsneš na maxka na soutěži? nebo to cykluješ? ja hledim jak prdel z roští 5tky se 160 na mrtvolu a pak najednou 265 mrtvola? wow... :D tohle nepochopim asi nikdy :) a co treninky v dresech? moc detailne sem to tu neprolizal ale tak snad me odpoviš :)
Hele nemůžeš říct, že jedu 5tky s váhama o 100kg (vlastně ještě víc ) nižšíma, protože když trénink jedu bez dresu, tak tréninkem nemůžu vycházet z maxima v dresu ale z rawky.
Ale to nic nemění na tom, že zatím to je lehký, všechno jedu absolutně bez výbavy (i bez pásku) jsem v třetím týdnu 10ti týdenní přípravy, kolem pátýho týdnu začnu začnu i v dresech, a na konci přípravy (10. týden) se dostanu někam okolo 95-105% (podle toho jak to půjde) maximálky v dresu.
Kdybych hned na začátku nasadil, a jel 10 týdnů v dresech, na maximum, tak na závodech můžu tak maximálně roznášet pití (i když to můžu i tak)
_________________ "Jestli se té činky dotkneš, zabiju tě!"
Kirk Karwoski směrem ke spotterovi
jo je mi jasný že před soutěží se to cykluje a bereš triko ale jinak to vážně nechápu...já a spousta dalších lidí tady cvičí 5tky s 200kg RAW MT...a to permanentně a 260 rozhodně nedají :D a zrovna na MT ten dres pokud já vim moc nepřidává ne? maš ozkoušené třeba max MT RAW? (je mi jasný že něco takovyho dresaři neradi zveřejnujou, tak kdyžtak PM) beru to jen jako takovej pruzkum pže ja se orientuju především v RAW scéně a dresy mi přijdou za A nepřirozený, za B bych se vysral s tim trenovat a pořad se do teho rvat a taky mi to přijde jako velký risk a hazardování použivat dresy...celkově je to zvláštní když to tak vezmeš...kdybys udělal dokonalý dres pak můžou lidi zvedat tisíce kilogramů (teoreticky), copak to dává nejaky smysl? :)
P.S. mam ozkoušený pouze bench triko a ještě sem tam z toho mám špatný sny
Hele grogy mi to taky nejde do hlavy, jak to že na začátku přípravy nezkoušíš maximum RAW? Dyť je to tak super utavit se hned na začátku a vědět, že na závodech můžeš roznášet pití.
A taky jak to že nezveřejňuješ RAW maxima?
Já to mám asi proto, že jsem je už 7 let nezkoušel, napřed jsem necvičil protože už mě nebavilo pořád léčit natažené šlachy z RAW maxim a pak mi připadlo dost na hlavu snažit se v přípravě na závody v dresech zjistit maximum na RAW a tím prodlužovat čas kdy ženu tělo na 100% a vyhořet na závodech. Dneska mám RAW maxima jako pohodlné maxima bez peakování.
Smile-Dres každýmu přidá tolik, kolik z toho majitel dokáže vytěžit. mě dres na mrtvolu přidává něco okolo 60ti kg. Rawky úplně aktuálně ozkoušený nemám, ale mám celkem hodně dobrou představu kolik to je, a klidně to napíšu sem, to mi fakt nevadí, dřep 2x180 (jen v rámci přípravy, nebylo to cílený max.), benč 110 (celkem aktuální), mrtvola 220 (už je to strašně dlouho co jsem nezkoušel max. na mrtvolu, ale podle vah v tréninku se to asi nikam moc neposunulo)
Ke zbytku, ohledně dresů se nemá cenu moc vyjadřovat. Lift byl, je, a bude, o dresech, a to že začínají i nějaké raw soutěže, to je spíš naprosto ojedinělý. Spíš co vím, tak raw závodějí lidi, co to s dresama neuměj (zdravím raziela ), ale prostě lift je sport ke kterýmu dresy patřej, je blbost říkat. že ne.
K tomu triku, jestli jsi ho jednou zkoušel, tak se nemůžeš divit, protože dresy určitě nejsou záležitost na jeden trénink, ale na hodně dlouho, aby jsi to alespoň trošku uměl. Je dresuju už skoro rok, a nemůžu říct, že by moje dřepy v dresu za něco stály.......
Jo je možný že to tam je....já jsem 94ka
Míra-Sice jsem ještě docela rozespalej, ale nemůžu si pomoct, cítím ironii
Ale jinak jsi to napsal docela přesně, proč se srát s raw maximem, když mi o něj vůbec nejde, co si budem povídat, raw, už asi nikdy závodit nebudu
co si budem povídat, raw, už asi nikdy závodit nebudu
nikdy neříkej nikdy. RAW klika v ČR se zvedá. Už jsou tam dva lidi! A i mě se kolikrát zdá, jak na soutěži skáču do úzkého dřepu bez bandáží, a kolikrát mě přitom ani kolena nebolí - takže docela zvládnutelná noční můra...
Míra- dobře je pravda, že pomalu ale jistě se raw lift rozšiřuje, myslím že až budu v masters, tak by v česku mohla být raw republika. A o tom bych třeba i uvažoval
Majesty- kdo je u tebe holčička, ty slečinko? začni radši psát log, ať všichni vidí ten tvůj hard core trénink
Dřepy už poměrně těžký, lehce jsem se předkláněl. Taky koleno dneska trošku víc zlobilo
Benče ještě docela s rezervou.
Ale hlavně se mi dneska brutálně nechtělo, tak jsem skoro rád, že to mám za sebou
Přítahy vč v předklonu k hrudníku
10x40
10x40
10x40
Biceps s vč
10x30
10x40
10x40
Dobrý. Mrtvoly mi pocitově přijdou úplně těžký, ale pohledem druhýho oka, je to úplnej papír. nevim proč si myslím že to je těžký
Poslední serii jsem si natočil, jen tak pro techniku, možná to sem potom hodím.
Dneska jsem poprvý přidal pásek. sice možná trošku horší technika (pásek mi vždy kurví dřep) ale zato to bylo o poznání lehčí. poslední serii jsem natočil, bohužel až potom jsem zjistil že jsem kameru dal celkem na hovno, ale lepší jak nic...pokud k tomu má někdo připomínky, sem s nima...+přidávám mrtvoly který jsem minule sliboval
Dřep
Mrtvola
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru