|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 11:09 am Předmět: |
|
|
já vím že u těch vyšších vah je to už horší, ale vzpomeň si na začátek cvičení, kdy jsi nebyl schopný udržet techniku třebas tam, kde ji ted máš perfektní. O to jde.
Je to samozřejmě tvoje vec, ale 200kg, to už vystresuje páteřní systém jako prase. Pak ti tam jednou nenaápadně lupne a rok si nezacvičíš...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 1:50 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | | No netvrdim, ze mam paradni ukazkovou techniku, ale tenhle clovek je magor, kterej driv nebo pozdeji skonci v nemocnici |
to bylo na mě, nebo na toho týpka ve videu?
ať tak nebo tak, ono se to zdá ale třeba Konstantin Konstantinovs tahá neuvěřitelný váhy a taky je tahá s kulatýma zádama
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 1:53 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | spekounP napsal: | | No netvrdim, ze mam paradni ukazkovou techniku, ale tenhle clovek je magor, kterej driv nebo pozdeji skonci v nemocnici |
ať tak nebo tak, ono se to zdá ale třeba Konstantin Konstantinovs tahá neuvěřitelný váhy a taky je tahá s kulatýma zádama |
Konstantin Konstantinovs je genetickej zazrak s neskutecne silnymi vzprimovaci a dlouhym telem, jestli ho chces napodobovat tak skoncis na voziku
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
|
| wondra napsal: | já vím že u těch vyšších vah je to už horší, ale vzpomeň si na začátek cvičení, kdy jsi nebyl schopný udržet techniku třebas tam, kde ji ted máš perfektní. O to jde.
Je to samozřejmě tvoje vec, ale 200kg, to už vystresuje páteřní systém jako prase. Pak ti tam jednou nenaápadně lupne a rok si nezacvičíš... |
přesně o tom to je, když jsem tahal 100 tak dobrý technika byla do 50tikg, když jsem tahal 180, tak dobrý technika byla do 140, a když budu chtít dobrou techniku na 200, tak budu muset tahat tak 300
já vím že to je riskantní, ale když zkouším tahat s úplně rovnýma zádama (váhy který zvládnu) tak mě z toho docela solidně bolej záda, když jsem se pokusil o těch 220 tak jsem byl kulatej jak kočka, a záda mě ani sebemíň nebolely...prostě svým zádům věřím, že zakulacený vydržíjou víc jak rovný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
|
Grogy prosím ťa neobhajuj sa tu ten čo, henten tamto, prsote radšej zníž váhy o 10 - 15 percent a vychytaj si tú techniku, si mladučký - nemáš sa kam hnať. Toto ti prinesie oveľa viac do budúcna. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 1:55 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | grogy napsal: | | spekounP napsal: | | No netvrdim, ze mam paradni ukazkovou techniku, ale tenhle clovek je magor, kterej driv nebo pozdeji skonci v nemocnici |
ať tak nebo tak, ono se to zdá ale třeba Konstantin Konstantinovs tahá neuvěřitelný váhy a taky je tahá s kulatýma zádama |
Konstantin Konstantinovs je genetickej zazrak s neskutecne silnymi vzprimovaci a dlouhym telem, jestli ho chces napodobovat tak skoncis na voziku |
tak jsem to nemyslel, já jen chtěl poukázat na to, že to taky de...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 1:59 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Grogy prosím ťa neobhajuj sa tu ten čo, henten tamto, prsote radšej zníž váhy o 10 - 15 percent a vychytaj si tú techniku, si mladučký - nemáš sa kam hnať. Toto ti prinesie oveľa viac do budúcna. |
při běžným tréninku k těm nejvyšším vahám vůbec nechodím.. a maximálka je hold maximálka.kdybych na maximálku dal o 10-15 procent míň kvůli technice, tak je to sice pěkný, ale nebyla by to maximálka
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 2:05 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | to 70 stehno ses trosku hodne upsal ne ? |
ne, taky se mi to zdálo divný, ale měřil jsem ho 4x
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 2:06 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | to 70 stehno ses trosku hodne upsal ne ? |
On se upsal i u toho videa 210 MT, chtel tam napsat 110...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 2:09 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | kubaz napsal: | to 70 stehno ses trosku hodne upsal ne ? |
On se upsal i u toho videa 210 MT, chtel tam napsat 110... |
a nebo 310
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 2:15 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | spekounP napsal: | | No netvrdim, ze mam paradni ukazkovou techniku, ale tenhle clovek je magor, kterej driv nebo pozdeji skonci v nemocnici |
No na tebe, já quoty moc nepoužívám. Ale ono přeci nemusíéš tahat jednou za měsíc 210kg abys udržel techniku u 150kg. Ty musíš tahat v trénicích 150kg s doboru technikou, od maximálky se přeci neodvíjí to jak zvládáš techniku na nižších vahách, ale naopak. Já mám vyzkoušené maxko třebas 140 (jo tady to bude znít jako výsměch :D) a série jezdím s 90kg, ale u maximálky mám záda zakulacená o 50% míň než ty, prostě mi akorát spadnou trochu ramena. Toho týpka na videu ani nekomentuju, toho kopnout doprdele za šíření takových videí po internetu.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 2:37 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | grogy napsal: | | spekounP napsal: | | No netvrdim, ze mam paradni ukazkovou techniku, ale tenhle clovek je magor, kterej driv nebo pozdeji skonci v nemocnici |
No na tebe, já quoty moc nepoužívám. Ale ono přeci nemusíéš tahat jednou za měsíc 210kg abys udržel techniku u 150kg. Ty musíš tahat v trénicích 150kg s doboru technikou, od maximálky se přeci neodvíjí to jak zvládáš techniku na nižších vahách, ale naopak. Já mám vyzkoušené maxko třebas 140 (jo tady to bude znít jako výsměch :D) a série jezdím s 90kg, ale u maximálky mám záda zakulacená o 50% míň než ty, prostě mi akorát spadnou trochu ramena. Toho týpka na videu ani nekomentuju, toho kopnout doprdele za šíření takových videí po internetu. |
to co jsi zqovotal nebylo na tebe ale na spekounp
jasně že technika určité váhy se odvíjí od maximálky. když budu mít max. 200 tak serie s 190ti asi budou hovno technicky, ale když budu mít max. 250. tak s 190ti budu cvičit už celkem slušně. všechno se odvíjí od intenzity tréninku, s vyšší intenzitou (alspoň u mě) ta technika prostě nejde, a tak to je.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 2:40 pm Předmět: |
|
|
ježiš sorry za špatný quot...No už ti tu do toho nebude kecat. Třeba to bude vše v pohodě;)
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 2:44 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | ježiš sorry za špatný quot...No už ti tu do toho nebude kecat. Třeba to bude vše v pohodě;) |
nevadí, já si říkal jestli tady nemáš 2 nicky klidně do toho kecej, ale já stejně nevím jak mi to pomůže protože nikdo mi asi přes net neřekne co dělat abych si udržel rovný záda (a odpověď ubrat závaží neberu)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|