|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 2:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 2:59 pm Předmět: |
|
|
já to nahrávám všechno telefonem klidně to sem hoď
Divím se že to udržíš takhle rovně, musíš mít alspoň 2 metry...
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 3:02 pm Předmět: |
|
|
můj telefon je K750i :D A nene dva metry nemám, mám v garáži malý strop :D měřím asi 183. Ale zítra teda natočím foťákem něco ve VGA a fouknu to sem.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 3:04 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | můj telefon je K750i :D A nene dva metry nemám, mám v garáži malý strop :D měřím asi 183. Ale zítra teda natočím foťákem něco ve VGA a fouknu to sem. |
jestli máš jen 183 tak musíš bejt jak reklama na hlad, na tom videu vypadáš hodně dlouhej....
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 3:16 pm Předmět: |
|
|
jasně no, taky jsem ektomorf :D když skočíš na front tak tam mám pod nickem dvě fotky... jinak momentální váha je něco přes 75...
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 5:04 pm Předmět: |
|
|
Kurňa chvilku to tu nesleduju a teď koukam že náš road to 200 už je pěkný pasé ... takže gratuluju.
PS.: ten pokus o 220 sis měl radši už odpustit, to bylo o držku, chápu to nadšení z předchozích tahů, ale chce to vědět, kdy přestat ... mně už se to jednou takhle vymstilo, měl jsem to štěstí, že to nebylo nic vážnýho ... nicméně od tý doby vim, že spěchat s váhama nahoru je práce kvapná a málo platná a u tahu to platí dvojnásob.
Jinak na tvuj věk - respekt! _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: po listopad 08, 2010 5:14 pm Předmět: |
|
|
CHYBA!!! lopatky praveze maju ist co najdalej od seba, lopatky sa zatahuju k sebe pri cvikoch ako bench a jeho variacie, nie je pri MT
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 6:21 pm Předmět: |
|
|
Jka jsem psal, tak se mi stejně ramena rozjedou a a lopatky se tím od sebe dostanou, ale ve výchozí poloze je stáhnu, nahoře pak i s rameny putujouz dozadu na protažení trapézů
|
|
| nahoru |
|
 |
digitalm
|
Zaslal: po listopad 08, 2010 6:23 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | Jka jsem psal, tak se mi stejně ramena rozjedou a a lopatky se tím od sebe dostanou, ale ve výchozí poloze je stáhnu, nahoře pak i s rameny putujouz dozadu na protažení trapézů |
no hej, ale oni maju byt uz v teh pripravnej pozicii, v ktorej sa iba odhodlavas tu cinku zdvihnut uz maximalne roztiahnute
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
mě to víc vyhovuje tak, stejně jsem měl kdysi úraz páteře s rozdrcenýma obratlema právě v oblasti lopatek, takže jsem zvyklž tuhle oblast zpevňovat
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 6:34 pm Předmět: |
|
|
To je elánu, já vám to upřímně přeju. Ale vážně opatrně, není kam spěchat. S těmi poznámkami, že 30kg jsi natrénoval za 3 měsíce, takže dalších 30kg bude za dalších pár měsíců je naprostá ale naprostá hovadina. Kdyby tohle platilo, tak taháš za 2 roky 500kg. Trochu úsudku a chladné hlavy :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 7:03 pm Předmět: |
|
|
Ironfactor: "Ramena jsou po celou dobu zdvihu tlačena dozadu"
Tak já nevím, jaké jsou vaše názory chlapi?
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 7:22 pm Předmět: |
|
|
| daymoon napsal: | | To je elánu, já vám to upřímně přeju. Ale vážně opatrně, není kam spěchat. S těmi poznámkami, že 30kg jsi natrénoval za 3 měsíce, takže dalších 30kg bude za dalších pár měsíců je naprostá ale naprostá hovadina. Kdyby tohle platilo, tak taháš za 2 roky 500kg. Trochu úsudku a chladné hlavy :-) |
Taktak Síla parádní,ale je ti 15,že? Tak bych dál netlačil. Někde tu jsou cviky na stabilizační svaly páteře a břicho, tak se teď zaměř na toto.
1. Pomůže ti to nerozpadnout se.
2. Vyvaruješ se budoucím dysbalancím,který vznikaj velmi rychle. _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 7:26 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | Ironfactor: "Ramena jsou po celou dobu zdvihu tlačena dozadu"
Tak já nevím, jaké jsou vaše názory chlapi? |
t-nation http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/the_dead_zone
"Mistake #2: Pulling the shoulder blades together
This is a mistake I made for years. Stand in a deadlift stance and pull your shoulder blades together. Take a look at where your fingertips are. Now if you let your shoulders relax and even round forward a little you'll see your fingertips are much lower. This is why we teach a rounding of the upper back. First, the bar has to travel a shorter distance. Second, there's less stress on the shoulder region. It'll also help to keep your shoulder blades behind the bar. You'll read more on this later."
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po listopad 08, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
díky :) takže při cvičení nestahovat lopatky a při maxku jo? Nebo jak mám chápat olympic verzi?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|