|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:12 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | popshoit napsal: | | grogy napsal: | dnešní trénink
Aerobka 53 minut běh (zlepšil jsem se o 3 minuty )
Jinak mým cílem je maximální síla, až na to budu připravenej, chtěl bych zkusit trojboj.
|
mám pro tebe několik otázek:
1/ kde jsou nějaké cviky na zadní delt? Na fotkách to vypadá že ti docela zaostává..
2/ píšeš že tvým cílem je maximální síla a po tréninku hodinu běháš? |
1, já cvičím ramena pouze jako celek.. to bych mohl začít cvičit ještě zadní delty šikmé břišní svaly, lýtka a já nevím co všechno
2,mým dlouhodobým cílem je maximální síla (na bodybuilding seru) jennom chci ještě trochu zhubnout... viděl jsi ty fotky
já běhám abych měl nějakou aerobku kůli té dietě...to je snad jasný, ne?
EDIT- jinak fotku zad jsem měl taky, ale nevím kam zmizela.. nafotím to znova |
Vynecháváním zadního deltu si uděláš typickou disbalanci, kterou má většina začátečníků a amatérů...
Cviky na zadní delt nesmí být doplňkové, ale mají důležité místo v tréninku každého jedince, u tlaků nad hlavu ten zadní delt prostě nepracuje...Ani u cvičení zad, je nutné ho cvičit izolovaně...
Vynecháváním si způsobíš spíše budoucí zdravotní problémy a na nějaké slušné výkony v bench pressu můžeš zapomenout...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:18 am Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: | | grogy napsal: | | popshoit napsal: | | grogy napsal: | dnešní trénink
Aerobka 53 minut běh (zlepšil jsem se o 3 minuty )
Jinak mým cílem je maximální síla, až na to budu připravenej, chtěl bych zkusit trojboj.
|
mám pro tebe několik otázek:
1/ kde jsou nějaké cviky na zadní delt? Na fotkách to vypadá že ti docela zaostává..
2/ píšeš že tvým cílem je maximální síla a po tréninku hodinu běháš? |
1, já cvičím ramena pouze jako celek.. to bych mohl začít cvičit ještě zadní delty šikmé břišní svaly, lýtka a já nevím co všechno
2,mým dlouhodobým cílem je maximální síla (na bodybuilding seru) jennom chci ještě trochu zhubnout... viděl jsi ty fotky
já běhám abych měl nějakou aerobku kůli té dietě...to je snad jasný, ne?
EDIT- jinak fotku zad jsem měl taky, ale nevím kam zmizela.. nafotím to znova |
Vynecháváním zadního deltu si uděláš typickou disbalanci, kterou má většina začátečníků a amatérů...
Cviky na zadní delt nesmí být doplňkové, ale mají důležité místo v tréninku každého jedince, u tlaků nad hlavu ten zadní delt prostě nepracuje...Ani u cvičení zad, je nutné ho cvičit izolovaně...
Vynecháváním si způsobíš spíše budoucí zdravotní problémy a na nějaké slušné výkony v bench pressu můžeš zapomenout... |
byl bych rád kdyby mi to potvrdil ještě někdo jiný, protože, neber si to osobně, po tom co tady na foru předvádíš, tvým příspěvkům moc nevěřím
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
Já jsem zadní delty nikdy necvičil a nezdá se mi,že by mi nějak zaostávali.A myslím si ,že pokud je grogy začátečník a jak píše tak se nepřipravuje na žádnou kulturistickou soutěž tak mu zatím úplně stačí na ramena základní cviky.Nějaké tlaky+rozpažování.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:22 am Předmět: |
|
|
určitě je dobré zařadit doplňky právě na zadní delty , taky mám rád silovější tréninky bench dřep tah a domů , ale 4 rychlovky serie na delty jezdim pravidelně 1x týdně _________________ Happiness comes from lifting weights overhead.
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:27 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | Já jsem zadní delty nikdy necvičil a nezdá se mi,že by mi nějak zaostávali.A myslím si ,že pokud je grogy začátečník a jak píše tak se nepřipravuje na žádnou kulturistickou soutěž tak mu zatím úplně stačí na ramena základní cviky.Nějaké tlaky+rozpažování. |
Jenže tohle je otázka symetrického svalového rozvoje z anatomického hlediska...Človíček si tady vyrábí disbalanci..
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:28 am Předmět: |
|
|
Byl bych v klidu, pokud cvičíš aspoň trochu komplexně, zadní delty zabírají u spousty jiných cviků ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:29 am Předmět: |
|
|
| _Lundgren napsal: | | Byl bych v klidu, pokud cvičíš aspoň trochu komplexně, zadní delty zabírají u spousty jiných cviků ;-) |
Přesně tak
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:35 am Předmět: |
|
|
Je to na něm...
Zaostávají zadní delty sem viděl i na větších lidech, většina říká "bench press mi moc nejde"
BTW popište mi ostatní cviky kde pracuje zadní delt?
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
v tomto připadě souhlasím s popshoitem...a šikmé břišáky cvičit rozhodně taky!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:37 am Předmět: |
|
|
| popshoit napsal: | Je to na něm...
Zaostávají zadní delty sem viděl i na větších lidech, většina říká "bench press mi moc nejde"
BTW popište mi ostatní cviky kde pracuje zadní delt? |
napr vetsina tahovych (pritahovych) cviku na zada _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:42 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | popshoit napsal: | Je to na něm...
BTW popište mi ostatní cviky kde pracuje zadní delt? |
napr vetsina tahovych (pritahovych) cviku na zada |
Čím to že po tréninku zad je téměř necítím? Ať jedu cokoli, přítahy na všechny způsoby, mrtvoly...možná přítahy k bradě, ale ty sem tam taky neviděl..Zadní delt pracuje na plno snad jen u cviků jako je upažování...
Každopádně človíček tady přetěžuje přední delty a zadní necvičí vůbec...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:46 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | udělaly jste mi v tom pěknej bordel..... |
zvykej si
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
popshoit

|
Zaslal: ne srpen 08, 2010 11:49 am Předmět: |
|
|
je to jednoduchý...po bench pressu zařad několik sérií poctivejch rozpažek...Abys to cejtil pořádně
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|