|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Morico

|
Zaslal: so leden 08, 2011 4:24 pm Předmět: |
|
|
Já od tý doby, co jsem začal používat magnesium + před každou nocí si ruce namažu nějakým krémem na ruce, tak držim mozoly docela dlouhodobě na uzdě.. _________________ No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable. Socrates
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
grogy

|
Zaslal: so leden 08, 2011 4:31 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | Já od tý doby, co jsem začal používat magnesium + před každou nocí si ruce namažu nějakým krémem na ruce, tak držim mozoly docela dlouhodobě na uzdě.. |
jo, já jsem s tím taky nikdy dřív neměl žádný problémy...až teď...ale počítám (doufám) že se to zatáhne a pak to zase bude ok.....
btw. jakým krémem? pomáhá ti ti nějak?
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: so leden 08, 2011 4:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: so leden 08, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
| Morico napsal: | | grogy napsal: | jo, já jsem s tím taky nikdy dřív neměl žádný problémy...až teď...ale počítám (doufám) že se to zatáhne a pak to zase bude ok.....
btw. jakým krémem? pomáhá ti ti nějak? |
No já měl v jednu chvíli ruce taky samej kráter, ale pak se to zlomilo a teď to držim na "neprasklých" mozolech. Ten krém je prostě obyčejnej krém na ruce Kamil z drogérky ... ale teď jsem objevil ještě něco lepšího ... pokud znáč nějakou avon lady tak si objednej jakejkoliv krém na ruce se silikonem, to máš pak pocit že máš na ruce neviditelnou rukavici :D a ten funguje dobře, ale i ten kamil bohatě stačil, prostě to chce každej den pěkně před spanim promazat a je to ... pokud to máš ještě nějak "krvavý" tak to nejdřív pár dnů mazej nějakou heřmánkovou a pak začni s kamilem |
možná by to mohlo pomoct.....jo mám to ještě dost "čerstvý" včera z toho valila krev...
díky, po něčem se podívám
ale do kamila si ruce patlat nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po leden 10, 2011 10:35 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Benč
5x40
4x50
3x55, 55, 65, 65, 65, 65, 65, 65
Dřepy
5x70
4x85
3x100, 100, 115, 115
2x120, 120, 120
3x115, 115, 115
Benč
5x40, 50, 50, 55, 55, 55, 55, 55
+ břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út leden 11, 2011 10:43 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřep
5x70
4x85
3x100, 100
2x115, 115
1x130, 130, 130
2x115, 115
Benč
5x40
4x50
3x55, 55, 65, 65
2x70, 70, 70, 70
+Břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
Jan_Marcell

|
Zaslal: st leden 12, 2011 7:52 am Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | Morico napsal: | | grogy napsal: | jo, já jsem s tím taky nikdy dřív neměl žádný problémy...až teď...ale počítám (doufám) že se to zatáhne a pak to zase bude ok.....
No já měl v jednu chvíli ruce taky samej kráter, ale pak se to zlomilo a teď to držim na "neprasklých" mozolech. Ten krém je prostě obyčejnej krém na ruce Kamil z drogérky ... ale teď jsem objevil ještě něco lepšího ... pokud znáč nějakou avon lady tak si objednej jakejkoliv krém na ruce se silikonem, to máš pak pocit že máš na ruce neviditelnou rukavici :D a ten funguje dobře, ale i ten kamil bohatě stačil, prostě to chce každej den pěkně před spanim promazat a je to ... pokud to máš ještě nějak "krvavý" tak to nejdřív pár dnů mazej nějakou heřmánkovou a pak začni s kamilem |
možná by to mohlo pomoct.....jo mám to ještě dost "čerstvý" včera z toho valila krev...
ale do kamila si ruce patlat nebudu |
výborná je taky obyčejná měsíčková indulona, jo a když to máš už rozseklý tak jestě před tím zacelit novikovem, udělá supr film a můžeš v poho trénovat ...
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: st leden 12, 2011 1:04 pm Předmět: |
|
|
| Jan_Marcell napsal: | | grogy napsal: | | Morico napsal: | | grogy napsal: | jo, já jsem s tím taky nikdy dřív neměl žádný problémy...až teď...ale počítám (doufám) že se to zatáhne a pak to zase bude ok.....
ale do kamila si ruce patlat nebudu |
výborná je taky obyčejná měsíčková indulona, jo a když to máš už rozseklý tak jestě před tím zacelit novikovem, udělá supr film a můžeš v poho trénovat ... |
Díky, příště určitě zkusím, teď už to mám, naštěstí, skoro v pohodě, takže by se to už nemělo rozervat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Morico

|
Zaslal: st leden 12, 2011 1:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: čt leden 13, 2011 11:02 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Benč
5x40
4x50
3x55, 55
2x60, 65
1x75, 75, 75
2x60, 65
Tahy
3x100, 120, 140, 140
2x155, 155
1x180, 180
+ Břicho
mám depku dneska jsem těch 180 zvedal jak kdyby to bylo 220
btw. mozol už je skoro srostlej....těch 180 udržel v pohodě.
|
|
| nahoru |
|
 |
NBD
|
Zaslal: pá leden 14, 2011 4:23 pm Předmět: |
|
|
Ahoj tahy idu pekne opat, ako sa doriesila tvoja bolest so spodnym chrbatom? Tu 2.5 metrakovu naloz das. GL!
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 4:38 pm Předmět: |
|
|
| NBD napsal: | | Ahoj tahy idu pekne opat, ako sa doriesila tvoja bolest so spodnym chrbatom? Tu 2.5 metrakovu naloz das. GL! |
Ahoj, záda už jsou ok... hned další den jsem šel k doktorovy, kterej mi řek že mám spasmus a akutní lumbago v oblasti L páteře, tak mi předepslal prášky a za asi 1-2 týdny jsem byl úplně ok
Díky, ale na 250 si asi ještě hodně dlouho počkám...teď mi to fakt nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: pá leden 14, 2011 9:05 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Dřepy
5x75
4x85
3x100, 100, 120, 120, 120, 120, 120
Benč
5x50, 55
4x70, 70, 70, 70
Dřepy
5x75, 85, 100, 100, 100, 100
Dneska ty dřepy byly docela výživný...pěkně mě bolej nožičky.
V pondělí bude ještě jeden trenink,a úterý test maximálek
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: po leden 17, 2011 11:34 pm Předmět: |
|
|
Trénink
Nic
Dneska jsem měl cvičit dřepy a benče, ale vůbec nebyl čas...tak jsem se na to dneska vysral...alspoň budu odpočatej na zejtřejší maximálky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|