hh :D tohle video znám, máme na FB skupinu, kde domlouváme, kdy se půjde hrát a před týdnem to tam někdo házel... a teď je kupodivu to video všude v internetových médiích (a na youtube má 18+ :D)
:D ale kouknu se na to video zas, přecijen jsem možná něco nepochytil tak, jak jsem měl
Pravidla znám tak z 90%, třeba mlýn apod neznám, protože nás není dost, aby se využíval při hře.
Co se týče toho suplexu. Hráč měl míč před sebou, já ho zezadu chytil za ten míč a zvedl ho do vzduchu. Jasně, že jsem ho nepřehodil přes hlavu za sebe - takže to nebyl úplně suplex, ale byl prostě nad zemí a pak se toho míče pustil a spadl předemnou na zadek a na záda. Tímhle bych ho nezmrzačil =) A přes hlavu bych ho taky nehodil, sice podle pravidel chápu, že by to faul nebyl, ale přecijen už by to bylo nebezpečný.
Mi kluci říkali, že se ani nemám vyhejbat obráncům a prostě je proběhnout, protože v tý rychlosti mě stejně nezastavěj, ale pro mě to je furt bezpečnější, když nikoho nesejmu a tím pádem nezraním ani sám sebe.
Arnie, hraju to proto, protože to splňuje základní požadavek - je to fyzicky dost náročný a navíc hodně sranda =) fanynky bychom ale brali
Shyby
5x guru
5x 10kg
5x 15kg
3x 20kg + 10x guru - sice bych to tam ještě dvakrát utáhl, ale né dynamicky
Military press
5x 50kg
5x 60kg
5x 65kg
5x 70kg - lehká pomoc u posledního opáčka
jako max do beara dám teda asi 65kg
Tlaky na šikmé lavici s JC
10x 25kg
10x 35kg
32x 25kg
Tricepsové extenze s JC nad hlavou
10x 20kg
10x 30kg
10x 37,5kg
Biceps construction destruction :D -
Biceps s eZ
3x 10x 50kg
Biceps s JC
2x 10x 12,5kg
Biceps na kladce
12x 20kg
12x 30kg
8x 40kg
12x 35kg + 11x 25kg + 14x 15kg - pfffffff řval sem zas hrozně :D naštěstí tam dneska žádný ženský nebyly, takže se snad nikdo nelekl
Zvedání (přítahy) kolen v sedě
3x 40x guru
dneska tréning kvůli MP a shybům, abych věděl váhy pro beara. U shybů jsem čekal maličko víc a u MP jsem docela překvapenej, že i 70ka šla.
Biceps na konec tak nějako ze srandy, protože se mi eště něchtělo domů
Pondělí
(max pro 5 mám asi 92,5kg u BP a 105 u přítahů) každý týden u obou +2,5kg
bench-press 2 x 5 x 85kg , 10 - 15 x 5 x 75kg
přítahy v předklonu 2 x 5 x 97,5kg , 10 - 15 x 5 x 82,5kg
Upažování 3-5x 15
Biceps s JC Pyramida
Stahování kladky 3-5x 15-20
Středa
(max pro 5 jsem hodil radši jen 160kg – ikdyz s tim mam 5x5) každý týden + 5kg u MT a 2,5kg (popřípadě i víc) u čelního dřepu
mrtvý tah 2 x 5 x 145kg , 8 - 10 x 5 x 125kg
Čelní dřep 8-12 x 5 x 85kg
doplňkový cvik na lýtka 3 - 5 sérií
břicho
Pátek
Max pro 5 mam 15kg u shybů a 42,5kg u jednoruček … každý týden + 2,5kg
shyby 2 x 5x 7,5kg , 10 - 15 x 5x 5kg
bench press s JC 2 x 5x 35kg , 10 - 15 x 5x 30kg
pullover / pullover a tlak 2 - 3 x 10 - 15
Upažování v sedě 3 - 5 sérií
Superset na biceps 5x - podle nálady
Sobota
Max pro 5 sem počítal 137,5kg… s tím, že by to bylo na krev – každý týden +5kg
U MP 5x65, takže +2,5kg
dřep 2 x 5 x 122,5kg , 10-15 x 5 x 112,5kg
military press 2x5x 57,5kg , 8-12x 50kg
Rumuny s JC 3-5x 12
doplňkový cvik na lýtka 3 - 5 sérií
břicho
Naposledy upravil guruhonza dne st říjen 26, 2011 5:17 pm, celkově upraveno 1 krát
absolutně nejlepší pumpa zad EVER... od 8. bear serie se to drželo docela těžce :D beru magnézko příště
edit: Kdyby viděl apofis moje žíly na předloktí po goldenech, tak mě asi zabije :D
Upažování
10x 9kg
3x15x 15kg
2x 15x 11kg
wow... to taky sedlo
Biceps s JC Pyramida
10x 9kg
10x 15kg
9x 18kg
6x 20kg - omfg, čistě a žíly na předloktí draperovsky vylezly, sickening!!!
11x 15kg
14x 11kg
wow :D
Stahování kladky
10x 18kg
4x 20x 27kg
tohle taky sedlo
1. bear tréning, 2. tréning v MišMaši... totální paráda
Osy se držej bezvadně a jednoručky taky. Asi nejlepší pumpa po tréningu, jaká kdy byla... a bavilo mě to. Ten bear asi budu jezdit častějc :D Du jíst
Dneska 80 minut rugby... na tý mokrý bahno trávě to byla fakt sranda =) Achjo, mít tak na tenhle sport lidi i doma v Kutný Hoře, tak bude mít fotbal problémy
Dneska 80 minut rugby... na tý mokrý bahno trávě to byla fakt sranda =) Achjo, mít tak na tenhle sport lidi i doma v Kutný Hoře, tak bude mít fotbal problémy
Ty si este asi neperies pradlo sam, co?
_________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
Ty si este asi neperies pradlo sam, co?
Podle toho, jestli zůstávám přes víkend v Brně, nebo ne :D A v tomhle počasí nezůstávám, takže to vozím domů, kde to pere maminka :-P
:D ale dneska sem si teda kraťasy prát musel, protože se mi povedlo kydnout na ně vločky s mlíkem :D
Johny, já mám kontroverzní hodnocení =) Kdyby ten film nevyhrál Oskara, tak je to normální hloupej "i am hero, i am invincible" americkej film, kterej přejdu bez povšimnutí... ale tím, že získal Oskara, tak se ze mě stal největší hater, protože mě opravdu dost urazilo, že tenhle opravdu jednoduchej film to vyhrál. To už to měl vyhrát Avatar
Středa 26. 10. 2011
Blue Gym, Brno
(u cviků přidávám na každou stranu 1,25kg, aby se tak nějak vyvážily ty lehký železa :D, nepřipočítávám tu váhu k celkové váze)
Mrtvý tah
2 x 5 x 145kg
10 x 5 x 130kg (125 by bylo málo)
... možná až moc lehký, uvidíme dál... =) kdyžtak to půjdu 5 týdnů no :D
Čelní dřep
8x 5 x 85kg
bože, tj blbej cvik :D zaprvé na mě koukala celá posilka, co to cvičím.. a zadruhý "omfg!" ... tohle je v multi seriích je taky šílenství. 12x5x 100kg je goal :D to by bylo něco
Jinak dneska se to drželo lehce blbě, což je pokrok oproti tomu, když sem to držel na jedný straně pod deltou na bicepsu
Jako ja nehodlám do nikoho rejpat nebo tak,ale jestli ty mohamedany jestli dáš tak jsi za
A) Superman
B) Cvičíš to uplně blbě
Jelikož jsem to viděl v ústřici cvičit už mraky lidí a všici špatně volím B. Většiná dělá to že jim pohyb vychází k kyčle a ne z postupný flexe páteře,takže břicho cejtěj taky protože ho maj v izometrický kontrakci,ale jinak to rvou přes iliopsoas. Což je to nejhorší co se dá dělat.
On to jezdi na ta tech protismerkach a tam je tech 50kg mnohem lehci. Ale i tak mas pravdu, tenhle cvik je pomerne slozity na to, abys spravne zapojil bricho a omezil praci kycli. Ja to sice cvicim ve stoje na kladce, ale pres 20kg nejdu.
Jinak mas pravdu, celni drep je paradni cvik, hlavne na core a podle me i lepsi pro rozvoj kvadricepsu nez zadni drep.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru