|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 15, 2011 9:06 am Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Včera 90 minut fotbal.... :-/ hrozně krátký
Příští sobotu se asi zúčastním svého prvního závodu v trojboji =)
Bench zkusím na 99% a dřep a mrtvolu nejspíš taky, ale to podle stavu celýho těla...
Je to taková akcička unás ve fitku (Fitness centrum Kutná Hora), není to pod žádnou federací, je to je taková fun soutěž, takže se zúčastnit může každej. Rozhodčí bude Milan Špingl =)
Váha bude tak 83kg a chtěl bych asi zkusit 115kg bench, 170kg dřep a 200kg mrtvolu... uvidíme =)
http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=212853345440902
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 15, 2011 2:49 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Čtvrtek 15.9.
Push press /3 ramp-up
3x 82,5kg
... i tak fail. Nejen, že nedám 3x85kg, který jsem už dal... ale dokonce sem ztratil poslední tréningy techniku. O ty 3 opakování jsem dnes bojoval.... hned první opakování jsem nedal, ale hned na to jsem si dal ty tři. Hrůza.. bolí mě z toho navíc zápěstí hrozně. Takže to možná cvičím blbě, nebo nevím... příště to s tou váhou pojedu jen jestli budu mít bandáže.
Mrtvý tah 5x5
5x5x 160kg PR!!!
novej osobáček... při cca 82,5kg tohle fakt beru... bylo to hrozně těžký. Silově by asi 165kg šlo, ale úchop u posledních dvou sérií fakt tragédie. Když teď doma koukám na ty mozoly, tak až hrůza. Ale pro mě to je velkej výkon. A s mrtvolou si dám zas tak na tři měsíce pokoj... teď budu cvičit zas jen rumuny. CNS si zaslouží oddech
Bench press s JC 4x6
4x6x 40kg huge PR
Na jaře, když jsem si zničil při fotbale rameno, tak jsem měl pauzu... asi 6 týdnů po pauze jsem zkoušel 40ky a dal jsem je 2x. Asi před čtvrt rokem 3x3 na krev... 4x6x40kg už je pro mě fakt pecka. Tím spíš, když jsou prsa suverénně moje nejhorší partie a jednoručky byly vždy slaboučký. Bonusem bylo to, že jsem z toho kozy cejtil dost dobře, což bych u 6 opáček taky nečekal. Ale bylo to těžký :D až moc...
Power snatch 4x10
4x10x 37,5kg
... po předchozích výkonech mi bylo už skoro blbě :D nvm jak jsem tohle dal
Legpress 4x MAX (kolem 40 opakování)
4x40x 160kg
... už tak mrtvej... a spáchal jsem thle sebevraždu.. nějací chlapci na mě koukali jak na šílence :D Kolem 20. opakování mrtvej... v poslední sérii jsem to jel.... asi stylem 3 opakování 2s rest a takhle .... a dal jsem 45 opakování (5 hater reps a la Jason Genova)
Takhle sem quadricepsy v životě necejtil.... a u negativky zas hamstringy, ale ty jinde procítím líp.
Úzký bench press 3x10 + ez Curls 3x8
3x 10x 75kg + 3x8x 37,5kg
... bez komentáře.... to bylo těžký jak pr*se!
absolutně šílenej tréning!!!!! Absolutní vražda CNS... žíly na hlavě, na rukou, na krku po mrtvole... sem nezažil. 5. týden a ty tréningy jsou fakt asi až moc... takže tohle je poslední týden tohodle tréningu. Od příštího týdně jsem v Brně, takže hodím nějaký 3 lehčí split tréningy a od dalšího týdně bych asi začal další tréning...
Z nýnějších cca 82,5kg se chci do března dostat na max 93kg. Takže sem asi i hodím fotky, aby byla vidět forma teď... sice mám nějaký asi měsíc a půl starý, ale udělám nový, protože tamty stojej zaprt.
Kdyby někoho napadalo, jakým způsobem bych těch 10kg za cca 6 měsíců mohl/měl nabrat, tak určitě něco písněte.
Jinak plánuju určitě jednu ruskou silovku, protože mě zajímá, jak na silovej tréning bude tělo reagovat... a uvažuju i o nějakém tréning od Christiana Thibadeaua (T-Nation), protože se mi jeho myšlenky líbí - ikdyž nemám zkušenosti na to, abych vědě, jestli fungují...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt září 15, 2011 3:30 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Kdyby někoho napadalo, jakým způsobem bych těch 10kg za cca 6 měsíců mohl/měl nabrat, tak určitě něco písněte. |
Draper's rutine :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 17, 2011 3:54 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Sobota 17.9.
Front squat 4x 8-10
4x 10x 80kg
blbá tyč! na jednu stranu lehký, ale nedalo se to udržet... takže jsem si v jedný sérii těch 80kg pohazoval z delt na klíčkní kosti-zpátky asi 5x. Klouzalo mi to až na biceps... zničená delta z toho. Chodil sem pod paralel hrozně moc... kolena asi před špičky. Po 3. sérii mě z toho tahal i spodní záda =) Blbej cvik - tři měsíce ho nechci vidět
Bench press 5x5
5x5x 90kg
... těžký =) CNS asi dodělává, takže dneska síla nebyla
Přítahy JC v předklonu 4x 10 (2x schazované = 12 serií)
5x 12kg
5x 27kg
10x 40kg + 10x 27,5kg + 10x 15kg
... těžký! Příšerný! Mazec! Jatka! Peace out na pár týdnů...
Tlaky s VC na ramena v sedě 5x5
5x5x 65kg
jezdil jsem to s pokládáním v kleci na tyče... asi o 2cm výše, než je brada (prostě asi od drštičky =) )... první tři série vyloženě pokládání, dalsí dvě série občas i s lehkým odrazem... v poslední sérii 6 opáček... asi by šlo i 6x6 dávat, ale bylo by to na krev
Good mornings 3x 10-12 + flexing hamstingů
nebyly... po front squatech jsem neměl náladu
Kliky na bradlech 3x 6-8
3x8x 25kg
... hodně těžký - pauzy 30-40s
Biceps curls - pyramida
10x (každá ruka) 12,5kg
6x 17,5kg
6x 20kg
8x 17,5kg
16x 12,5kg
32x 7kg
... pump it baby, yep yep yep
Poslední tréning tohodle tréningu... příště jdu cvičit v pondělí a dám si buď nějakej lehčí tréning na zadní delty, trapézy apod... nebo nějakej split. Se uvidí, nechce se mi ted nic plánovat, protože jsem unavenej. Což mi připomíná, že jdu napsat drejprovi, jestli teda v pondělí půjde taky =)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 19, 2011 2:20 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
1. tréning v Brně po dlouhý pauze =)
Bench press pyramida
bla bla
10x 85kg
6x 90kg
3x 100kg
1x 110kg - test před trojbojem... na to, jak jsem se zabil na 85kg, tak good... ale drejpr mě jistil pro jistotu =) pravá ruka slabší
3x 95kg
11x 75kg
21x 65kg - pffffff ... ale rezerva, bylo to tak, aby byla pozitivní fáze dynamicky
Incline bench press s JC
10x 15kg
8x 25kg
6x 30kg
6x 35kg
5x 37,5kg
11x 30kg
Decline bench press
10x 35kg
10x 75kg
6x 85kg
3x 95kg
10x 75kg
Stahování kladky nadhmatem + podhmatem
8x 20kg + 10x 20kg
12x 25kg + 12x 25kg
12x 25kg + 12x 25kg
Francouzský tlak
10x 20kg
3x 12x 30kg - pěkně blbá osa :D
Biceps s VC
vzal sem to po drejprovi, abych jel se stejnou váhou jak on =)
4x 12x 40kg
Biceps curls s JC
15x (každá ruka) 12kg
Hammer curls s JC
3x 12x 12kg
Mohammedy v kleče
15x 35kg
20x 45kg
20x 55kg - plný závaží a furt lehký :-/
Modammedy v kleče + přitahování kolen k hrudníku v sedě
3x 15x 55kg + 3x 35 reps
Mohammedy ve stoje na šikmé břišní svaly + na vršech přímýho (jedna strana- druhá strana - střed)
3x 15x 25kg
10 minut na rotopedu
posilka v pohodě, jen jsem si vedle drejpra připadal malej.. navíc dyž má ty jeho žíly skvělý :D ale měl by změnit tréning, protože z toho jeho zblne...
co se mě týče tak jsem si tohle zkusil po hrooozně dlouhý době... pyramidy jsou podle mě blbost, ale já si to dal kvůli zkoušce výkonů... a jsem docela spokojenej, čekal jsem to horší
příště nohy - asi zítra nebo ve středu a pak záda ramena, neznámo kdo... ale do čtvrtka... a o víkendu vymyslím novej tréning, že Apofisáku
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 19, 2011 2:40 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ale měl by změnit tréning, protože z toho jeho zblne... |
Vic zblbnout uz nejde Ale neboj, tohle je jen takove active recovery a pokud o zlepseni svalove vyrtvalosti, coz chci pak vyuzit pri normalnejsim treninku, abych nedaval tak dlouhe pauzy mezi seriema. A malej si pripadat nemusis, mam ted nejakych 103kg, coz je cca a 3kg mene nez pred operaci :)
Tys taky jel jak masina, na to ze jsi tam byl jen chvilku, jsi toho odjel hodne.
edit: jo a ten spinner, na kterym jsi slapal, ten jsem ti nepujcil. Priste se musis dovolit bud me nebo te blondyny, na ten mame totiz vysadni pravo jen my _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po září 19, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
:D příště na něj nejdu, bolela mě z něj prdel... zkusím ty vedle, ale dobrý vědět .D ta blondýnka, mmm... hledáš si kamarádky taky v posilce =) nebo to je spolubydla?:D
Jinak já splity miluju, ty mám hrozně rychle odcvičený, když chci... a hlavně když nevymejšlím, jak je jet :D Mi pak přijde blbý, že mám za 35 minut hotovo, tak ještě něco přidám... třeba to břicho, nebo protahování.
A u full body variant zas umírám, to jsou nejnáročnější tréning pro mě. Takže zabíračka a tu na podzim potřebuju.
Mám teď docela dilema no. Buď variace korteho taková 4 denní a nebo split. Hlavně nabrat. Ještě musím kouknout, jak bude čas no... kdybych zůstával v Brně, tak hodím klidně nějakej 3+1 split, což mě baví.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po září 19, 2011 4:10 pm Předmět: |
|
|
Pro tebe je myslim mnohem lepsi split, kde mas volnost a muzes vymyslet veci primo pri treninku, coz je urcite zazivnejsi, kdezto u rutin jako je Korte ne, tam to mas vse dane.
Ty ostatni spinnery stoji uplne za hovno, bud vrzou nebo drhnou nebo je tam podelanyho neco jinyho a jen malokdy je ta jizda plynula. Proc si myslis, ze chodim jen na ten jeden :) (ale je fakt, ze z nej boli prdel nejvic :) ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st září 21, 2011 7:03 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
šmrdlání nohou dneska lehce
20x něco na předkopávání
Rumunská mrtvola s VC
10/ 65kg-85-95-106
20/ 65kg
Rumunská mrtvola s JC
15/ 10 - 15 - 20 - 25kg
20/ 15 - 10kg
Výpady
2x 10x 15kg
Legpress horizontální
15/ 75kg - 92,5kg - 127,5kg
Lýtka v sedě
12/ 17,5 - 25 - 30 - 30 - 30
Leg raises
3x 12
Mohammedy ve stoje
8x15x 55kg
20x 55kg + 15x 40kg + 15x 25kg
jen lehonce nohy no.... a pak sem zatáhl školu, sedl na vlak... tam měl druhej a třetí oběd a večer 90 minut fotbal :D
Vyhráli sme 10:9 a já dal posledních 6 gólů našeho týmu.... takovou chuť na fotbal sem tak půlrok neměl. Škola mě hold s*re
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt září 22, 2011 8:11 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
Lehonce vršek zad a ramena.... zítra volno před sobotním "závodem", abych zregeneroval... a nevypadá to moc dobře. Fotbal včera mě nějako zabil a zadní část nohou je celá rozsekaná... ale snad to bude v pohodě.
Upažování
10/ 7kg - 10kg - 12kg
5x 17,5kg + 10x 10kg + 10x kg
Předpažování
3x 12x 15kg
Přátahy VC ke krku - tělo rovnoběžně s zemí - beru to jako cvik na trapézy a zadní delty
10/ 20kg - 30kg - 40kg - 45kg
Přítahy eZ k bradě
3x 40kg
Shrugs (.... vypadl mi českej název)
před tělem 6/ 55kg - 85kg - +105kg - 125kg
za tělem 10/ 85kg - 55kg
Stahování horní kladky za hlavou
2x 15x 50kg
Přítahy horní kladky zadními deltami
2x 20x 15kg
podobnej tréning dávám tak jednou za dva tři měsíce a jak se znám, tak zítra budu umírat díky trapézům... ale tréning lehkej, snažil jsem se všechno poctivě tahat tím, čím se má... dokonce i to upažování bylo v pohodě
teď teda regenerace a v sobotu trojboj
BT z aktuálních 110 chci aspoň 115 (vše nad je +)
Dřep 165 -> 170 (myslím i na 180, ale to se uvidí.... dřep je u mě jedinej cvik, ze kterýho jsem opravdu posranej)
MT 190 -> 200 (210 silově taky, ale technicky nevím no... uvidí se)
BW snad bude 82 :D
zítra nastuduju jak se nejlíp připravit =) snad cizo něco psal na MW o přípravě na nej výkon
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 24, 2011 2:07 pm Předmět: Re: Guru a jeho posilovací log =] |
|
|
tááák..... trojboj...
po středě - tréning spodek + fotbal - jsem byl furt nějakej bolavej.. tréning ve čtvrtek mi taky nepřidal... zkušenost pro příště
1. disciplína -dřep
nahlásil jsem si 170kg na základ - chtěl sem maxku prostě.... nakonec sem to snížil na 160kg
1.pokus - 160kg - těžký - ale dal jsem to
2. pokus 165kg - těžký jak prase a hodil sem to ho stojanů dřív, než jsem dostal pokyn, takže - NE
3. pokus - znovu 165kg - šíleně těžký.... se nezažil - ale nakonec jsem to zvládl a hodil do stojanů na pokyn - ANO
- byl jsem dost naštvanej... sice se dřepovalo né před zrcadlem, sice to bylo s jinou tyčí... pravda byla ale to, že jsem dneska prostě neměl sílu
2. disciplína - benchpress
1. pokus - 110kg - těžký jako čuně... 2 měsíce z5 lehký... a dal sem skoro 115... v uterý jsem to dal v blue gymu jako vrchol pyramidy dnes těžší.... dnes ANO
2. pokus - 115kg - podle 110kg jsem tohle neměl dát, takže sem si půjčil bandy na zápěstí a zkusil sem to - NE - vůbec
... na další pokusy sem se vykašlal
3. disciplina - mrtvý tah
1. pokus - 190kg - hooodně lehký - ANO
2. pokus - 205kg - to už by byl velkej osobák, ale byl jsem opravdu dost naštvanej po prvních dvouch disciplínách, takže se šlo na to... a technicky sice fakt blbý, ale silově uplně v pohodě - ANO
3. pokus - 210kg - psychicky docela v pohodě, takže jsem si věřil.. ale síla už nebyla... pečlivě magnézko, zamknout ruce na osu... nohy srovnat... brrrr... technika opravdu hrozná, ale silově furt v pohodě - ANO
Věřil bych si silově i na 220, ale... technika by byla o zranění
Výsledek?
4. místo z 8
BW: 81,5kg
Total: 485kg
Wilks:327,32
Vyhrál strongman Pavel Zadražil... snad nebudu kecat, ale měl tuším total 735 a wilkse kolem 420
Dva borci nademnou měli kolem 355
Zamnou to bylo mezi 320 a 280
Nejlepší výkony:
Pavel Zadražil - mrtvola 285kg snad a bench 195kg... dřep teda asi 255kg
Dojmy?
Bylo to supr si tagle zazávodit. Odešel jsem spokojenej, protože sem si zlepšil mrtvolu o 20kg. A to je už víc jak 250% mojí váhy, takže pecka. První dvě disciplíny bohužel totální fail. Cílem dnes bylo dát si total 500kg, ale to se nepovedlo. Snad příště
Jinak rozhodčí dělali Milan Špingl a Jana Hrabalová... snad jsem napsal jména dobře =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 24, 2011 3:49 pm Předmět: |
|
|
Mrtvola hodne pekny, rikal jsi, ze bys rad 200 a vidis, 210 a jeste s rezervou.
Ten bench nevim no, sice to bylo v BG, ale mel jsi to naskladane z malych zavazi, ktere podvazene nejsou a nevic jsi mel tu tezkou tvrdou osu a zvedl jsi to jak hovno, takze tam byla rezerva, dnes ti to asi jen nesedlo. Ale dal jsi to :)
Na to ze jsi ted hmotnostne uplne jinde nez predtim a je to na tobe dost videt a take ze necvicis moc dlouho, hodne pekne vysledky. Tady je videt, ze mas jisty talent. Ja jsem se treba k takovym cislum drive bez bobku zdaleka ani nepriblizil. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so září 24, 2011 5:06 pm Předmět: |
|
|
Ta mrtvola mi zvedla náladu. Bench jsem sice čekal lepší, ale naštvanej nejsem. Prsa mě prostě cvičit nebaví, takže... ale nadruhou stranu na tom musím zapracovat teď, protože dávat 55% mrtvoly na benchi je maličko ostuda. Ale dřep mě sere... šel sem tam s tím, že 170 je jistota. Nevím, čím to je...
Jinak dík =) Určitě bych se nemohl vymlouvat na blbou genetiku, ale ani nemůžu děkovat za dobrou. Spíš mám v okolí lidi kteří mi poradili, co cvičit. A ikdyž to dost kurvím na jaře až šíleným kardiem, tak se furt zlepšuju aspoň silově. Podle měm jsem se ale silově dostal teď tam, kde to bude těžší pro rozvoj, ale objemově to nahoru snad půjde... tím spíš, když jse teď tak pohublej =) A s objemem snad přijde nová síla a se silou svaly a za rok touhle dobou budu zas o něco lepší...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so září 24, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
Me prsa taky nebavi, tak zalozime klub antiprsaru  nebo jak jsem mel jednou v loni v nazvu logu kozo-krize :) Dame si je priste v BG spolu, ja se u nich fakt nudim a je to silenej opruz.
Jinak za ty tve velmi slusne vykony za celkem kratkou dobu, co cvicis, muze krome genetiky asi i styl cviceni, preci jen se koncentrujes hlavne na zakladni vycekloubove cviky a vyssi intenzitou a pokud jde o silu, tak tu pumpovanim na strojich nezyskas stejne tak ji asi hure ziskas klasickyma kulturistikyma treninkovyma metodama. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|