Gymnastické "kúsky"

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Gymnastické "kúsky"  Úvodní stránka -> Trénink -> Gymnastické "kúsky"
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 7:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HAUK .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
secret78

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DikobrazieDieťa napsal:
secret78 napsal:

Ad1. Nesypem.
Ad2. Podľa mňa si retardovaný :D

Ad1. Nie, tento nepoznám.... Rozprával ho Ander, alebo Zdeněk Izer ?
Ad2. Aspoň sa vyjadruješ slušne, to sa mi páči. Bez nadávok, aspoň niečo.

Slovo retardácia nieje nadávka. Ja mám prosto pochybnosti o tvojej duševnej vyspelosti :)
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DikobrazieDieťa napsal:
HAUK .

Pise sa to howgh Inak ty si odniekial z vychodu? Dufam ze nie z Presova
Petey

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Marek je z Kosic
DikobrazieDieťa
(ban)

PříspěvekZaslal: so září 27, 2014 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

secret78 napsal:
DikobrazieDieťa napsal:
secret78 napsal:

Ad1. Nesypem.
Ad2. Podľa mňa si retardovaný :D

Ad1. Nie, tento nepoznám.... Rozprával ho Ander, alebo Zdeněk Izer ?
Ad2. Aspoň sa vyjadruješ slušne, to sa mi páči. Bez nadávok, aspoň niečo.

Slovo retardácia nieje nadávka. Ja mám prosto pochybnosti o tvojej duševnej vyspelosti :)

Retard si ty. Napíšem že sa aspoň vyjadruješ slušne (lebo si použil slovo retard a nie kkt či niečo iné, čiže nenadávaš podľa môjho názoru), a ty mi v tom ešte oponuješ, že "Slovo retardácia nie je nadávka"... Tak kto má o kolečko menej a je retard ? Ten kto sype, ale neprizná si to, lebo nevyzerá ako Havlík, ale je menší, takže to je akože dôkaz že je čistý, a že všetko je LEN genetika a poctivá drina ...

Rozprávky starej matere... Ten kto si pozrie tvoje fotky na FB, ten jasne vidí aká je skutočnosť, si proste veľký na tak malé množstvo podkožného tuku na to, aby si bol naturál (svalovo, nie kostrou, aby si nebol príliš namyslený). Ale nezabudni to znova poprieť, tak ako to popiera aj Dexter (on je väčší retard, lebo o jeho "čistote" nepochybuje len úplne nevedomý človek v oblasti kulturistiky, fitness).
Nabudúce (ak nejaké nabudúce bude) mi teda nepíš, že ti závidím že máš svaly, obratnosť a ženy. Nikdy v živote nebudem závidieť nikomu kto sype. Ale na druhej strane nikdy nikoho neodsudzujem len preto že sype. Keby to tak bolo, nechodil by som na túto stránku, a neobdivoval kulturistov (hlavne profesionálov), ktorým sa ale podobať nechcem, lebo ich telá sú pre mňa obdivuhodné (čo sa týka výzoru), no nie závideniahodné.
Keby si sa do mňa nenavážal ako prvý, debata by nepokračovala v tomto smere, a ja by som vôbec neriešil či klameš so svojou "čistotou", alebo nie. Kto má oči ten vie ako to je, a tie tvoje "ženy" ktoré vraj máš, tie o tom vedia z nás asi najmenej. Bol by som ale idiot, keby som to "ťahal" aj inde, ako na túto stránku. Takže ak niekde vyjadrím svoj názor na to, tak len tu.

Na záver príspevku taká úvaha : Keď "veľké goro" prejde cez dopingovku, takže oficiálne je "čistý", tak prečo by sa o 10-20 kíl ľahší od neho v jeho výške mal priznať, že on "čistý" nie je ? Môže sa priznať, ale nemusí. Väčšina sa neprizná, A TO PRETO, lebo sa nepriznajú ani závodníci, a práve so závodníkmi môžy byť porovnávaní.
A ako som už písal, ku "sypačke" sa neprizná takmer nikto, kto jej berie toľko, že za jej pomoci priberie 3, 5, alebo 10kg. Tí čo naberú viac, a nesúťažia, tam je to už s priznávaním sa častejšie (lebo je ťažšie oj*bať okolie, keď zrazu máte ruku ako iný stehno). To je obyčajná psychológia s matematikou dokopy.

Ešte taká krátka úvaha.... Keby som ja začal sypať, a pribral 5kg, keby som si konečne (na merítka vašich kritérií) povedal "No, konečne sa im monžo budem zdať celkom o.k. s formou", a uverejnil by som tu foto, tak myslíte, že by som sa priznal, keď by tu boli borci čo zasypú viac a sú väčší a postujú tu svoje fotky ?? ...NIE, lebo hneď by som bol porovnávaný v duchu "Ale aj ten sype, a je väčší ako ty, a aj ja som väčší...takže si nič moc, nefunguje ti to, máš asi zlú genetiku". To je obyčajná psychológia, ak máte niečo proti tomu, ak to chcete vyvrátiť, NECH SA PÁČI .
NEMÁM NIČ PROTI TÝM ČO SYPÚ. Len nech tu nepíšu na tých čo nesypú, že akí sú "oničom", a že by mali mať na svoju výšku o 15kg viac, a podobne.
To nech mi napíše o 15 kíl ťažší makač mojej výšky a samotypu, v super forme (málo tuku), "čistý".... Ale aha....taký neexistuje.

A len hlúpy naivák si myslí, že sa ektomorf (čiže slabá genetika na veľké objemy) môže s proteínom ako doplnkom hmotnostne (hmotnosť svaloviny) vyrovnať endomorfovi, či mezo-endomorfovi, ktorý si dá spaľovač (aby urobil formu), a má prirodzene viac svaloviny na tele, lebo mu to ako takému samotypu nadelila príroda. Ektomorfovi nadelila príroda štíhlosť, mezo-endomorfovi, endomorfovi ľahšie naberanie svalov, A HLAVNE SILY.
Kto toto popiera, to je už na diagnózu. Keby to tak nebolo, tak tí najlepší kulturisti nebudú merať 170-175cm, ale 185-190cm. Ale to tak nie je, lebo takí vysokí nenaberú toľko svaloviny, aby v pomere "výška/objem" boli na tom tak, ako tí čo merajú 170-175cm. A prečo nenaberú ? Lebo sú väčšinou ektomorfovia (s výnimkou OBROV, čo robia strongman súťaže svetovej triedy, alebo k tomu majú proste preddispozície na to, a buď ich rozvinú behom života, alebo nie).
coder

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

charvi

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

:D tvl neskutečně jsem se pobavil, prve jsem nechápal tu záplavu topiců, no jeden se ujal a tolik švandy jsem fakt dlouho nečetl a to nemluvím o tom flamu ve fotkách :D

btw doufám, že dnes vám to kluci klapne, navíc jsem četl že budou fotky né mr. dikobraz? že tě nafotí ... tak jsem zvědavej už jen pro ten humbuk co kolem sebe děláš :)
Maerlyn0

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 4:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já nevím proč, ale mám takovej naprosto neurčitej pocit, že ty fotky nebudou, protože...a protože...
Tom3

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

skoda ze nedostal ten ban treba az zitra moc v to neverim, bud neprisel nebo tam poslal nejakyho kamarada
Petey

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vsak fotky slubil decarabas, snad nieco prihodi
Oddo

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas, tak coooo?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
decarabas

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 6:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No, pruser Akurat som dosiel z gymu, mal som so sebou aj fotak, pripravenych par otazok na akoze "interview", ale bohuzial Rando sa v stanovenom termine neukazal. Nedostal som od neho ani sukromnu spravu, ze by nemal prist... Schvalne som natahoval trening, co to da, aby som sa s nim ani nahodou neminul, ale zial... Robil som, co sa dalo, ale poznate superstars, stale vas prekvapia hviezdnymi maniermi

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Petey

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 6:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

veeelmi necakane ale mas palce hore za to,ze si tam prisiel
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skoda, ale to tak dopadne vzdy. Bud niekto slubi nejaky vykon, napr. drepy a je z toho parodia - pokrcenia kolien s cinkou na pkeciach, alebo sa ma dostavit a nedostavi sa. Nabudeny dav sa musi rozist, cirkus dnes opat nebude.
charvi

PříspěvekZaslal: ne září 28, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Neee:Dneni mozna,jsem zvedavej co to bude za vymluvu asi neco ve smyslu ze zjistil ze tam chodi jen nasypanci a pritom byl tak presvedcivy ze dojde uplne jsem hltal ten popis trenalu rozehrivacka,korte napalit fullbody...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Gymnastické "kúsky" Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: