|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: so září 27, 2014 9:22 am Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Ked uz odpisujem, hodim to rovno sem (mozno sa nejaky Kosican este prida?): Je to Dawell gym na Furci. Zastavka OC Torysa.
Moja najvacsia slabina zacina niekde pri patach a postupuje celym telom hore az po temeno hlavy, takze sa tym radsej ani nezaoberam |
Ej ej...pozerám, že je to celkom pekné fitko.... Bál som sa, že to bude niečo maličké, kde budem musieť improvizovať. Ale je dobre, že som sa mýlil :-) Budem tam o tej 16:30 už, lebo ešte dávam dlhú rozcvičku, a mne tréning bude trvať s rozcvičkou a strečingom po nej 2,5 hodiny (lebo dávam aj "core" nejakých 20 minút, a dlhý strečing...)...
Dobre, sme dohodnutí, fajn, týmto uzatváram svoje pôsobenie v tomto topicu, už ani nemám k téme "Gymnastické kúsky" (aj keď sa téma zvrtla :D) čo viac napísať. Tak zajtra teda sa teším na tréning v novom prostredí. Ešte sa rozhodnem, či ho dám tak ako bežne dávam (unilaterálne), alebo "klasicky". Bude to ale každopádne ako vždy FullBody.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
sk
|
Zaslal: so září 27, 2014 9:42 am Předmět: |
|
|
z toho udelat videolog, tak to bude s prehledem nejsledovanejsi video na ronniem
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so září 27, 2014 5:57 pm Předmět: |
|
|
| DikobrazieDieťa napsal: | | kubaz napsal: | | Zrovna nahodou secret tech 190cm ma |
Keby aj hej, tak - kde mám istotu, že to má len z tvarohu (nemyslím výšku tela :D) ? Hlavne, keď je vrhač guľou a vrhač diskom... Ale o.k., o tom tu špekulovať nechcem, lebo ma to v podstate nezaujíma. |
mám 185cm/102kg momentálne a RANDO mám aj objemy, aj tvary, aj silu a predstav si, že aj ženy a k tomu všetkému viem dosť tých gymnastických cvikov, ktoré by si chcel vedieť. A teraz mi môžeš len závidieť a nájsť zase nejakú inú výhovorku prečo by si nechcel byť ako ja. A z tvarohu to naozaj nemám. To bude možno tvoja chyba, že ješ len tvaroh.
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: so září 27, 2014 6:21 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: | | DikobrazieDieťa napsal: | | kubaz napsal: | | Zrovna nahodou secret tech 190cm ma |
Keby aj hej, tak - kde mám istotu, že to má len z tvarohu (nemyslím výšku tela :D) ? Hlavne, keď je vrhač guľou a vrhač diskom... Ale o.k., o tom tu špekulovať nechcem, lebo ma to v podstate nezaujíma. |
mám 185cm/102kg momentálne a RANDO mám aj objemy, aj tvary, aj silu a predstav si, že aj ženy a k tomu všetkému viem dosť tých gymnastických cvikov, ktoré by si chcel vedieť. A teraz mi môžeš len závidieť a nájsť zase nejakú inú výhovorku prečo by si nechcel byť ako ja. A z tvarohu to naozaj nemám. To bude možno tvoja chyba, že ješ len tvaroh. |
No veď to, nemáš to ani z tvarohu, ani z proteínu, ani z mäsa, ryže a vajec.... Tak o čom ??? ... Chváliš sa, že nie si čistý ? No ja neviem, či je to na chválenie ... Na odsudzovanie to nie je, to nepopieram. Ale na chválenie sa ? ... Keby som mal menej rozumu než mám, tiež by som nebol...
A aké tvary ? ... Na tvojom facebooku teda tvary nevidím. Resp. vidím, ale nejak estetické určite nie. Takže NAa moju závisť...ZABUDNI. Ja mám krajšie tvary ako ty. Nechci radšej, aby som sa o tvaroch vyjadroval. Maj sa.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so září 27, 2014 6:34 pm Předmět: |
|
|
DikobrazieDieťa - uz asi dostanu banana za sve vyjadrovani, ale za vsechny te prosim... tahni uz do prdele, nepis a nekomentuj, nerozumis nicemu ohledne cviceni, potis jen kraviny za kteryma si stojis
studuj, cvic, poznavej zkusene lidi ve fitku a za par let se vrat na forum
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: so září 27, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | DikobrazieDieťa - uz asi dostanu banana za sve vyjadrovani, ale za vsechny te prosim... tahni uz do prdele, nepis a nekomentuj, nerozumis nicemu ohledne cviceni, potis jen kraviny za kteryma si stojis
studuj, cvic, poznavej zkusene lidi ve fitku a za par let se vrat na forum |
Nič by sa nestalo, keby sa do mňa nenavážali v otázkach "vôle" tí, ktorí si dopomáhajú "nenaturálne". NEMÁM PROTI TAKÝM ČO SYPÚ NIČ !!!.... len prečo sa porovnávajú so mnou čo nesypem ??? .... A keby som nerozumel ničomu ohľadom cvičenia, tak by som necvičil veľa aj unilaterálne, nevenoval by som veľa času "core" cvičeniam, a necvičil by som FullBody.... tak radšej váž slová. Za to že nie som veľký ako ty (možno z prejedania sa, a s "dopomocou" niečoho...ehmm...), TAK SA DO CVIČENIA NEROZUMIEM, ŽE ? ... ... jA sa tu fakt nechcem hádať, ale nakoniec tu, v najväčšom českom fóre o kulturistike, vo fóre, kde sa stretáva najviac "lentilkáčov" (NIČ PROTI NIM, POKIAĹ SA NENAVÁŽAJÚ do nesypača za to, že je "vyschnutý" podľa nich), A ZRAZU TU NIKTO NELENTILKUJE.....
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so září 27, 2014 6:48 pm Předmět: |
|
|
| DikobrazieDieťa napsal: | | raw napsal: | DikobrazieDieťa - uz asi dostanu banana za sve vyjadrovani, ale za vsechny te prosim... tahni uz do prdele, nepis a nekomentuj, nerozumis nicemu ohledne cviceni, potis jen kraviny za kteryma si stojis
Nič by sa nestalo, keby sa do mňa nenavážali v otázkach "vôle" tí, ktorí si dopomáhajú "nenaturálne". NEMÁM PROTI TAKÝM ČO SYPÚ NIČ !!!.... len prečo sa porovnávajú so mnou čo nesypem ??? .... A keby som nerozumel ničomu ohľadom cvičenia, tak by som necvičil veľa aj unilaterálne, nevenoval by som veľa času "core" cvičeniam, a necvičil by som FullBody.... tak radšej váž slová. Za to že nie som veľký ako ty (možno z prejedania sa, a s "dopomocou" niečoho...ehmm...), TAK SA DO CVIČENIA NEROZUMIEM, ŽE ? ... ... jA sa tu fakt nechcem hádať, ale nakoniec tu, v najväčšom českom fóre o kulturistike, vo fóre, kde sa stretáva najviac "lentilkáčov" (NIČ PROTI NIM, POKIAĹ SA NENAVÁŽAJÚ do nesypača za to, že je "vyschnutý" podľa nich), A ZRAZU TU NIKTO NELENTILKUJE..... |
uplne za prve chlapce nas musis pochopit to, ze kazdy clovek je jiny a genetika kazdeho z nas je jedinecnaa :) kdyz ty mas (priklad) 80kg 38cm ruce a 58cm stehno tak to neznamena, ze nekdo jiny nemuze mit ve stejnych rokach, pri stejne vysce a TAKY naturalne 100kg se stejnym podilem tuku, 44cm ruku a 70cm stehno
ja se tu nechci chlubit, ale situace nuti abych to napsal, cvicim ve meste kde mam kamarady stejneho veku, kteri taky cvici, v 17 jsem na 70kg zacal dodrzovat jidelnicek a Kubaz tady z fora mi ukazal mrtvolu a drepy na kterych sem daval po kilu, za rok tam bylo 94kg a mrtvolu uz sem jezdil s 220 trojky a nebral jsem zadne steroidy! ostatni ti kamaradi mi zacali rikat, ze sypu, protoze jsem silil hodne rychle... to stejne je s tebou, bohuzel si nejspis vylosoval spatnou genetiku, nebo si nepochopil zaklady cviceni ohledne stravy a treninku, ktere sem pochopil ja v tech 17 a proto pro TEBE kazdy ostanti kdo je lepsi sype
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: so září 27, 2014 6:53 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | DikobrazieDieťa napsal: | | raw napsal: | DikobrazieDieťa - uz asi dostanu banana za sve vyjadrovani, ale za vsechny te prosim... tahni uz do prdele, nepis a nekomentuj, nerozumis nicemu ohledne cviceni, potis jen kraviny za kteryma si stojis
Nič by sa nestalo, keby sa do mňa nenavážali v otázkach "vôle" tí, ktorí si dopomáhajú "nenaturálne". NEMÁM PROTI TAKÝM ČO SYPÚ NIČ !!!.... len prečo sa porovnávajú so mnou čo nesypem ??? .... A keby som nerozumel ničomu ohľadom cvičenia, tak by som necvičil veľa aj unilaterálne, nevenoval by som veľa času "core" cvičeniam, a necvičil by som FullBody.... tak radšej váž slová. Za to že nie som veľký ako ty (možno z prejedania sa, a s "dopomocou" niečoho...ehmm...), TAK SA DO CVIČENIA NEROZUMIEM, ŽE ? ... ... jA sa tu fakt nechcem hádať, ale nakoniec tu, v najväčšom českom fóre o kulturistike, vo fóre, kde sa stretáva najviac "lentilkáčov" (NIČ PROTI NIM, POKIAĹ SA NENAVÁŽAJÚ do nesypača za to, že je "vyschnutý" podľa nich), A ZRAZU TU NIKTO NELENTILKUJE..... |
uplne za prve chlapce nas musis pochopit to, ze kazdy clovek je jiny a genetika kazdeho z nas je jedinecnaa :) kdyz ty mas (priklad) 80kg 38cm ruce a 58cm stehno tak to neznamena, ze nekdo jiny nemuze mit ve stejnych rokach, pri stejne vysce a TAKY naturalne 100kg se stejnym podilem tuku, 44cm ruku a 70cm stehno |
To ani TOM PLATZ nemal naturálne v nízkym množstvom tuku stehno 70cm......................... Je od teba dosť otrasné, že píšeš čo píšeš. Je to trápny typ "recesie"... Nie som na také BLUDY zvedavý. Cutler mal stehno 75cm vo svojej životnej forme, PO ROKOCH brania obrovských dávok AS, aby sa mohol rovnať svetovej profesionálnej špičke... A CUTLER JE GENETIKA ŽE AŽ !!!! Ty si sa načisto zbláznil, Raw....
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
|
| nahoru |
|
 |
coder

|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: so září 27, 2014 7:05 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | .....bohuzel si nejspis vylosoval spatnou genetiku, nebo si nepochopil zaklady cviceni ohledne stravy a treninku, ktere sem pochopil ja v tech 17 a proto pro TEBE kazdy ostanti kdo je lepsi sype |
Ale no, nepreháňaj zas....
PREČO NIE SÚ TÍ "GENETICKÍ BOHOVIA" NA SÚŤAŽIACH V KULTURISTIKE NATURÁLOV ???? SO 70CM STEHNAMI A 46CM RUKAMI V DOBREJ FORME BY BOLI SVETOVÝ FENOMÉN.......
Ale jasné, je to ako "Boh"...Každý veriaci o ňom hovorí, a nikto ho nevidel.
|
|
| nahoru |
|
 |
raw

|
Zaslal: so září 27, 2014 7:07 pm Předmět: |
|
|
| DikobrazieDieťa napsal: | | raw napsal: | | .....bohuzel si nejspis vylosoval spatnou genetiku, nebo si nepochopil zaklady cviceni ohledne stravy a treninku, ktere sem pochopil ja v tech 17 a proto pro TEBE kazdy ostanti kdo je lepsi sype |
PREČO NIE SÚ TÍ "GENETICKÍ BOHOVIA" NA SÚŤAŽIACH V KULTURISTIKE NATURÁLOV ???? SO 70CM STEHNAMI A 46CM RUKAMI V DOBREJ FORME BY BOLI SVETOVÝ FENOMÉN.......
Ale jasné, je to ako "Boh"...Každý veriaci o ňom hovorí, a nikto ho nevidel. |
finance?cviceni pro sebe bez soutezeni? zraneni, ci postizeni jine tel.partie? maji to jen jako doplnek k jinemu sportu?
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: so září 27, 2014 7:24 pm Předmět: |
|
|
| raw napsal: | | DikobrazieDieťa napsal: | | raw napsal: | | .....bohuzel si nejspis vylosoval spatnou genetiku, nebo si nepochopil zaklady cviceni ohledne stravy a treninku, ktere sem pochopil ja v tech 17 a proto pro TEBE kazdy ostanti kdo je lepsi sype |
Ale jasné, je to ako "Boh"...Každý veriaci o ňom hovorí, a nikto ho nevidel. |
finance?cviceni pro sebe bez soutezeni? zraneni, ci postizeni jine tel.partie? maji to jen jako doplnek k jinemu sportu? |
O čom tu plieskaš, RAW. Financie v kulturistike slúžia NA FORMU (pokiaľ sa nebavíme o súťažiach za hranicami, ale veď nataké by predsa nešli ako na prvé súťaže...). Keď tí týpci majú formu, tak o akých financiách sa tu bavíme ? O SMIEŠNEJ CENE SPAĽOVAČA ??? LEBO OBJEMY MAJÚ, TAK ??? ...
Naposledy upravil DikobrazieDieťa dne so září 27, 2014 7:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
secret78

|
Zaslal: so září 27, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
| DikobrazieDieťa napsal: | | secret78 napsal: | | DikobrazieDieťa napsal: | | kubaz napsal: | | Zrovna nahodou secret tech 190cm ma |
mám 185cm/102kg momentálne a RANDO mám aj objemy, aj tvary, aj silu a predstav si, že aj ženy a k tomu všetkému viem dosť tých gymnastických cvikov, ktoré by si chcel vedieť. A teraz mi môžeš len závidieť a nájsť zase nejakú inú výhovorku prečo by si nechcel byť ako ja. A z tvarohu to naozaj nemám. To bude možno tvoja chyba, že ješ len tvaroh. |
No veď to, nemáš to ani z tvarohu, ani z proteínu, ani z mäsa, ryže a vajec.... Tak o čom ??? ... Chváliš sa, že nie si čistý ? No ja neviem, či je to na chválenie ... Na odsudzovanie to nie je, to nepopieram. Ale na chválenie sa ? ... Keby som mal menej rozumu než mám, tiež by som nebol...
A aké tvary ? ... Na tvojom facebooku teda tvary nevidím. Resp. vidím, ale nejak estetické určite nie. Takže NAa moju závisť...ZABUDNI. Ja mám krajšie tvary ako ty. Nechci radšej, aby som sa o tvaroch vyjadroval. Maj sa. |
Ad1. Nesypem.
Ad2. Podľa mňa si retardovaný :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DikobrazieDieťa
(ban)

|
Zaslal: so září 27, 2014 7:30 pm Předmět: |
|
|
| secret78 napsal: |
Ad1. Nesypem.
Ad2. Podľa mňa si retardovaný :D |
Ad1. Nie, tento nepoznám.... Rozprával ho Ander, alebo Zdeněk Izer ?
Ad2. Aspoň sa vyjadruješ slušne, to sa mi páči. Bez nadávok, aspoň niečo.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|