|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
DiamonD123
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
Zaslal: st červen 17, 2015 4:17 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | Článek jsem si prečetl a rebound se mě zřejmě moc netýká - holt asi dobrá dieta |
ta zmrzlina s colou tě zachránila
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st červen 17, 2015 4:21 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | | DiamonD123 napsal: | Článek jsem si prečetl a rebound se mě zřejmě moc netýká - holt asi dobrá dieta |
ta zmrzlina s colou tě zachránila |
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: st červen 17, 2015 4:28 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Balista napsal: | Když jsem si četl tenhle článek , tak jsem si přesně vzpomněl na Tebe |
Rovnako |
Taky
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 2:20 pm Předmět: |
|
|
iiiiiikkkkkkk  Vy jste vážně kouzelní, děkuju moc, hodně mi ten článek pomohl, že na tom ted takhle nejsem jen ja  a že moje estrogenový výlevy (např. záchvat breku při koukani se na Hellboye...kreslenyho..v práci.....  ) jsou v podstatě uplně v poho. Je mily jak na mě myslíte. Děkuju. :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: čt červen 18, 2015 2:53 pm Předmět: |
|
|
17.6. volnoo
respektive 12ctka v práci
18.6. NOHY + kardio
Upřímně jsem z dneska měla docela strach, prvni trenink nohou po zavodech, ou ou to bude bolet a budu ničemna a nepujde mi to....
A docela to šlo
 akorát teda dřív piškotí dřepy mi přišly nekonečně těžký, ale dostanu se do toho, zvedlo mi to naladu takovym zpusobem, že už si nepřijdu jak oteklej knedlík
předkopy
12x 90lbs
12x 105lbs
12x 125lbs
12x 130lbs
hezky dynamicky nahoru a 4s spouštět... bavi me si s tim takhle pohravat, trenink hned dostava jinou intenzitu proste
ou yeah směr lifterna...kdo tu byl, ví jak voní, cejtí tu energii sálající z toho místa, zapojit jack do mobilu a nechat burácet Three Days Grace, husina jako blázen, jdu si pro kotoučky, polehoučku na začátek...pevný uchop chladné osy, mmm ty vroubky v mych mozolnatých dlaních, zavřu oči, jemné zastuzení na trepézách..., otevřít oči, uzavření do svého nitra, zdvih ze stojanu, hluboký nádech.. a hezky pomalu, hluboko...jo..tohle mi chybělo!
Dřepy!
15x 40kg
12x 50kg
10x 55kg
10x 60kg
10x 60kg
8x 60kg
8x 60kg
Hackeny
12x
10x + 10kg
10x + 10kg
Zákopy
15x 65lbs
12x 80lbs
12x 80lbs
10x 80lbs
10x 80lbs
Rumuni s jč
15x 15kg
15x 15kg
15x 15kg
15x 15kg
15x 15kg
krásně procítěně
výpady vzad se zanožením
10x
10x
10x
10x
donkey kicks
15x
15x
15x
15x
kardio
10min rubani do pytle  "Mode BERSERKER Activated"
20min schody
luxus dneska. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: pá červen 19, 2015 2:33 pm Předmět: |
|
|
19.6. Záda, Triceps
shyby s dopomocí
10x
10x
8x
8x
8x
týjo se zlepšuju i přes to kolik jsem nabrala  super
stahování kladky na hrudník
10x 70lbs
10x 85lbs
8x 100lbs !! PR
8x 100lbs
8x 100lbs
oh yeah!!! slabost je pryč!!!
Přítahy osy v předklonu se stopkou o lavičku
12x 30kg
12x 40kg
12x 40kg
12x 40kg
hezky procítěně, se zatnutím.
Veslo
12x 70lbs
12x 85lbs
12x 85lbs
12x 85lbs
12x 85lbs
uzky bench
10x 30kg
8x 40kg
7x 50kg
5x 55kg
4x 55kg
tady jsem jeste nejista, chtělo by to jištění za sebe,dlouho jsem to nejela, ale za par dni tech 10kg natrenuju zas :)
kliky na bradlech s dopomocí
10x
9x
8x
7x
6x
5x
stahovani kladky podhmatem v predklonu
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
vcelku rychlej trenink, pekne jsem se zapotila, vrací se mi síla což je neskutečnej pocit :D dikybohu, uz bylo na čase, zas mam super naladu. _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: so červen 20, 2015 9:36 pm Předmět: |
|
|
20.6. Ramena, trapezy, lytka
dnešní den byl opravdu výživný, na treninku jsem se potkala s kolosem, s člověkem co se vymyká zákonům snad všeho (ale porad ne tak jako Draper  ), s někym kdo si ze mě pořád utahuje (v dobrém) , kdo zná powerliftera Filipa Steinera tak zná jeho smysl pro humor a ví. Vyslechla jsem si, že treninky ojebavam, že simuluju atd atd i přes to,že jsem jela serie do selhání a u každyho cviku brečela, někdy bolestí , někdy vzteky at už mě nechá  ... hlavně že si mam jet po zavodech pianko...ale tak asi to mam brat s tou objemovkou vážně a sebrat se a zas do toho vložit celou duši. Joo a do eaglu se na nas přišel podívat a potrápit nohy Petr Tatarka, doufam, že se objeví zas brzo na prknech.
tlaky v sedě s jč
12x 12,5kg
10x 12,5kg
10x 15kg hecovacka
8x 15kg
8x 15kg
20x 8kg
upažování ve stoje na protisměrkách s vytočením
13x 10lbs
13x 10lbs
13x 10lbs aaaauuu !!!! aaauuuu!! neskutečný natlakovany ramena k prasknutí, bolelo je mit jen svěšený, pulzovaly jak kráva
11x 10lbs nešlo to už víckrát ..zatuhly prostě
zapažování v hlubokym předklonu na protisměrkách
slušný, hamstringy mě po treninku nohou tahaly nepředstavitelně
13x 10lbs
13x 10lbs
13x 10lbs
13x 10lbs
13x 10lbs
skoro zadny pauzy mezi seriemi, aaaaa neskutečně nahecovany zas, ramena na kaši..totalně rozbitý, už mi bylo jedno co pojedem, věděla jsem že at to bude cokoli bude to hrozně bolet :D už jsem i přestala mluvit a komentovat jeho poznamky o tom jakej jsem slaboch  už mito bylo jedno...nemusim si nic dokazovat (ale musim  )
přítahy osy k bradě
hezky pomalicku, procítěně, co nejvýš
12x 20kg
13x 20kg
12x 20kg
12x 20kg
10x 20kg
krčení ramen v sedě
zase pomaličku, co největší rozsah pohybu, s výdrží, pohrávání si s jednoručkama, dávat lopatky blíž k sobě, ruce dat trochu od těla, najít si prostě pozici ve který to bere nejlíp
13x 15kg
13x 15kg
ve stoje
13x 15kg
13x 15kg
výpony na lýtka v sedě
20x 20kg
20x 20kg
20x 20kg
20x 20kg
zase co nejprocítěnejší pohyb :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út červen 23, 2015 4:54 pm Předmět: |
|
|
23.6. Nohyy + kardioo
juhuuu dopoledne jsem se stala členkou českých LaBella Mafia Girls  to znamená, že mě ode dneška budete vídat asi už jen v legínách  oh yeah!! (kdyby měl někdo zájem o slevu, stačí napsat HARLEEN do slevovýho kuponu na fit-pro.cz  a že těch 10% je sakra znat u takovýchto legín )
takže jsem se je rozhodla hned prubnout při jestli jsou stejně tak funkční jako krásný a fakt mě překvapilo, že je to jako bych na sobě nic neměla  neškrtěj, neshrnovávaj se, a naopak krásně obepínaj a zvýrazňujou zadeček  luxus.
dřepy
15x 40kg
10x 50kg
8x 60kg
5x 70kg
5x 70kg
síla se vrací a chut do treninku uplně neskutečná!
hackeny
10x + 10kg
10x + 10kg
10x + 10kg
15x
pomaličku spouštět, soustředit se na hýžďové svalíky a dynamicky explozivně nahoru!
zákopy
15x 50lbs
15x 60lbs
12x 70lbs
10x 80lbs
10x 90lbs
pomaličká negativní fáze, držení v kontrakci
bulharsky dřepy o lavičku
11x
11x
11x
11x
11x
 asi nejbrutálnější cvik pro mě na nohy a zadek :D
vždy to krásně procítit, pomaličku dolu těsně nad zem a tahem nahoru se zatnutím zadečku.
Abdukce
20x 135lbs
15x 155lbs
15x 155lbs
15x 155lbs
Mordor po tech bulharech :D
kardio incline pás
45min _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 23, 2015 5:29 pm Předmět: |
|
|
S roustouci silou roste i chut, to zname :)
Sice rikame, ze nas sila moc nezajima, ale preci jen, kdyz se nekde zlepsujes, tak to potesi- Vis, ze neco delas asi dobre a strasne to prida na chuti do cviceni.
Horsi je, kdyz sila trenink od treninku pada, coz jsi asi trochu zazila v diete , to se pak clovek na kazdy dalsi trenink tesi min min a musi se mnohem vic nutit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: út červen 23, 2015 5:55 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | S roustouci silou roste i chut, to zname :)
Sice rikame, ze nas sila moc nezajima, ale preci jen, kdyz se nekde zlepsujes, tak to potesi- Vis, ze neco delas asi dobre a strasne to prida na chuti do cviceni.
Horsi je, kdyz sila trenink od treninku pada, coz jsi asi trochu zazila v diete , to se pak clovek na kazdy dalsi trenink tesi min min a musi se mnohem vic nutit. |
No já v dietě měla mega síílu, nebo mi to tak přišlo :) 95kg na dřep, 100kg na mrtvolu par tydnu do soutěže. Spíš mi bylo uplně ukrutně celý minuly tyden..jsem si přišla jak lempl hrozny. Copak dělají tvé vnitřky stehen? :D :) _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červen 23, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
:D
Dekuji za starost :D . Porad je to rozdrasany a bolavy , ale kdysi mi tu jedna dobra a hodna vila :) nechala jakysi hemagel na my sedreny ramena z celnich drepu a ten se ted pekne zabral. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
|
| nahoru |
|
 |
Zlata

|
Zaslal: st červen 24, 2015 4:58 pm Předmět: |
|
|
24.6. Triceps, Biceps
Moji dnešní nečekaní sparingové...sice byly delší pauzy mezi seriemi než jsme se vystřídali, ale o to tvrději se jelo, padaly rekordy !! Filip se na kladiva ladně pumpoval se 60kg jednoručkama a na kliky na bradlech měl pod sebou 100kg (při své váze 120kg :D trochu sci fi) a povedlo se mu mě tím šíleně nahecovat, i přes to, že jsem bolavý loket chtěla šetřit, tak přiznavam, že ego a chtíč se posunout dál byl silnější než strach ze zranění (Draperův syndrom asi  )
kliky na badlech
15x s dopomocí
10x s dopomocí
8x s dopomocí
5x SAMA!!! PR!!!  yeeeeeeeeeees!!!! Bože nečekala jsem, že je ve mě tolik síly, i přes to kolik jsem po zavodech nabrala, i přes to, že mě tahala šlacha, řev Filipa a podporující slova od Peti byli jak injekce adrenalinu přimo do srdce
5x Sama!!! :D :D :D :D :D dobře tak se mi to nezdálo a musela jsem si to zopakovat, neskutečná radost! wohohooooooooaaaa
????? nevim jaky číslo s dopomocí do selhání, systém schody tzn. sjet co nejníž a pomaličku pumpovat výš, a ze shora pomaličku po kouskách pumpovat dolu...smrt  jediny co jsem vnimala byl řev :D..ne nejsem lempl....nejsem a nikdy nebudu...a udelam cokoli, abych to dokazala....slzy na krajicku
Franouzskej tlak s ez v leže
10x 20kg
8x 20kg pohrávání si se spouštěním a dráhou pohybu...luxus, po těch těžkejch dipech, dokonalý procítění až orgasmickej pocit natlakování těch rukou..masakr
8x 20kg
8x 20kg
superserie na kladkách stahování kladky / tahy v předklonu za hlavou
12x 70lbs / 12x 40lbs pohrávání si s uchopy jak to nejíp dokazu procítit
12x 60lbs / 12x 40lbs hezky podržet v kontrakci
12x 50lbs / 12x 40lbs
12x 50lbs / ???? do selhání...užívání si každýho opáčka do mrtva uplně
Kladiva s jč
16x 10kg
16x 12,5kg
16x 15kg
16x 17,5kg !!! PR
14x 17,5kg aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D to se nedá, přiznam si od tyhle faze treninku jsem nebyla moc schopna se soustředit a svy cvičení, protože kluci vedle me začli dělat blbiny, respektive se hecovat se čpavkem...a bavili tim celej gym.
bicepsový zdvihy v sedě
20x 6kg
20x 6kg
20x 6kg
20x 6kg
když už to nešlo soupažně, tak na střídačku, pohrávání si s vytážením, podržením, negativní fází....procítěně, pomaličku, napumpovanost :D :)
Takže dnešní trenink hodnotím jako vydařený...z těch kliků mám až dětskou radost
Už mi ale chybí Wolverine... _________________ Ve skutečnosti si o sobě myslím, že jsem citlivá a inteligentní lidská bytost... Ale s duší klauna, který vždycky všechno pos**e... :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|