Harleen´s Log-Ponyfitness :D

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 137, 138, 139  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Harleen´s Log-Ponyfitness :D
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zlata

PříspěvekZaslal: čt červen 25, 2015 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.6.

30min schody
25min pás

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Zlata

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26.6. Záda

moji dnešní sparingáčci :) kdo pozná?
jelo se na pohodu, žádný extra váhy :) mam hrozně rozbitý ruce ještě po treninku s Filipem a Petou :D tak se nedalo moc bejčit. BTW. loket namazán ruskym Finalgonem kvalitka :D proč to dělam tyhle věci :D asi mě baví bolest.

Shyby s dopomocí
8x
8x
8x

Hammer podhmatem
12x 40kg
12x 50kg
12x 50kg
12x 50kg
vždy s podržením

přítahy osy v předklonu
12x 35kg
10x 40kg
8x 45kg
8x 45kg

superserie přítahy jednoručky v předklonu / přítahy spodní kladky s jč adaptérem
12x 15kg / 12x 60lbs
12x 20kg / 12x 70lbs
12x 25kg / 12x 70lbs
12x 25kg / 12x 70lbs

superserie stahování horní kladky proplýma rukama / pullover klasický s jč
15x 60lbs / 10x 12,5kg
15x 60lbs / 10x 12,5kg
15x 60lbs / 10x 12,5kg
15x 60lbs / 10x 12,5kg
krásně do protažení všechno, procítěně

Peter.Ustinov: na tobe by se dala udelat nejedna diplomka z oboru psychologie :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
vlk#

PříspěvekZaslal: pá červen 26, 2015 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pěkná fotka "vršku", buď že ses naučila tak dobře pózovat... a nebo ho fakt máš tak dobře vypracovaný ;) jasně, obojí :D
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zlata

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
pěkná fotka "vršku", buď že ses naučila tak dobře pózovat... a nebo ho fakt máš tak dobře vypracovaný ;) jasně, obojí :D

juuu děkujiiii.....máme tam dobrý světla, asi zvětšujou :D ale snažím se :))

Pr!nc

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 12:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty jsi snad širší v ramenou než ten fyzík.
Zlata

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 12:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pr!nc napsal:
Ty jsi snad širší v ramenou než ten fyzík.

už se to řešilo i facebooku, ramena, obvod paží ale furt je lepší ..musim makat

Zlata

PříspěvekZaslal: ne červen 28, 2015 1:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27.6. Nohy + kardio

Včera mě ten trenink tak rozbil, že jsem u jeho zapisovani usnula ':D takže tedka pokus cislo 2 :D

Na trenas jsem šla sama s tím, že dam kolik pujde a nebudu to nějak hrotit, když nemam sparoše na dopomoc při dřepech...
Do lifterny mě už lákalo dunění drsný muziky, rachot kotoučů a řev napovídající, že to tam obsadili lifteři ..ale já se nedám :D jdu dřepovat ... bylo milý sledovat jak se postupně měněj jejich výrazy, když jsem osku začla nakládat a dřepovala co nejhlouběji

Dřepy
12x 40kg
10x 50kg
8x 60kg
6x 70kg
5x 80kg ..tady už jsem se nechala jistit
4x 80kg
hezky pomaličku kontrolovaně dolu...luxus...nechci to přepálit s váhama, jsem opravdu stastna, že se mi vratila motivace a nadšení do treninku..jednu dobu to byl děs. :)))

Hackeny
10x plošina + 20kg
10x plošina + 20kg
pak tam vlítl Kuba Šubrt a jéje :D seřval mě, že tam mam naložený ho*no a jestli se nahodou nestydim...přihodil mi dalších 25kg a ...au!!!
12x plošina + 45kg plný rozsah + 10x horníí fáze pohybu
10x plošina + 45kg
no ty kraso....sesunula jsemse z hackenu s pocitem, že se obratim naruby jahah jo hecovacky, to mi taky chybělo....užasny ...

nemužu chodit..nemůžu dýchat...tak co ted? nějaky masakr? No ano přeci! :D

Bulharský dřep o lavičku
10x
10x
10x
proč to krucinál dělám?!

superserie předkopy / zákopy
když už rozbít tak pořádně
15x 60lbs / 15x 50lbs
15x 70lbs / 12x 80lbs
15x 90lbs / 10x 80lbs
12x 90lbs / 10x 80lbs

pás 45min

večer sauna 3 kola

Zlata

PříspěvekZaslal: po červen 29, 2015 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29.6. Ramena, triceps
po včerejším volnu, krasne odpocata a plna sil, jsem se vrhla na trenink na který jsem se fakt těšila, Eagle byl zas skoro prázdný v tomto vedru, alespon víc prostoru pro mé řádění :D :)

výrazy osy
10x 20kg
8x 25kg
6x 30kg
4x 35kg
6x 30kg
6x 25kg
6x 20kg
už bych mohla jít domu :D ramena nateklý a bolavy :D jahah

upažování v úklonu s jč
10x 7kg
10x 7kg
10x 7kg
10x 7kg
vytáčet malíkovou hranu ven:)

klasické upažování ve stoje
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
10x 5kg
pomaličku negativní fáze.....ruce téměř propplé v lokti.

předpažování s jč
16x 5kg
16x 5kg
16x 5kg
16x 5kg
aaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuu!!!! pálí toooo...doktoreee :D :D :D :D strasny...hrozně napumpovaný

facepulls na kladce
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs
12x 70lbs

bench na úzko
8x 30kg
8x 40kg
6x 50kg
5x 55kg
4x 55kg
luxus ...po těch ramenách....luxus....pálilo každý opakování...každé spuštěné až na dotek hrudníku a pěkně nahoru...

stahování kladky
10x 60lbs
8x 70lbs
8x 70lbs
8x 70lbs
8x 70lbs
8x 70lbs

vyřízená...tric mě pořád ještě bolí z treninku co jsme jeli s Filipem :D dobře rozkašovaný vršek dneska....mam skvelej pocit z treninku...síla byla, nahecovanost taky..tak ted ještě aby to rostlo jak ma :)[/b]

Zlata

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2015 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30.6. Záda, biceps
děsný to vedro ale tak co...nejsem přeci dámička
navíc čím víc potu, tím víc lesknoucí se kůže a to je přeci hezký...

shyby s dopomocí
8x
8x
8x
8x
8x

stahování kladky na hrudník
vždy s podržením
10x 55lbs
10x 70lbs
10x 85lbs
8x 85lbs
8x 85lbs
8x 85lbs
nakrvený

Hammer podhmatem
12x 40kg
12x 40kg
12x 40kg
12x 40kg
12x 40kg
pohrávala jsem si s rychlostí pohybu, dynamikou, držením v kontrakci, tak abych to procítila co nejlépe :))

přítahy jč v předklonu
10x 22,5kg
9x 22,5kg
9x 22,5kg
8x 22,5kg
hezky do protažení a stisknout

stahování horní kladky proplyma rukama :)
12x 60lbs
12x 70lbs
10x 70lbs
10x 70lbs
10x 70lbs
aaauuu!!! bože moje křídla..psycho neskutečný :D v horní fázi nechat tah kladky at mě protáhne pěkně co nejvíc a pak hezky zádama co to dá to procítit...luxusní pocit

scotowka
12x 20kg
10x 20kg
10x 20kg
10x 20kg
opět pomaličku negativní fáze, dynamicky nahoru, stisknout a opět pomalicku procítěně spouštět

bicepsový zdvih s jč ve stoje
16x 10kg
16x 10kg
16x 10kg
16x 10kg

jnerez

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2015 5:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty brďo Zlatko, na té fotce vypadáš parádně .
Zlata

PříspěvekZaslal: út červen 30, 2015 5:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jnerez napsal:
Ty brďo Zlatko, na té fotce vypadáš parádně .

děkujuu

Zlata

PříspěvekZaslal: čt červenec 02, 2015 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

2.7. Nohy

Na mou dnešní facebook výzvu, kdo si se mnou střihne nohy, se ozval kamarád z trenérského kurzu tak jsem na něj byla zvědavá... bylo to psycho. Hecovačky do úmoru, ke konci treninku, kdy už moc nemluvil mě napadlo, jestli se mnou bude kamarádit i po skončení treninku
byl ale statečnej :D

dřepy
10x 40kg
10x 50kg
8x 60kg
6x 70kg
5x 80kg
4x 80kg
hrozný vedro, motala se mi hlava, bože

čelní dřepy
8x 40kg
8x 50kg
6x 55kg
6x 55kg
5x 55kg
uááááááá za námi jel Boris mrtvý tahy, bože ten kluk je nezmar!! Neskutečný zvíře.. hudba co pustil, jeho řev... ta síla... psycho..dalo mi to mega sílu

bulharsky dřepy o lavičku
12x 5kg jč
12x 5kg jč
12x
10x
tak tohle byla smrt taková bolest.

předkopy
12x 60lbs
12x 90lbx
12x 110lbs
20x 45lbs

zákopy
12x 80lbs
12x 80lbs
12x 95lbs
12x 95lbs
12x 95lbs
hezky procítěně, spouštět pomaličku, nahoře zatnout.

sloto...

Zlata

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2015 2:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3.7. Benchpress + Kardio

Dlouho jsem jej nejela tak me zajimalo jak na tom vykonostne jsem. Jsem mile prekvapena, ale rozhodne ne spokojena 😤

Volnej bench
15x osa
8x 40kg
6x 45kg
4x 50kg
2x 55kg
1x 60kg
1x 62.5kg (PR) 💣
uf.. Všechny opáčka s dotykem hrudníku....tezky to bylo..ale bez zavahani. 65 zkusim priste s nekym za sebou. dneska to byl peknej adrenalin...sama v lifterně.. :D ale o to víc mě to motivovalo a vyhecovalo si to zvednout. Příště bych si mohla dát alespon zarážky .

Kardio
40min schody
20min pas incline

S tím propoceným tríčem ale ještě na P.U. nemam, mam co dohanět

Zlata

PříspěvekZaslal: so červenec 04, 2015 9:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

4.7. Ramena, biceps

včera jsem z práce přijela okolo 1 ráno, rychle potichu uvařit a do postele jsem se dostala okolo 2:30 :D a ráno budíček v 6:30 a jde se trénovat a pak na 12ctku jsem zas ve svém mega magorském režimu Personal life lvl -3 000

Tlaky na MultiPressu
10x
10x
6x 30kg
6x 30kg
6x 30kg
dynamicky nahoru, pomalinku spouštět

Upažování s jč
12x 5kg
10x 6kg
8x 7kg
8x 7kg
snaha o natažené ruce, malíkovou hranu vytáčet směrem ven a negativní fáze co nejpomalejší

předpažování v leže na spodní kladce
střídavý úchop nadhmat, podhmat
15x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs
12x 30lbs

Biceps na scottowce
10x 25kg
10x 20kg
10x 20kg
15x 17,5kg
opět pomaličku spouštět do propnutí a nahoře zatnout, vše plynule bez škubání..neskutečnej pocit...jen zavřít oči a užívat si ten pump, tu bolest...

bicepsový zdvih s jč v sedě soupažně
20x 6kg
20x 6kg
20x 6kg
to samé... jiná realita uplně...myslet jen na ten maličký sval, jak se plní krví a živinami ...to pálení v něm, ten tlak...fuf

okay tak zpátky na zem, ospršit a do práce všichni kdo zrovna nejste u vody, tak jste u mě vítaní je to tu nějaký prázdný a nebo se přijdte aspon před tim koupanim napumpovat ke mě...je děs tu bejt celej den sama, když je venku tak překrasně

Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: so červenec 04, 2015 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zlata napsal:

S tím propoceným tríčem ale ještě na P.U. nemam, mam co dohanět

mozna neni tak propocene, ale rozhodne je vic sexy

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Harleen´s Log-Ponyfitness :D Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 79, 80, 81 ... 137, 138, 139  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: