| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Vladik

|
Zaslal: so květen 07, 2011 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Bicák na kladce v leže? No a? Co je na tom vtipnýho.
A nastavit si lavičku pomocí malýho kotouče??? Taky mi vtipný nepřijde. |
u ty lavicky jde spis o to kdo si to nastavuje..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Mě přijde zajímavé, že i po 17 letech co se pohybuju po fitnesscentrech občas objevím nějaký "nový cvik". Občas opravdu bezesrandy nevím k čemu by mohl být. Ve fitku kde teď cvičím je toho nějak moc - ale držím hubu a nemontuju se do toho - z toho už jsem vyrostl. |
Zrovna minule jsem viděl 3 17letý borce dělat přítahy činky v předklonu ke krku. Dohromady měli asi 50kg. Když jsem se jim snažil vysvětlit, že je lepší se zaměřit na základní cviky, tak na mě hleděli jak na idiota.
Já v jejich věku byl rád za každé info a oni takhle.
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:20 pm Předmět: |
|
|
| Rostislaw napsal: | Zrovna minule jsem viděl 3 17letý borce dělat přítahy činky v předklonu ke krku. Dohromady měli asi 50kg. Když jsem se jim snažil vysvětlit, že je lepší se zaměřit na základní cviky, tak na mě hleděli jak na idiota.
Já v jejich věku byl rád za každé info a oni takhle. |
Pokud cvičili přítah v předklonu s velkou čínkou tak to jeden ze základních cviků na rozvoj zad je, nemyslíš ? _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
aha já budu mít šišky s mákem
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:26 pm Předmět: |
|
|
| pstruh103 napsal: | | Rostislaw napsal: | Zrovna minule jsem viděl 3 17letý borce dělat přítahy činky v předklonu ke krku. Dohromady měli asi 50kg. Když jsem se jim snažil vysvětlit, že je lepší se zaměřit na základní cviky, tak na mě hleděli jak na idiota.
Pokud cvičili přítah v předklonu s velkou čínkou tak to jeden ze základních cviků na rozvoj zad je, nemyslíš ? | Ke krku ?
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:28 pm Předmět: |
|
|
to by potom byli přítahy k bradě.. špatně jsem to pochopil.. jednou prostě přítah v předklonu je přítah v předklonu _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | pstruh103 napsal: | | Rostislaw napsal: | Zrovna minule jsem viděl 3 17letý borce dělat přítahy činky v předklonu ke krku. Dohromady měli asi 50kg. Když jsem se jim snažil vysvětlit, že je lepší se zaměřit na základní cviky, tak na mě hleděli jak na idiota.
Pokud cvičili přítah v předklonu s velkou čínkou tak to jeden ze základních cviků na rozvoj zad je, nemyslíš ? | Ke krku ? |
Ke krku a s lokty řádně od sebe, což vypadalo dosti komicky.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:31 pm Předmět: |
|
|
| pstruh103 napsal: | | to by potom byli přítahy k bradě.. špatně jsem to pochopil.. jednou prostě přítah v předklonu je přítah v předklonu | Ne nutně - opravdu to mohly být přítahy vč v předklonu ke krku - to je ten problém:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
pstruh103

|
Zaslal: so květen 07, 2011 7:33 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | pstruh103 napsal: | | to by potom byli přítahy k bradě.. špatně jsem to pochopil.. jednou prostě přítah v předklonu je přítah v předklonu | Ne nutně - opravdu to mohly být přítahy vč v předklonu ke krku - to je ten problém:o) |
Tak to brali jako full body cvik.. :D ani si nechci představit kolik svalů u toho zapojili protože to bych to začal cvičit taky :) _________________ Dneska si k obědu udělám pečínku s rýží a zeleninou
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: so květen 07, 2011 8:12 pm Předmět: |
|
|
No ciste mimochodem me nepridou pritahy k brade jako uplne doplnkovej cvik ... da se na nej relativne dost kg nalozit a rek bych ze je urcite ve vysledku prinosnejsi nez jezdit porad dokola bicak _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: so květen 07, 2011 8:16 pm Předmět: |
|
|
Představ si přítahy v předklonu...jen s tím rozdílem, že činku netaháš k hrudníku nebo k pasu, ale ke krku - pořád dobrej cvik?
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: so květen 07, 2011 8:18 pm Předmět: |
|
|
Akorát tak víc jedou zadní ramena, nějak se to samouci naučit musí. Pokus omyl...
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so květen 07, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | Byla obsazená hrazda, tak si kámoš na horní kladku naložil svoji váhu+10 kg a hádejte, co bylo dál |
já ve školní posilovně na předkopávání dával 30kg ten stroj drží
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so květen 07, 2011 10:27 pm Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | Bicák na kladce v leže? No a? Co je na tom vtipnýho.
. |
Vtipnýho právě vůbec nic.
Mohli bysme se vrátit k původnímu tématu? Vhodnost tohohle a tamtoho cviku můžeme diskutovat jinde.
Btw: kdo mi zeditoval název diskuze a proč?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |