|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
strudlik
|
Zaslal: út květen 10, 2011 8:54 am Předmět: sice to není z posilovny ale... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Reiben

|
Zaslal: út květen 10, 2011 8:58 am Předmět: |
|
|
to víš no, to časté honění se na člověku musí nějak podepsat _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út květen 10, 2011 9:25 am Předmět: Re: sice to není z posilovny ale... |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út květen 10, 2011 11:16 am Předmět: |
|
|
v sobotu jsem byl v Blue Gymu v Brně po 3 měsících, přišel frajer - 35 let, postava normál, jen na rukách bylo vidět, že něco dělá, ale zas ne moc. Furt po mě blbě čuměl s idiotským výrazem. Sem tam jsem se díval co dělá, jel hlavně na strojích, ale jak........rozsah opakování tak 1/10 a to tak, že když jel na stroji na kozy nebo ramena, tak se stejně pohyboval v rozsahu kde to tlačil jen rukama. Já si po 3 měsících naložil na stroj na tlaky na ramena 20 kg a jel jsem s tím 3x10 pomalu a v plným rozsahu. On k tomu přišel, musel si dát 25, přece nebude jak já, o dvě hlavy menší člověk  S těma 25kg nešel rukama zdaleka ani tak, aby byl paralelně se zemí, ale prostě tam měl 25kg a byl king a já sráč  A tak to dělal u všech cviků...pak mu to nějakej borec řekl a on se strašně urazil...jakoby snad moc dobře věděl co dělá
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 10, 2011 8:24 pm Předmět: |
|
|
Z jiného zdroje:
Přijdu ráno do fitka, tam jen 2 lidi - zaraduju se že to bude v pohodě...to jsem se ale šeredně spletl....
1) na jedný lavičce měli pití, ručníky (na cvičení "pod sebe" je nepoužívali) a časopis Muscle and fitness (ve kterým si ten co zrovna necvičil četl), na druhý jeden seděl a koukal se do zrdcadla, nebo studoval M a F a na třetí druhej cvičil...Když jsem se ptal (uplně normálně) jestli tu třetí lavičku "ještě budou potřebovat", vzali si ty věci ale koukli se na mě, že jsem totální kokot...
2) v dřepovacím stojanu dělali krčení rameny s velkou činkou na trapézy (to se dá dělat kdekoli, jen si činku musíš zvednout ze země). Po každý sérii chodili k zrdcadlu kontrolovat "jak to roste", jeden vyřizoval telefon anebo se posmívali starýmu chlápkoj co jel na rotopedu...Kdyby jen cvičili (čert vem že na blbým místě), tak tam jsou o polovinu kratší dobu...já bohužel dřep s vč jinde dělat nemůžu
3) před každým cvikem si jeden musel zakřičet jak ragbyovej tým ( i když se jednalo o přítahy činky k bradě...bral bych to třeba u MT, dřepu - dejme tomu) - 2 x jsem se lekl že jsem si málem vyrazil zuby.
4) TOTÁLNÍ DEMENCE: Po docvičení SKORO KAŽDÝHO CVIKU se jeden napil vody, zašrouboval víčko a s mohutným "HUUUFFF" hodil s flaškou o zem...Navzájem se hecovali ječením "pojď , chceš letos do Vegas, chceš do Vegas? tak pojď!", na celej plac (ve Vegas je letos asi sraz idiotů). jednu chvíli jeden z nich nechtěl něco druhýmu ukázat v mobilu a tak se škádlili (honili) kolem stojanu na jednoručky...
Beru že posilovna neni jen moje, beru že každej má svoje rituály... v pohodě....ovšem pár nějakých základních "etických" pravidel by se dodržovat mělo - to je vše....
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út květen 10, 2011 8:49 pm Předmět: |
|
|
OCT: kolik jim bylo let odhadem? _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út květen 10, 2011 9:35 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | | OCT: kolik jim bylo let odhadem? |
Nevím, jen jsem to zkopíroval.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jary24
|
Zaslal: út květen 10, 2011 11:45 pm Předmět: |
|
|
co chodim do posilky tak vždy potkávám takový mamuty, obrovsky ruce,nohy žádný a schovaný v kalhotech. Jeden z nich se rozhodl že pojede kladky na prsa, nandal si tam aby se ukázal, naskočil na to, chvíli tam visel, pak se mu to povedlo dostat dolu, udělal asi tři půl-opakování a odešel _________________ Když nemůžeš tak si přidej...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sei

|
Zaslal: st květen 11, 2011 5:55 am Předmět: |
|
|
| Vladik napsal: |
hratky s kladkama se odehravaji asi vsude..ale taky si kazdej cpe k zarazce na polohovatelny lavce jeste pul kilovej kotouc? asi musi mit presne dannej uhel sklonu kdyz jedou tlaky JR..s 10kg...to jsem asi moc nepobral
|
no ty kotouče na polohovatelné lávce jsem už taky párkrát viděl a taky to nějak nepobírám. _________________ co tam máš dál?
|
|
| nahoru |
|
 |
ka-r-los
|
Zaslal: st květen 11, 2011 7:57 am Předmět: |
|
|
| Sei napsal: | | Vladik napsal: |
hratky s kladkama se odehravaji asi vsude..ale taky si kazdej cpe k zarazce na polohovatelny lavce jeste pul kilovej kotouc? asi musi mit presne dannej uhel sklonu kdyz jedou tlaky JR..s 10kg...to jsem asi moc nepobral
|
no ty kotouče na polohovatelné lávce jsem už taky párkrát viděl a taky to nějak nepobírám. |
Ono je to pochopitelný v případě laviček (které máme v posilovně ve škole), kde úplně v krajní poloze u sedátka si nejde pořádně sednou a na druhou polohu už je to naopak velký záklon, takže se tak dá vyřešit, když jsou ty stupně moc daleko... ale vyjma tý krajní polohy mě v případě kondičních cvičenců teda nenapadá proč...
|
|
| nahoru |
|
 |
Gohan

|
Zaslal: st květen 11, 2011 4:07 pm Předmět: |
|
|
|
no ty kotouče na polohovatelné lávce jsem už taky párkrát viděl a taky to nějak nepobírám. |
Já si ho tam třeba dávám, protože se mi v té poloze nejlépe cvičím, nechápu co je na tom divného. To že vám stačí tak jak to je neznamená že to všem vyhovuje.
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt květen 12, 2011 7:28 am Předmět: |
|
|
|
Taky si je tam davam a u nas v posilovne prakticky kazdej. Polohy co ma lavicka jsou pomerne dost nahrubo a diky kotoucku je to presne podle potreby :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacharo

|
Zaslal: čt květen 12, 2011 7:37 am Předmět: |
|
|
Taky jsem to chtěl jednou zkusit. Jenže po tom co jsem viděl, jak jednomu člověku ten kotouček při sérii vyletěl, protože se tyč dostala hranou pod něj a vydloubla ho, jsem si to rozmyslel _________________ "Champions are made, not born!"
|
|
| nahoru |
|
 |
Hel

|
Zaslal: po květen 16, 2011 6:50 pm Předmět: |
|
|
Asi největší hloupost, kterou v posilovně vídám, je, když si nějaký velmi mladý začátečník myslí, že nejvhodnější zátěž na "čemkoliv" je pro něj minimálně dvakrát tolik, než co má ta statná, minimálně pětatřicetiletá paní (to jako já).
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|