Chtěla jsem na zdejší veslo, ale není to Concept, ale jakési cosi a bylo to prostě na nic... tak jsem skončila na rotopedu... i když ho nerada... Večer půjdu zase na běhátko.. aby byla změna, mno...:)
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Videla jsem tvoji formu na fotkach,bomba, lecktera bodyfitnesska by ti mohla zavidet hlavne ty nohy,to je muj sen :)
Díky.:))
To je tím, jak trénuju... těžké silovky, základní cviky, žádné kladky a podobné nesmysly... k tomu CF a jídlo samozřejmě...
Vypadám celý rok stejně.. nemám žádný objem a rýsování, musím držet váhu více méně konstantní....
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
To si užij, taky jsem na něj chtěl, bohužel finance...natoč alespoň nějaký video!
Já si stáhl jeho nejnovější album Harakiri a třeba Deafening Silence nebo Ching chime nejlepší .
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
To si užij, taky jsem na něj chtěl, bohužel finance...natoč alespoň nějaký video!
Já si stáhl jeho nejnovější album Harakiri a třeba Deafening Silence nebo Ching chime nejlepší .
Když bych si ten lístek měla kupovat, asi bych taky nešla... Zkusím něco natočit, na to se spolehni...
Strašně se těším....
Včera jsem dorazila až dneska, takže ráno jsem vynechala aerobku a šla rovnou na vzpíráníčko... které tedy dneska bylo takové spíše rozcvičovací... přiznám se, že jsem byla trochen vymrtvená po několikahodinovém skákání... Ale bylo to naprosto dokanelé, úžasně jsem si to užila!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru