hovězí maso

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - hovězí maso  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> hovězí maso
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
mirus

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 9:04 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Posledni dobou jsem zacal kupovat hovezi (zadni nebo falsesna svickova), ale oproti kurecimu mne dela docela problemy s travenim, strasne dlouho mi lezi v zaludku a to i v malem mnozstvi a obcas mne z nej pali zaha a porad se mi vraci, kdezto kureci, na krere jsem zvykly, mnou projde ze o tom ani nevim a klidne ho muzu snist nekolikanasobne vic nez hoveziho. Mel tu nekdo podobny problem?

Jestli ty nebudeš jiná krevní skupina než 0. Nulky totiž nejlépe dokáží spracovat červený maso a naopak skupian A vůbec a je pro ně maso skoro nevhodný. Jednu dobu sem se stravoval jen na kile hovězího denně, neměl jsem absolutně žádný problém s trávením, ale výsledky byli skvělý. Daleko větší plnost svalů, silově lepší ( ani s kreatinem sem nezaznamenal takový pokrok), je ho v hovězím dostatek. Ono není naškodu si nastudovat jaký jsi druh krevní skupiny a trošku se podle toho zařídit. Nesmí se to brát ale doslova, prostě zkusit co ti sedí. Znám několik nulkařů a ti jsou hotový masožravci a nemají problém s hovězím a znám několik jiných nulkařů a ti masu neholdují.
cipinek

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

s krevníma skupinama tady nemáš šanci uspět, tady si o tom každý myslí, že je to horší nauka než šarlatánství nebo Jehovisti, přitom je to tak platné v drtivé většině případů...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
sk

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
s krevníma skupinama tady nemáš šanci uspět, tady si o tom každý myslí, že je to horší nauka než šarlatánství nebo Jehovisti, přitom je to tak platné v drtivé většině případů...

kravina :D
Spazik

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 9:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Posledni dobou jsem zacal kupovat hovezi (zadni nebo falsesna svickova), ale oproti kurecimu mne dela docela problemy s travenim, strasne dlouho mi lezi v zaludku a to i v malem mnozstvi a obcas mne z nej pali zaha a porad se mi vraci, kdezto kureci, na krere jsem zvykly, mnou projde ze o tom ani nevim a klidne ho muzu snist nekolikanasobne vic nez hoveziho. Mel tu nekdo podobny problem?

Zkus to maso nemíchat s přílohou (sacharidy), max. se zeleninou.
cipinek

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 9:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
cipinek napsal:

zkusil jsi to někdy? ne, jenom napíšeš kravina, bohužel stokrát opakované lež, v těchto případech, kdy to lidi nikdy nezkusili a ihned to odsoudí se pak nakonec stává právdou, že to nefunguje...
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
sk napsal:
cipinek napsal:

zkusil jsi to někdy? ne, jenom napíšeš kravina, bohužel stokrát opakované lež, v těchto případech, kdy to lidi nikdy nezkusili a ihned to odsoudí se pak nakonec stává právdou, že to nefunguje...

Prostě a jednoduše řečeno je to něco, co může a nemusí fungovat. Má to jen výhody, protože buď to fungovat bude => to pomůže. A nebo to fungovat nebude, ale nic se tim nezkazí . . .
Petey

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 10:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak,pokial mi niekto rozumne zdovodni preco by to tak malo byt a prida vedecke vysvetlenie,rad si o tom precitam
Hulkie

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 10:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cipínek vyzkoušel ledasco u mně má rozhodně velké plus za svoje neotřelé výzkumy.
sk

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 10:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cipinek napsal:
sk napsal:
cipinek napsal:

ne nezkusil, ale vzhledem k tomu, jak je popisovan princip na jehoz zaklade by to melo fungovat, napisu aspon nesouhlasny nazor, kdyz to je nekomu doporucovano jako fungujici metoda :)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mirus: Já nejsem kr. sk. 0 a s trávením hovězího masa nemám absolutně žádný problém. Že by zázrak?

Taky si o tomhle stravování myslim svý...
mirus

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 12:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DiamonD123 napsal:
cipinek napsal:
sk napsal:
cipinek napsal:

Prostě a jednoduše řečeno je to něco, co může a nemusí fungovat. Má to jen výhody, protože buď to fungovat bude => to pomůže. A nebo to fungovat nebude, ale nic se tim nezkazí . . .

Přesně, může a nemusí to fungovat. Já jsem si zkusil stravování podle krevní skupiny a proto můžu říct jestli to funguje nebo ne. Něco z toho na mě opravdu fungovalo a něco nefungovalo. Neřídím se tím na 100%, jen jím to co na mě funguje. Třeba banány jako nulka bych neměl jest vůbec a přitom s nima nemám problém sníst i 5ks za den. Zkuste si každý zjistit svou skupinu najít si o ní informace a zkusit co vám vyhovuje a co ne, místo kecámí p.čovin, že to je největší hovadina.
mirus

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 12:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Darkkiller napsal:
Mirus: Já nejsem kr. sk. 0 a s trávením hovězího masa nemám absolutně žádný problém. Že by zázrak?

Taky si o tomhle stravování myslim svý...

Psal sem, že znám i lidi co nejsou nulka a žerou maso po kilech a nemají problém s trávením. Ve zkratce - něco z toho funguje a něco nefunguje. Každý ať si zkusí co mu vyhovuje. A buď rád, že nemáš problém s trávením masa.
sk

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

takze neco jako horoskop :D nekomu se to splni, nekomu ne, nekomu jen castecne...alo jo tak lidi veri na spoustu veci...kartarky, homeopatii, tak proc ne na stravovani podle krevnich skupin
Spazik

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petey napsal:
tak,pokial mi niekto rozumne zdovodni preco by to tak malo byt a prida vedecke vysvetlenie,rad si o tom precitam

Ono se to tuším vysvětluje tím, že každá krevní skupina je typická pro nějakou rasu/předky té rasy. Tzn. že lidi co žili na severu a lovili zvířata by měli být většinou 0, lidi co zase pěstovali obilniny by měli být něco jiného.
mirus

PříspěvekZaslal: st prosinec 03, 2014 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sk napsal:
takze neco jako horoskop :D nekomu se to splni, nekomu ne, nekomu jen castecne...alo jo tak lidi veri na spoustu veci...kartarky, homeopatii, tak proc ne na stravovani podle krevnich skupin

kdo věří na stravování podle krevní skupiny? Nemyslíš snad mě?
Jen sem napsal, že něco opravdu funguje a něco nee. Proč ten sarkasmus? Tvrdím jen co mám zkušený a nevnucuju všem, že krevní skupiny jsou záruka stravování.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - hovězí maso Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: