|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
mirus

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 9:04 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Posledni dobou jsem zacal kupovat hovezi (zadni nebo falsesna svickova), ale oproti kurecimu mne dela docela problemy s travenim, strasne dlouho mi lezi v zaludku a to i v malem mnozstvi a obcas mne z nej pali zaha a porad se mi vraci, kdezto kureci, na krere jsem zvykly, mnou projde ze o tom ani nevim a klidne ho muzu snist nekolikanasobne vic nez hoveziho. Mel tu nekdo podobny problem? |
Jestli ty nebudeš jiná krevní skupina než 0. Nulky totiž nejlépe dokáží spracovat červený maso a naopak skupian A vůbec a je pro ně maso skoro nevhodný. Jednu dobu sem se stravoval jen na kile hovězího denně, neměl jsem absolutně žádný problém s trávením, ale výsledky byli skvělý. Daleko větší plnost svalů, silově lepší ( ani s kreatinem sem nezaznamenal takový pokrok), je ho v hovězím dostatek. Ono není naškodu si nastudovat jaký jsi druh krevní skupiny a trošku se podle toho zařídit. Nesmí se to brát ale doslova, prostě zkusit co ti sedí. Znám několik nulkařů a ti jsou hotový masožravci a nemají problém s hovězím a znám několik jiných nulkařů a ti masu neholdují. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
cipinek
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 9:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 9:25 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | s krevníma skupinama tady nemáš šanci uspět, tady si o tom každý myslí, že je to horší nauka než šarlatánství nebo Jehovisti, přitom je to tak platné v drtivé většině případů... |
kravina :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 9:35 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Posledni dobou jsem zacal kupovat hovezi (zadni nebo falsesna svickova), ale oproti kurecimu mne dela docela problemy s travenim, strasne dlouho mi lezi v zaludku a to i v malem mnozstvi a obcas mne z nej pali zaha a porad se mi vraci, kdezto kureci, na krere jsem zvykly, mnou projde ze o tom ani nevim a klidne ho muzu snist nekolikanasobne vic nez hoveziho. Mel tu nekdo podobny problem? |
Zkus to maso nemíchat s přílohou (sacharidy), max. se zeleninou.
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 9:54 am Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | cipinek napsal: | s krevníma skupinama tady nemáš šanci uspět, tady si o tom každý myslí, že je to horší nauka než šarlatánství nebo Jehovisti, přitom je to tak platné v drtivé většině případů... |
kravina :D |
zkusil jsi to někdy? ne, jenom napíšeš kravina, bohužel stokrát opakované lež, v těchto případech, kdy to lidi nikdy nezkusili a ihned to odsoudí se pak nakonec stává právdou, že to nefunguje...
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:01 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | sk napsal: | | cipinek napsal: | s krevníma skupinama tady nemáš šanci uspět, tady si o tom každý myslí, že je to horší nauka než šarlatánství nebo Jehovisti, přitom je to tak platné v drtivé většině případů... |
zkusil jsi to někdy? ne, jenom napíšeš kravina, bohužel stokrát opakované lež, v těchto případech, kdy to lidi nikdy nezkusili a ihned to odsoudí se pak nakonec stává právdou, že to nefunguje... |
Prostě a jednoduše řečeno je to něco, co může a nemusí fungovat. Má to jen výhody, protože buď to fungovat bude => to pomůže. A nebo to fungovat nebude, ale nic se tim nezkazí . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:02 am Předmět: |
|
|
tak,pokial mi niekto rozumne zdovodni preco by to tak malo byt a prida vedecke vysvetlenie,rad si o tom precitam _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Hulkie
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:10 am Předmět: |
|
|
Cipínek vyzkoušel ledasco  u mně má rozhodně velké plus za svoje neotřelé výzkumy.
|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 10:12 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | | sk napsal: | | cipinek napsal: | s krevníma skupinama tady nemáš šanci uspět, tady si o tom každý myslí, že je to horší nauka než šarlatánství nebo Jehovisti, přitom je to tak platné v drtivé většině případů... |
zkusil jsi to někdy? ne, jenom napíšeš kravina, bohužel stokrát opakované lež, v těchto případech, kdy to lidi nikdy nezkusili a ihned to odsoudí se pak nakonec stává právdou, že to nefunguje... |
ne nezkusil, ale vzhledem k tomu, jak je popisovan princip na jehoz zaklade by to melo fungovat, napisu aspon nesouhlasny nazor, kdyz to je nekomu doporucovano jako fungujici metoda :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 11:33 am Předmět: |
|
|
Mirus: Já nejsem kr. sk. 0 a s trávením hovězího masa nemám absolutně žádný problém. Že by zázrak?
Taky si o tomhle stravování myslim svý...
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
| DiamonD123 napsal: | | cipinek napsal: | | sk napsal: | | cipinek napsal: | s krevníma skupinama tady nemáš šanci uspět, tady si o tom každý myslí, že je to horší nauka než šarlatánství nebo Jehovisti, přitom je to tak platné v drtivé většině případů... |
Prostě a jednoduše řečeno je to něco, co může a nemusí fungovat. Má to jen výhody, protože buď to fungovat bude => to pomůže. A nebo to fungovat nebude, ale nic se tim nezkazí . . . |
Přesně, může a nemusí to fungovat. Já jsem si zkusil stravování podle krevní skupiny a proto můžu říct jestli to funguje nebo ne. Něco z toho na mě opravdu fungovalo a něco nefungovalo. Neřídím se tím na 100%, jen jím to co na mě funguje. Třeba banány jako nulka bych neměl jest vůbec a přitom s nima nemám problém sníst i 5ks za den. Zkuste si každý zjistit svou skupinu najít si o ní informace a zkusit co vám vyhovuje a co ne, místo kecámí p.čovin, že to je největší hovadina. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
|
| nahoru |
|
 |
sk
|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 1:03 pm Předmět: |
|
|
takze neco jako horoskop :D nekomu se to splni, nekomu ne, nekomu jen castecne...alo jo tak lidi veri na spoustu veci...kartarky, homeopatii, tak proc ne na stravovani podle krevnich skupin
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 1:14 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | tak,pokial mi niekto rozumne zdovodni preco by to tak malo byt a prida vedecke vysvetlenie,rad si o tom precitam |
Ono se to tuším vysvětluje tím, že každá krevní skupina je typická pro nějakou rasu/předky té rasy. Tzn. že lidi co žili na severu a lovili zvířata by měli být většinou 0, lidi co zase pěstovali obilniny by měli být něco jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 1:16 pm Předmět: |
|
|
| sk napsal: | | takze neco jako horoskop :D nekomu se to splni, nekomu ne, nekomu jen castecne...alo jo tak lidi veri na spoustu veci...kartarky, homeopatii, tak proc ne na stravovani podle krevnich skupin |
kdo věří na stravování podle krevní skupiny? Nemyslíš snad mě?
Jen sem napsal, že něco opravdu funguje a něco nee. Proč ten sarkasmus? Tvrdím jen co mám zkušený a nevnucuju všem, že krevní skupiny jsou záruka stravování. _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|