|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Triton

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
eLemeNt

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 9:21 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil eLemeNt dne ne březen 05, 2017 5:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
|
| nahoru |
|
 |
eLemeNt

|
Zaslal: ne srpen 12, 2007 9:43 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil eLemeNt dne ne březen 05, 2017 5:33 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Worth

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 10:58 am Předmět: |
|
|
| eLemeNt napsal: | | Douglas napsal: | | Kur*a Elemente, takovou peknou babu mas a jeste je ochotna a umi varit? Sama se ti blejskne v sexi hadrech atd... Kde takove rostou? |
Za sedmero horami a sedmero řekami...dal to znas ne? |
zila eLemeNtova baba a vsichni to kni meli daleko
btw. kde vseci berete prachy na hovezi steaky - takova drahota to je to hovezi
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 11:13 am Předmět: |
|
|
jak je vhodne hovezi maso do objemovky?v porovnani s kurecim ma o dost vice tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 11:18 am Předmět: |
|
|
| Janca.lt napsal: | | jak je vhodne hovezi maso do objemovky?v porovnani s kurecim ma o dost vice tuku. |
Pro kulturistiku je nejlepsi hovezi - svickova ta tolik tuku nema a jsou tam ty nejlepsi bilkoviny, ale trochu se to prodrazi, vlastne trochu vice...
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 11:21 am Předmět: |
|
|
tedka jsem kupovala zadni hovezi, cast jsem uvarila a pak dala s horcici a  trosku zase zmena oproti kurecicmu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 11:24 am Předmět: |
|
|
Ja sem si chtel nedavno koupit, ale 500 kc za kg se mne davat nechce, stacilo by sice mozna pul kg denne, ale to si dam radeji 1kg kureciho, zaliju to 2x proteinem a mam kvalitnich bilkovin snad dost a pochutnam si vic. Nejak hovezi nemusim i kdyz je to asi hlavne o uprave masa..
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 11:26 am Předmět: |
|
|
Myslim si ze svickova uz je dost extrem pro obycejny smrtelniky, bohate postaci rostena ... to je taky vyborny maso ... ale samoszrejme svickova je svickova _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Janca.lt

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 11:45 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Ja sem si chtel nedavno koupit, ale 500 kc za kg se mne davat nechce, stacilo by sice mozna pul kg denne, ale to si dam radeji 1kg kureciho, zaliju to 2x proteinem a mam kvalitnich bilkovin snad dost a pochutnam si vic. Nejak hovezi nemusim i kdyz je to asi hlavne o uprave masa.. |
tak to je fakt hodne to ani nevim ze tolik stoji po tak vysokych cenach asi uz rovnou ani nekoukam
ja jsem za to zadni dala asi 170,- a mela jsem z toho 3jidla
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 11:56 am Předmět: |
|
|
no on je rozdil mezi zadnim, rostenou nebo treba svickovou jak v cene tak v chuti a i v priprave.. ale jednou za cas to chce neco lepsiho.. _________________ Kdyz ale piju, tak mam rada cerveny vino a svarak - to je takovy - eroticky :) takze idealne pred sexem. - WildOrchid
vzal bych ho tyčkou přes nohy, možná opakovaně... ne, tak tyčkou přes ksicht. ksindle! - mobsman
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 12:03 pm Předmět: |
|
|
| Janca.lt napsal: | tedka jsem kupovala zadni hovezi, cast jsem uvarila a pak dala s horcici a | Naprostý souhlas, tohle je pro mě druhý nejoblíběnější recept. Hned po všech možných variantách steaku! Mooooc, dobrý...
|
|
| nahoru |
|
 |
Blackmoon

|
Zaslal: út srpen 14, 2007 2:23 pm Předmět: |
|
|
Já jsem teď četl anglický článek o hovězím a jsou tam tipy na maso, které je levnější než svíčková a přitom výborné. Problém je, že si je asi budete muset u řezníka speciálně objednat. Jedná se o plec, vysoký roštěnec, hovězí zadní - květová špička, hovězí zadní kýta.
Jo a nevíte, jestli se u nás vůbec běžně prodává hovězí krmené trávou, nebo to je vše krmené obilím?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|