Hovězí steak

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hovězí steak  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Hovězí steak
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Triton

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2007 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty si šmejd a všechno ti to závidim
eLemeNt

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2007 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil eLemeNt dne ne březen 05, 2017 5:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2007 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas napsal:
Kur*a Elemente, takovou peknou babu mas a jeste je ochotna a umi varit? Sama se ti blejskne v sexi hadrech atd... Kde takove rostou?

Tak my muzeme jit do restaurace a hodit si to rucne
Douglas

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2007 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Douglas napsal:
Kur*a Elemente, takovou peknou babu mas a jeste je ochotna a umi varit? Sama se ti blejskne v sexi hadrech atd... Kde takove rostou?

Tak my muzeme jit do restaurace a hodit si to rucne

Levou rukou s namalovanyma nehtama je to pry jak od cizi...
To element: No to vykladas pohadku, ale ta tvoje vypada opravdove....
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
eLemeNt

PříspěvekZaslal: ne srpen 12, 2007 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Naposledy upravil eLemeNt dne ne březen 05, 2017 5:33 pm, celkově upraveno 1 krát
Worth

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eLemeNt napsal:
Douglas napsal:

Za sedmero horami a sedmero řekami...dal to znas ne?

zila eLemeNtova baba a vsichni to kni meli daleko

btw. kde vseci berete prachy na hovezi steaky - takova drahota to je to hovezi
Janca.lt

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jak je vhodne hovezi maso do objemovky?v porovnani s kurecim ma o dost vice tuku.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 11:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Janca.lt napsal:
jak je vhodne hovezi maso do objemovky?v porovnani s kurecim ma o dost vice tuku.

Pro kulturistiku je nejlepsi hovezi - svickova ta tolik tuku nema a jsou tam ty nejlepsi bilkoviny, ale trochu se to prodrazi, vlastne trochu vice...
Janca.lt

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 11:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tedka jsem kupovala zadni hovezi, cast jsem uvarila a pak dala s horcici a trosku zase zmena oproti kurecicmu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Draper

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 11:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja sem si chtel nedavno koupit, ale 500 kc za kg se mne davat nechce, stacilo by sice mozna pul kg denne, ale to si dam radeji 1kg kureciho, zaliju to 2x proteinem a mam kvalitnich bilkovin snad dost a pochutnam si vic. Nejak hovezi nemusim i kdyz je to asi hlavne o uprave masa..
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Myslim si ze svickova uz je dost extrem pro obycejny smrtelniky, bohate postaci rostena ... to je taky vyborny maso ... ale samoszrejme svickova je svickova
Janca.lt

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 11:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Ja sem si chtel nedavno koupit, ale 500 kc za kg se mne davat nechce, stacilo by sice mozna pul kg denne, ale to si dam radeji 1kg kureciho, zaliju to 2x proteinem a mam kvalitnich bilkovin snad dost a pochutnam si vic. Nejak hovezi nemusim i kdyz je to asi hlavne o uprave masa..

tak to je fakt hodne to ani nevim ze tolik stoji po tak vysokych cenach asi uz rovnou ani nekoukam

ja jsem za to zadni dala asi 170,- a mela jsem z toho 3jidla
Mik.cz

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 11:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no on je rozdil mezi zadnim, rostenou nebo treba svickovou jak v cene tak v chuti a i v priprave.. ale jednou za cas to chce neco lepsiho..
mirio
Moderátor

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 12:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Janca.lt napsal:
tedka jsem kupovala zadni hovezi, cast jsem uvarila a pak dala s horcici a
Naprostý souhlas, tohle je pro mě druhý nejoblíběnější recept. Hned po všech možných variantách steaku! Mooooc, dobrý...
Blackmoon

PříspěvekZaslal: út srpen 14, 2007 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem teď četl anglický článek o hovězím a jsou tam tipy na maso, které je levnější než svíčková a přitom výborné. Problém je, že si je asi budete muset u řezníka speciálně objednat. Jedná se o plec, vysoký roštěnec, hovězí zadní - květová špička, hovězí zadní kýta.

Jo a nevíte, jestli se u nás vůbec běžně prodává hovězí krmené trávou, nebo to je vše krmené obilím?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hovězí steak Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 19, 20, 21  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: