Hubnutí + posilování

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hubnutí + posilování  Úvodní stránka -> Začátečníci -> Hubnutí + posilování
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hugo24

PříspěvekZaslal: po červen 29, 2015 10:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

rozhodně by bylo dobré trochu zredukovat stravu, takže úprava jídelníčku bude nutná. Hodně záleží na to, jak se stravuješ a jelikož pohyb bude minimální, tak od toho se musíš odrazit ve volbě vhodné stravy. Co se týká běhu, tak ten je dobrý, ale pro začátek dost náročný na klouby.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: po červen 29, 2015 10:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Barbar Conan napsal:
Na běhání člověk fakt kurz nepotřebuje, techniku běhání člověk získá, kdo by to byl řekl, běháním. Pokud nemluvíme o nějakým extrémním případě (160kg a postoj jako Quasimodo), tak si to tělo zkoriguje časem samo, aby byl ten běh co nejefektivnější.

Já nevážím ani devadesát, a stejně bych kurz užil; vydržím veslovat, vydržím plavat, ale běhání mi nedělá dobře, i když mám svaly, které to podrží. Takže jsou i zoufalci, kteří běhat neumí. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Herr_Soldat

PříspěvekZaslal: po únor 22, 2016 9:34 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Bylo by vhodné, kdyby zde diskutéři (PM nevyjímaje) napsali kolik trénují běžců, jakých výsledků s nimi dosáhli. Nejlépe pak jaké jsou jejich časy na 100, 200, 400, 1500, 3000 apod. Takové ty články proč běhat a proč neběhat na základě mých osobních dojmů, ačkoliv neběhám, netrénuji nebo naopak dělám jogging a chci motivovat k výkonu mi velmi smrdí. Jen prosím trochu střízlivě. O technice běhu tu píše kde kdo, ale zajímalo by mne, kdo tu běhá alespoň 10 let a všiml, jak se trendy mění skoro každý rok.
Mablung

PříspěvekZaslal: po únor 22, 2016 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Herr_Soldat napsal:
Bylo by vhodné, kdyby zde diskutéři (PM nevyjímaje) napsali kolik trénují běžců, jakých výsledků s nimi dosáhli. Nejlépe pak jaké jsou jejich časy na 100, 200, 400, 1500, 3000 apod. Takové ty články proč běhat a proč neběhat na základě mých osobních dojmů, ačkoliv neběhám, netrénuji nebo naopak dělám jogging a chci motivovat k výkonu mi velmi smrdí. Jen prosím trochu střízlivě. O technice běhu tu píše kde kdo, ale zajímalo by mne, kdo tu běhá alespoň 10 let a všiml, jak se trendy mění skoro každý rok.

Bylo by vhodné, aby zdejší diskutující nevyhrabávali mrtvoly z hrobů.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hubnutí + posilování Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: