|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hugo24
|
Zaslal: po červen 29, 2015 10:20 am Předmět: |
|
|
rozhodně by bylo dobré trochu zredukovat stravu, takže úprava jídelníčku bude nutná. Hodně záleží na to, jak se stravuješ a jelikož pohyb bude minimální, tak od toho se musíš odrazit ve volbě vhodné stravy. Co se týká běhu, tak ten je dobrý, ale pro začátek dost náročný na klouby.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: po červen 29, 2015 10:25 am Předmět: |
|
|
| Barbar Conan napsal: | | Na běhání člověk fakt kurz nepotřebuje, techniku běhání člověk získá, kdo by to byl řekl, běháním. Pokud nemluvíme o nějakým extrémním případě (160kg a postoj jako Quasimodo), tak si to tělo zkoriguje časem samo, aby byl ten běh co nejefektivnější. |
Já nevážím ani devadesát, a stejně bych kurz užil; vydržím veslovat, vydržím plavat, ale běhání mi nedělá dobře, i když mám svaly, které to podrží. Takže jsou i zoufalci, kteří běhat neumí. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Herr_Soldat

|
Zaslal: po únor 22, 2016 9:34 am Předmět: |
|
|
Bylo by vhodné, kdyby zde diskutéři (PM nevyjímaje) napsali kolik trénují běžců, jakých výsledků s nimi dosáhli. Nejlépe pak jaké jsou jejich časy na 100, 200, 400, 1500, 3000 apod. Takové ty články proč běhat a proč neběhat na základě mých osobních dojmů, ačkoliv neběhám, netrénuji nebo naopak dělám jogging a chci motivovat k výkonu mi velmi smrdí. Jen prosím trochu střízlivě. O technice běhu tu píše kde kdo, ale zajímalo by mne, kdo tu běhá alespoň 10 let a všiml, jak se trendy mění skoro každý rok.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po únor 22, 2016 10:37 am Předmět: |
|
|
| Herr_Soldat napsal: | Bylo by vhodné, kdyby zde diskutéři (PM nevyjímaje) napsali kolik trénují běžců, jakých výsledků s nimi dosáhli. Nejlépe pak jaké jsou jejich časy na 100, 200, 400, 1500, 3000 apod. Takové ty články proč běhat a proč neběhat na základě mých osobních dojmů, ačkoliv neběhám, netrénuji nebo naopak dělám jogging a chci motivovat k výkonu mi velmi smrdí. Jen prosím trochu střízlivě. O technice běhu tu píše kde kdo, ale zajímalo by mne, kdo tu běhá alespoň 10 let a všiml, jak se trendy mění skoro každý rok. |
Bylo by vhodné, aby zdejší diskutující nevyhrabávali mrtvoly z hrobů.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|