ideální trénink??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ideální trénink??  Úvodní stránka -> Trénink -> ideální trénink??
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
sekac 1985

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo tak díky, už sem na to koukal,ale tohle neni nic pro mě...asi sme si úplně nerozuměli...opakuji, nejsem úplnej začátečník, to mám jako cvičit s prázdnou osou?? navíc biceps tam je jen jednou tejdně 4 sérky, z toho mi asi ruce nevyrostou...nějaký vedlejší zapojení u schybu mi přijde dost nedostatečný..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Peet
peetthemaster

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 8:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sekac 1985 napsal:
jo tak díky, už sem na to koukal,ale tohle neni nic pro mě...asi sme si úplně nerozuměli...opakuji, nejsem úplnej začátečník, to mám jako cvičit s prázdnou osou?? navíc biceps tam je jen jednou tejdně 4 sérky, z toho mi asi ruce nevyrostou...nějaký vedlejší zapojení u schybu mi přijde dost nedostatečný..

Komu není rady, tomu není pomoci Nejhorší je překonat vlastní ego :)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sekac 1985 napsal:

jasne nejsi uplny zacatecnik, ale zatim neumis sestavit trening
tohle sepsat clovek, ktery zatahne na mrtvole a drepne kolem 3 metraku! a vazi 115 kilo a pres pracku ma vic nez ty pres stehno
je na snade, ze tomu rozumi vic nez ty

dalsi dobry je tady: http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html

a nebo jeste tady: https://forum.ronnie.cz/moog-back-to-the-bodybuilding-t32881-45.html?highlight=moog konkretne z 25.8.

neobjevuj ameriku, vem si, co funguje!
sekac 1985

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ok, nezpochybnoval sem odbornost autora, jen sem psal, že mi to nesedí, přijde mi to takový decentní...psychycky bych mel prostě pocit, že je to málo, hlavně na ty ruce...to samý ten Bear, už sem na to koukal dřív, když si to kopčil někomu jinýmu..a to poslední je zase jen jeden trénink, neřeší to můj problém s tréninkovym plánem na tejden...no nic budu ještě chvíli brouzdat, snad najdu něco co mi sedne..každopádně díky.
reegis

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 8:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ty prostě chceš evidentně co nejvíc honit "kozobiceps" a nic a nikdo ti to nerozmluví. Proč se tu ptáš na rady zkušenějších a přitom cokoliv ti kdo navrhne, tak zamítneš?

Stejně budeš cvičit pořád podle sebe, protože nedokážeš překonat představu, že pokud nebudeš ruce drtit 4X týdně, tak neporosteš.

Co ti můžu poradit je to, že zkus zahodit svoje obrovské ego a vyzkoušej na pár měsíců některý z tréninků co ti tu chlapi radili a uvidíš jak moc jses spletl a vsadím se, že i s "začátečnickým" tréninkem se ty jako "pokročilý" cvičenec posuneš o kus dál.
smik

PříspěvekZaslal: čt září 05, 2013 9:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já ten Cizuv trenink pro začátečníky jel poměrně nedávno (trošku jsem si poupravil některé cviky). Nepovažuju se za začátečníka, něco jsem už odcvičil. Oprosti se od toho, že je tam psáno pro "začátečníky", protože ten trénink je fakt dobrej.
sekac 1985

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře dobře, dostali ste mě, od pondělka to zkusim, jen si tam přidám do pondělí kladiva..
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sekac 1985 napsal:
Ok, nezpochybnoval sem odbornost autora, jen sem psal, že mi to nesedí, přijde mi to takový decentní...psychycky bych mel prostě pocit, že je to málo, hlavně na ty ruce...to samý ten Bear, už sem na to koukal dřív, když si to kopčil někomu jinýmu..a to poslední je zase jen jeden trénink, neřeší to můj problém s tréninkovym plánem na tejden...no nic budu ještě chvíli brouzdat, snad najdu něco co mi sedne..každopádně díky.

jednak bych ti vyliskal, ze ses neobtezoval si to precist cele, protoze mi nejde o trening toho dne, ale o zapis pod tim
a jestli mas pochybnosti o autorovi tak googluj Lubos Koumal (neco o nem je i na prvni strane jeho logu a myslim, ze fotky mluvi za vsechno)

akladiva nepridavej

ses amater, nepochopil jsi terminy intenzita a regenerace
pokud das prackam az moc zabrat, tak je pretrenujes!!!
Olafekk

PříspěvekZaslal: pá září 06, 2013 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady bych dodal snad jenom "komu není rady tomu není pomoci" a ještě "kdo chce kam pomozme mu tam"
Marr

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 6:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě takoví egoisti nepřetrénujou. Nedokážou totiž propojit správnou intenzitu s dobrou technikou. Věřím, že se časem sejdou v nějáké čekárně.
K tomu tréninku není co dodat. Každou velkou partii bys měl mít v každém tréninku fullbody aspoň částěčně. Na ty záda mi přijde směšné odjet shyby 1. za týden. Nevím jak to jedeš, nechcu ti křivdit, ale s širokým úchopem a abys to netahal přes ruce .. na to asi nemáš. Takže výsledek na záda je nic nula.
sekac 1985

PříspěvekZaslal: so září 07, 2013 10:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hele děláte tady ze mě trošku debila...psal sem, že nespochybnuju autora, aodpověd?? jestli máš pochybnosti a autorovi...kdybych byl egoista, tak se vás tady neptám na rady, techniku sem piloval 2 měsíce s prázdnou osou, učil sem se správně cejtit každej sval, proč bych neměl udělat schyby širokym úchopem?? Ty si mě někdy viděl cvičit, že píšeš, že na to nemám??...Příště si své názory nechám radši nechám pro sebe, pardón..
Marr

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:45 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Psal jsem, že ti nechcu křivdit, ale to je fuk. Protože většina začátečníků i pokročilejších si myslí že ho jezdí správně, ale nejezdí.
Mano_1990

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
sekac 1985 napsal:

jasne nejsi uplny zacatecnik, ale zatim neumis sestavit trening
tohle sepsat clovek, ktery zatahne na mrtvole a drepne kolem 3 metraku! a vazi 115 kilo a pres pracku ma vic nez ty pres stehno
je na snade, ze tomu rozumi vic nez ty

dalsi dobry je tady: http://kulturistika.ronnie.cz/c-3904-bear-routine-aneb-maximalni-trenink-pro-maximalni-hypertrofii.html

a nebo jeste tady: https://forum.ronnie.cz/moog-back-to-the-bodybuilding-t32881-45.html?highlight=moog konkretne z 25.8.

neobjevuj ameriku, vem si, co funguje!

Chtěl bych se zeptat k tomu Bearovi. Cvičím doma a chtěl bych se zeptat jakými cviky bych mohl nahradit tyto cviky : Leg press, cvik na lýtka , horní kladka k hrudníku a cvik na hamstringy. Moje možnosti : JČ, VČ, Hrazda, lavice, KB.
Díky
Olafekk

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 4:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

místo legpressu asi nějakej jinej způsob dřepu

velká činka nad kolena, sedneš si na lavičku a máš tam cvik na lýtka

horní kladka k hrudníku se dá zaměnit za shyby, to nabízí přímo ten tréning tuším

a hamstringy nijak nenahradíš, leda předkopy ve stoje
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 5:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mano_1990 napsal:

Chtěl bych se zeptat k tomu Bearovi. Cvičím doma a chtěl bych se zeptat jakými cviky bych mohl nahradit tyto cviky : Leg press, cvik na lýtka , horní kladka k hrudníku a cvik na hamstringy. Moje možnosti : JČ, VČ, Hrazda, lavice, KB.
Díky

doporucuju ten posledni plan:
drep+bench
pritahy+push press
mrtvola+bradla
(pripadne ten sobotni pumpovaci trening)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ideální trénink?? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: