ideální trénink??

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - ideální trénink??  Úvodní stránka -> Trénink -> ideální trénink??
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 6:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Docela by mě zajímalo kolik toho borci stylu Mano 1990 snědí ,když si stěžujou že tak "velké" porce co jim ostatní doporučují nemohou sníst protože je to na ně moc jídla ...

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mano_1990

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 6:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Docela by mě zajímalo kolik toho borci stylu Mano 1990 snědí ,když si stěžujou že tak "velké" porce co jim ostatní doporučují nemohou sníst protože je to na ně moc jídla ...

já sem neřekl, že to nemohu sníst, jen to byl ze dne na den problém navýšit stravu celkem o dost. Nikdo neřekl, že to "nemohu sníst". Nevím kde jsi tohle vzal, místo toho kdyby jsi raději poradil, než tady psal tyhle blbosti. Nic neřešte to, vrátil bych se k původnímu topicu a neřešil tyhle kraviny, proože to opravdu nemá smysl...
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mano_1990 napsal:
Pitkin napsal:

já sem neřekl, že to nemohu sníst, jen to byl ze dne na den problém navýšit stravu celkem o dost. Nikdo neřekl, že to "nemohu sníst". Nevím kde jsi tohle vzal, místo toho kdyby jsi raději poradil, než tady psal tyhle blbosti. Nic neřešte to, vrátil bych se k původnímu topicu a neřešil tyhle kraviny, proože to opravdu nemá smysl...

Ono to zvýšit ze dne na den je taky pěkná hovadina díky které získáš jen žaludeční problémy .
Chce to nahazovat postupně ,aby si tělo zvykalo ,to samé platí pro trénink což ti ostatní už řekli. Vše musí mít určitou posloupnost

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Mano_1990

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Mano_1990 napsal:
Pitkin napsal:

Ono to zvýšit ze dne na den je taky pěkná hovadina díky které získáš jen žaludeční problémy .
Chce to nahazovat postupně ,aby si tělo zvykalo ,to samé platí pro trénink což ti ostatní už řekli. Vše musí mít určitou posloupnost

Beru to, díky.
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mano_1990 napsal:
Spam napsal:
To, kdo je začátečník a kdo ne není vůbec o tom jaké váhy zvedneš.

Takže jako nejlepší řešení vidíš například nějaký čas jet FB 3x týdně a tímto se připravit na Beara?

Jeď něco úplně odlišného než je Bear. Tělo pak krásně zareaguje.
Třeba dobrý je jet 4 denní split na 4 týdny, kde tělo procvičíš jednou týdně a jako návrat do posilky je to ideální... pak tam dát Beara, který je úplně jinak založený.
Vlastně do budoucna se tímto můžeš jakoby řídit. Objem/Intenzita/Frekvence...
Každých 4-6 týdnů to chce měnit aby se tělo neadaptovalo a pořád si mu dával nové impulsi pro růst.

http://kulturistika.ronnie.cz/c-16178-svaloveho-rustu-bez-stagnace-docilite-zarazenim-mezocyklu.html

Zkopíruji co jsem psal creweovi, například takto nějak:

Bear - 4týdny
Volno - 1 týden
Bear - 4 týdny + 10% přidání zátěže
Deload - 1 týden
Úplné volno - 1 týden
Těžko - Lehký split - 4 týdny
Deload - 1 týden
Korte - 4 týdny
Volno - 1 Týden
Vršek/Spodek - 4 týdny

Naposledy upravil Spam dne ne září 08, 2013 7:16 pm, celkově upraveno 2 krát
Olafekk

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já to vidim tak, že by sis měl sám rozhodnout co budeš cvičit, až to neuregeneruješ tak budeš aspoň vědět, že příště k tomu musíš víc jíst. Chybama se člověk učí
Mano_1990

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 7:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky, pěkně napsaný.K tomu 4denímu splitu, je nějaká vhodná kombinace partií, tím myslím co je nejvhodnější v jeden den odcvičit společně?
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 7:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mano_1990 napsal:
Díky, pěkně napsaný.K tomu 4denímu splitu, je nějaká vhodná kombinace partií, tím myslím co je nejvhodnější v jeden den odcvičit společně?

4 denních splitů je všude až až... To jsem napsal jen jako příklad, klidně můžeš jet 3 denní.
Co mě takhle napadá tak třeba:
3 denní: Prsa + triceps, Záda + Biceps, Nohy + Ramena
4 denní: Prsa + Triceps, Záda + Ham., Ramena + Biceps, Stehna + Lýtka
Mano_1990

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 7:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:
Mano_1990 napsal:

4 denních splitů je všude až až... To jsem napsal jen jako příklad, klidně můžeš jet 3 denní.
Co mě takhle napadá tak třeba:
3 denní: Prsa + triceps, Záda + Biceps, Nohy + Ramena
4 denní: Prsa + Triceps, Záda + Ham., Ramena + Biceps, Stehna + Lýtka

Díky.
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mano_1990 :Hele a co si měl za úraz ?? Jestli se teda mohu zeptat ,dělám box taky tak mě to zajímá

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Mano_1990

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Mano_1990 :Hele a co si měl za úraz ?? Jestli se teda mohu zeptat ,dělám box taky tak mě to zajímá

Cca před 3 měsícema jsem dostal ránu do levého zápěstí nohou (opakovaně), bolelo mě to cca 3 měsíce, myslel jsem, že to mám jen naražené, ale teď jsem navštívil doktora a ten mě diagnostikoval artrózu kosti a celkovou unavenost té kosti od častých nárazů, to samé mám na pravém palci momentálně i. Doporučil mi s tímto sportem okamžitě seknout, ale to se mi nelíbí, v poslední době sem měl docela našlápnuto, za 3 týdny tam jdu na kontrolu tak uvidím co řekne ještě.
Pitkin

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mano_1990 napsal:
Pitkin napsal:

Cca před 3 měsícema jsem dostal ránu do levého zápěstí nohou (opakovaně), bolelo mě to cca 3 měsíce, myslel jsem, že to mám jen naražené, ale teď jsem navštívil doktora a ten mě diagnostikoval artrózu kosti a celkovou unavenost té kosti od častých nárazů, to samé mám na pravém palci momentálně i. Doporučil mi s tímto sportem okamžitě seknout, ale to se mi nelíbí, v poslední době sem měl docela našlápnuto, za 3 týdny tam jdu na kontrolu tak uvidím co řekne ještě.

Skončit uplně by byla škoda ,vynechal bych třeba na dýl jen nácviky a sparing + težký pytle.
Dej odpočinek a hodně kloubní výživy.
No uvidíš sám ,doktoři někdy moc přeháněj . Každopádně ti přeju ať to dopadne dobře.

A vo tom to je !
-Milan Pitkin
Mano_1990

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pitkin napsal:
Mano_1990 napsal:
Pitkin napsal:

Skončit uplně by byla škoda ,vynechal bych třeba na dýl jen nácviky a sparing + težký pytle.
Dej odpočinek a hodně kloubní výživy.
No uvidíš sám ,doktoři někdy moc přeháněj . Každopádně ti přeju ať to dopadne dobře.

Díky, skončit by byla velká škoda. V poslední době mě to nakoplo jít do zápasu, i když sem tolikrát hlásil, že bych nešel, tak bych nakonec šel, ale teď tenhle problém. Poslední dobou to začlo bolet docela dost, takže teď mám ortézu a pauzu, uvidím, zkusím to ještě, když to nepůjde vrhnu se naplno do posilování.
smik

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spam napsal:

Třeba dobrý je jet 4 denní split na 4 týdny, kde tělo procvičíš jednou týdně a jako návrat do posilky je to ideální...

Tady si mě za to málem ukamenoval . V poho neber to špatně.

https://forum.ronnie.cz/objemovy-trenink-split-t33063.html
Spam

PříspěvekZaslal: ne září 08, 2013 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

smik napsal:
Spam napsal:

Třeba dobrý je jet 4 denní split na 4 týdny, kde tělo procvičíš jednou týdně a jako návrat do posilky je to ideální...

Tady si mě za to málem ukamenoval . V poho neber to špatně.

https://forum.ronnie.cz/objemovy-trenink-split-t33063.html

Ano, přesně tak.
Ty jsi se do posilovny vracel po nějaké delší pauze? Nebo po nějakým jiným sportu jako Mano? V tomhle případě je split který jsem zde uvedl vhodný. U tebe ale nikoliv.
Píšeš že jsi jel FB, v tom případě mě přijde jezdit tento split jako ztráta času a mnohem produktivnější pro tebe je jak jsem tam už psal nějaký AB atd... Ale to je jedno.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - ideální trénink?? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: