Břicho
15x zkracovačky na balonu
Strečink
Vyždímaná z práce, že jsem se po 3 min na elipticalu chtěla sbalit domů. V hlavě jen samé nadávky, a protože už jsme s mužem ve fázi vztahu čtení myšlenek, sám radši nasadil sluchátka a jen se na mě mile usmíval. :) Každopádně nějakým způsobem nakonec odjeto a k večeři hezky obložená houska, příloha špek a dezert krupičná kaše.
Rozehřátí
strečink
mini band rows - 3x12
mini band chest press - 3x12
mini band side press 2x 12
"Nadhoz"
5x 20kg přemístění
5x 20kg přemístění
5x 20kg přemístění + 3x výraz
25kg přemístění + 3x výraz
25kg přemístění + 3x výraz
30kg přemístění + 3x výraz
30kg přemístění + 3x výraz
10x 20kg tlaky na ramena
Úzký bench
8x 20kg
5x 25kg
5x 25kg
3x 27kg se stopkou
3x 27kg se stopkou
3x 27kg se stopkou
7x 27kg se stopkou
Triceps JR za hlavu
10x 7,5kg
10x 7,5kg
10x 7,5kg
8x 10kg
8x 10kg
Biceps malá osa nadhmat
10x 8kg
10x 8kg
10x 10x kg
10x 10kg
Biceps malá osa podhmat
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
Břicho
8x svíčka
8x svíčka
8x svíčka
Strečink
Po dlouhé době má forma nadhozu, nějak jsem psychicky potřebovala trochu dynamičtější cvik, i když ho vlastně cvičit kvůli zádům moc nemám. Schválně přikládám video, mám stále problémy abych udržela lokty u výrazu. Trochu se bojím reakcí, Kulich mě odkáže do nadhozu 1 a bez toho radši at tohle ani necvičím , ale když ten cvik mě na záda vcelku sedí. Mám jít víc do dřepu? Nebo to není až tak strašný?
Sice měl být dřep, ale muž u stojanu vyhlásil právo silnějšího (... za což asi 3 dny nedostane najíst ), tak jsem si udělala trénink čistě zad a taky to bylo fajn. :)
Vyčerpaná především z práce, dřepy strašná únava aneb Matýsek se posral.. Říkám to jako volnovahářka málokdy, ale tentokrát jsem byla vděčná za stroje.
Jiný fitko cajk, dřepy v pohodě, ale ta mrtvola byla na exkrement.. Nevím čím to, minule to vcelku lítalo. Shodli jsme s mužem, že po x týdnech cvičení v kuse dáme asi menší odpočinek a regeneraci. Beztak kašle a fuflá, takže tenhle týden nožky nahoře a příprava nového tréninku. :)
Jen tak rozhýbání, provizorní fitko klaustrofobní. Ještě že je zadarmo, prachy bych za to nedala. A fakt doufám, že těch 450m to pak všechno vynahradí.
A co se týče nového tréninku, máme ted naplánováno cvičit vršek x spodek x FB těžko-lehce. Jsem stále z práce a vůbec dost grogy, kdy bych jen čučala na filmy a ládovala se vším možným. Jenže to bych musela změnit ikonku na slůně nebo mládě vorvaně, takže kompromis a trénink jen 3x týdně a budeme šetřit síly.
Po letech dřep bez zrcadla a bylo to jak cvičit poslepu, trošku tápaní. Ještě že to byl lehčí trénink a budu doufat, že do těžších dřepů tam už zrcadlo bude. Mno a mrtvola..jsem zvyklá jí jet především přes nohy a víceméně jí dřepovat, takže včera mě trenér trošku přerovnal do polohy o trošku víc přes záda a úplně mi to nesedělo, ale snad to časem vychytám.
Fitko furt strašný..
Tak ono cvičení bez zrcadla je přirozenější...člověk se nehlídá pohledem a nesnaží se potom během samotného cvičení nějak dorovnávat, atd...což je většinou horší než např. mírná odchylka, kterou vidí v zrcadle. Navíc, mít ohnutou krční páteř a koukat přímo před sebe do zrcadla taky není zrovna ok.
O tom žádná, v mém starém fitku ani zrcadlo u dřepu nebylo a byla jsem v pohodě. Naopak mi pak přišlo divný se na sebe v Butovicích koukat, na druhou stranu jsem si mohla líp ohlídat kolena a podobně. Mno a ted po roce co tu na sebe v Praze chca-nechca čučám, tak bez zrcadla plavu a je to prostě divný.
k tomu dřepu - když člověk kouká do zrcadla, je tam jiný zapojení zádových svalů a člověk se "ochuzuje" o kus síly. Podle mě je lepší si natáčet videa, mít sparinga, co řekne co je špatně, než se příliš sledovat v zrcadle, člověk by měl mít zpětnou vazbu z kloubů (propriocepce), kde se v prostoru nachází a jestli to je dobře...snad je ten můj sloh pochopitelnej :D sama netvrdím, že moje dřepy jsou na pohled krásný, to vůbec, ale maká se na tom stále :)
Pěkně makáš, sleduju log! :)
Jéé, děkuju moc. Já tě už občas viděla, třeba v Kralupech na strongmanech nebo tak. :) A chápu, že zrcadlo není úžasný a ani jsem ho nepotřebovala. Ale když ti ho tam šoupnou před stojan, tak co nadělám? Leda..... leda bych dřepovala opačně do sálu a k zrcadlu zády. Ale budu vypadat jak trupka a nevím, jestli mě čumilové pak nerozhodí víc jak absence zrcadla.
Jéé, děkuju moc. Já tě už občas viděla, třeba v Kralupech na strongmanech nebo tak. :) A chápu, že zrcadlo není úžasný a ani jsem ho nepotřebovala. Ale když ti ho tam šoupnou před stojan, tak co nadělám? Leda..... leda bych dřepovala opačně do sálu a k zrcadlu zády. Ale budu vypadat jak trupka a nevím, jestli mě čumilové pak nerozhodí víc jak absence zrcadla.
Hele v klidu, my u nás v činkárně před jednou klecí zrcadlo taky máme, tak dřepujem obráceně a nebo ho ignorujem. Ono když zas člověk v kleci cvičí např. tlaky na ramena s VČ, to si taky raděj kontroluju se zrcadlem postavení ramen, protože mám obě vyhozený a nefungují úplně na 100%, tak tam hlídám i rozsah a tak. Jo jo v Kralupech jsem si domyslela, že jsi to ty, kdo tam byl na strongmanech s CIZOPASNÍKEM chvíli :) :)
Jop, byli jsme tam asi celé dopoledne a pak jsme zmizeli na jídlo a dom, bylo pěkný horko i jen na to koukání.
Oki, zkusím tedy cvičit někdy obráceně do sálu a třeba se tu objevím někdy v rubrice Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně. :) A pak počkám, jak to bude vypadat v definitivním velkém sálu. A vidíš, zrovna tlaky a mrtvoly jsem zvyklá dělat bez zrcadla. Ale pokud máš špatná ramena, tak to chápu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru