|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Ikee

|
Zaslal: pá červen 03, 2016 12:30 pm Předmět: |
|
|
| Scheila napsal: | | Ikee napsal: |
Zároveň se vyplnily mé obavy, že klasický bench je pro mě mnohem těžší než s úzkým úchopem. Jediné, co jsem z toho cítila, byla ramena. Kdybych nebyla srab, tak se na klasický bench vykašlu úplně a pojedu jen úzký. |
Taky jsem mívala ze začátku hrozné problémy s benčem, vůbec mi nešel, nenáviděla jsem ho, bojovala jsem se 40 kg a jak říkáš nejvíce mě bolela ramena.... páč jsem je měla ze všech partií co zapojuješ při benču nejslabší, limitující článek...začla jsem je pořádně drtit - minimálně 3 doplňkové cviky a 2-3 na tricák a během 1 roku se mi klasickej benč zvedl o 30 kg . Takže to nevzdávej, dej tomu čas a uvidíš že to půjde . |
Ahojda, děkuju za povzbuzení! :) Tak já jsem slabá celá, to je těžký. Je pravda, že tricáky mám asi silnější než ramena. Tak dobře, ještě nebudu házet flintu do žita a zkusím s tím zabojovat. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ikee

|
Zaslal: po červen 06, 2016 7:29 am Předmět: |
|
|
Neděle 5.6.2016
FB
Rozehřátí
strečink
dvě série výpadů
Pushpress
5x 20kg..tlakem
3x 25kg..tlakem
5x 30kg
3x 35kg
3x 35kg
3x 37kg
3x 37kg
3x 37kg
10x 30kg..první tři tlakem
..spokojenost
Čelní dřep
10x 20kg
5x 30kg
5x 35kg
5x 40kg
5x 40kg
5x 40kg
15x 30kg
.. super!
Úzký bench
8x 20kg
5x 25kg
3x 30kg
3x 35kg
3x 35kg
3x 35kg
10x 30kg
.. dnes jsem si pomýšlela na těžší trojky a že by mohlo padnout 40kg. Jenže to by nesměl být na začátku pushpress. :X :D Tak nic, snad příště.
Triceps JR za hlavu
10x 10kg
10x 10kg
8x 12kg
8x 12kg
Triceps zapažování JR
Biceps malá osa nadhmat a podhmat
Břicho
Strečink _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: út červen 07, 2016 8:11 am Předmět: |
|
|
Pondělí 6.6.2016
Běh ovál
10 kol 3 km
Konečně po třech náročnějších týdnech opět běh. Neřeklo si o něj ani tak tělo, jako spíš zatížená mysl. A bylo to super, možná bych zvládla i víc. Mám radost, jak to jde pomalu nahoru, i po takové pauze. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út červen 07, 2016 8:50 pm Předmět: |
|
|
Tak zase jednou vršek. Trénink je umělecké dílo, vyladěný k dokonalosti. Už chybí jen ta forma a zvedat váhy, ale to přijde! (možná... někdy...)
warmup:
bands
1/cg bench s pauzou na hrudníku:
5x40kg
5x60kg
3x80kg
1x95kg
1x105kg
3x110kg
3x115kg
2x120kg
8x95kg
2/ JR tlaky vsedě:
10x20kg
5x30kg
5x35kg
4x37kg
5x35kg
13x25kg
3/ JR upažování:
15x15kg
10x22kg
10x22kg
8x25kg + 8x10kg
4/ JR zadní delty vestoje:
15x15kg
10x22kg
10x22kg
8x22kg
5/ JR triceps za hlavou vsedě:
15x30kg
15x45kg
12x55kg
8x55kg
8x40g (3-4s negativní fáze)
5/ EZ biceps:
10x10kg
10x30kg
5x50kg
5x70kg
4x70kg
8x50kg
2 série biceps nadhmatem
strečink bicepsů s JR na šikmé lavici - 2 série
strečink _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: st červen 08, 2016 8:40 am Předmět: |
|
|
Úterý 7.6.2016
Spodek
Rozehřátí
strečink
výpady
Dřep
10x 20kg
10x 30kg
10x 30kg
10x 30kg
10x 30kg
10x 30kg
10x 35kg
10x 35kg
10x 35kg
10x 35kg
10x 35kg
Zakopávání
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
10x 10kg
Rozhoďnožky
Břicho
Lýtka
Strečink
Po nedělních čelních dřepech a pondělním běhu jsem měla ještě slušně kožený nohy a bolavá kolena, bylo mi jasné, že na silové trojky nemám ani náhodou. Takže cesta objemu. Pomalu jsem to rozhýbala a nakonec to šlo. V plánu je tedy dnes malá klubová akce, ve čtvrtek vršek s přitlačením ramen, v pátek fyzio, v sobotu jsme v Přelouči a neděle tak vypadá na trénink celého těla. Jsem docela unavená a fest zatuhlá, už by to chtělo nějakou pohodovou dovču. _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
Mravenec1

|
Zaslal: st červen 08, 2016 8:47 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červen 09, 2016 8:42 pm Předmět: |
|
|
Ťažké to bolo!
warmup:
statický a dynamický strečink
1/ dřepy:
5x20kg
5x40kg
5x60kg
3x100kg
1x120kg
1x140kg
5x140kg
5x155kg
5x170kg
2/ bulgarian split squat:
10x vepř
8x10kg
8x10kg
3/ goodmornings dynamicky do výponu:
8x60kg
8x70kg
8x70kg
8x70kg
8 sérií lýtek
3 supesérie břicha
strečink
foam roller
Za 14 dní by těch 5x180 padnout mělo, ale co budu dělat pak, to nevim.
Dnes do fitka přišla trojice, kterou bych pracovně nazval Štaflík, Špagetka a Kocour v botách. Štaflík byl tlustý, zhruba 90 kilo čistého tuku s monstrózně předsunutýma ramenama, Špagetka byl funkční, měl kraťasy "crossfit" a zhruba 65 vysekaných kilo. Kocour v botách měl stejně jako Špagetka tílko a disponoval asi 45 kilogramy svalové hmoty. Všichni tři se pravděpodobně jmenovali "Kámo", protože se tak oslovovali.
Borci se rozcvičili nastavením obřího ventilátoru, který si přinesli s sebou do fitka. Pak rozebrali gumovou plochu na strečink a odnesli si dva kusy podložek k zrcadlu. Na ně připravili 60 kilo a začali tahat. Kocour v botách si po jedné sérii sednul na lavičku a následujících 20 minut pozoroval Štaflíka a Špagetku.
Štaflík naložil metrák a udělal pár trojek, kdy střídal postoje a úchopy, ale na to jak má vypadat mrtvý tah nepřišel. Nejlepší pokus vypadal jako když sere pes s vysokým stupněm artritidy. Po každé sérii borci upravili polohu obřího ventilátoru, aby foukal přímo na ně a aby na nich hezky vlály tílka, ale aby to nepoškodilo jejich účesy.
Špagetka na tom byl technicky líp, ale pak se rozhodl naložit 130. Mohutně zabral, činka zůstala na zemi a on se zhroutil na zem s výkřikem "dostal jsem křeč do hamstringu!" Štaflík si trochu zapózoval před zrcadlem, Kocour v botách si dal jednu sérii po dvou opakováních benče s tyčí a Špagetka se znovu našteloval k ose. Opakoval se pád na zem a konstatování diagnózy nataženého hamstringu.
Štaflík zvedl do vzduchu T-osu, naznačil tlak a konstatoval, že to je dobrý na ramena. Kocour v botách upravil polohu ventilátoru a Špagetka sundal váhu na 100 kilo, udělal asi 5 opakování, pak se zhroutil na zem a potvrdil diagnózu nataženého hamstringu.
Poté borci přešli k T-ose, naložili asi 40 kilo a udělali pár sérií, přičem se při každé sérii prohlíželi v zrcadle, které měli po pravé ruce. Mezi sériemi upravovali polohu obřího ventilátoru.
Závěr tréninku patřil několika shybům (Špagetka), visu na hrazdě ve stylu "flusanec na zábradlí" (Štaflík) a různému pompování bicepsů a tricepsů (všichni tři). Obří ventilátor se samozřejmě přesunul na nové stanoviště a mezi sériemi si Špagetka udělal čas na natočení videa, kde oznámil že "Jsme právě ve fitku, jedeme si svoji rutinu a konečně tu máme to, co nám chybělo - fokin větrák, yeah!"
Krátce poté sbalili obří ventilátor a se slovy "nebudeme to přehánět" odešli.
Doufám, že je budu potkávat častěji.
Beat this, Decarabas! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
Naposledy upravil CIZO dne pá červen 10, 2016 5:47 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt červen 09, 2016 9:19 pm Předmět: |
|
|
Storku, protože kdybys dal 6, já bych musel dát minimálně 8 a to už by nemuselo vyjít _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
unzo

|
Zaslal: čt červen 09, 2016 11:00 pm Předmět: |
|
|
Hmm kurna zase jsem je prosvih?? To jsou ty poledni trenink Jardou ;)
Nebyl to nahodou Vlada,Jarda, Lada a Marta ..kdy ventilator mohl byt kdokoliv z nich :-) :-) :-) :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červen 10, 2016 7:37 am Předmět: |
|
|
Kdepak, tihle byli praví, nefalšovaná freak show :) Snad jsem je neodradil a ještě přijdou. Snažil jsem se zachovat kamennou tvář, ale moc se mi to nedařilo. :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá červen 10, 2016 9:22 am Předmět: |
|
|
Pěkná historka  .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|