Jelikož včera vykouklo konečně sluníčko, hodili jsme trénink za hlavu a šli na procházku směr Lužiny, Luka. A když jsme se vraceli kolem nádrže zpátky, narazili jsme na venkovní "posilovnu". Muž stále cizopasníkoval, dokud jsem pod nátlakem nesundala kabelku a nepokusila se o shyby. První neutrálním úchopem a druhý podhmatem a ejhle, vcelku uznatelný shyby! Takže velká radost hodná zápisu, pomalu se mi plní cíl.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
JR za hlavu triceps
10x 7,5kg
10x 7,5kg
10x 7,5kg
10x 7,5kg
JR biceps
10x 6kg
10x 6kg
10x 6kg
10x 6kg
Strečink
Po delší době nadhoz, zápěstí vcelku drželo po kupě, ale i tak jsem radši nad 30kg vzala bandáže. Výkonově o 5kg dolů, ale technicky žádná prasárna. Největší problém dne byl spíš strečink svalovky v nohách.
Svalovka v nohách rychle přešla, tak opět lehce polechtat dřepy a pak mrtvola.. "Proč tomu říkáš těžká, když mě nenecháš jet ani 80kg??" Takže asi tak.. Bulhary - podruhé.. peklo, na čtvrtou sérii jsem se vykašlala a už jsem jen v té sauně chtěla dojet trénink. Celkově průměr.
Naposledy upravil Ikee dne čt srpen 07, 2014 8:13 am, celkově upraveno 2 krát
Ikee jezdí přemístění od pasu + push jerk, takže technický nadhoz to není. V logu to má ale zjednodušeně psané jako "nadhoz". Takže tolik pro vysvětlení, ať to třeba pro někoho není matoucí.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
premisteni od pasu ? hmmm :) to je uz tezke, to uz zabira ciste trapezama a jde rychle pod cinku.. to jsi vysvetlil pekne, ale myslim, ze si chtel rict neco jinyho :)
asi toto :)
premisteni od pasu ? hmmm :) to je uz tezke, to uz zabira ciste trapezama a jde rychle pod cinku.. to jsi vysvetlil pekne, ale myslim, ze si chtel rict neco jinyho :)
asi toto :)
Ne, jak jsem řekl :) spíš toto:
tyvoe .. to je premisteni z visu :) a naka prasarna ,co se neda pojmenovat ,zda vyraz ci co to ma byt :) neco mezi vyrazem do polo a vyrazovym tahem (se tomu rika tah, ac to je tlak)
panemajes ? :)
Whatever :) Provedení bylo vysvětleno, ať si tomu říká kdo chce jak chce dle uvážení, já spíš řeším konkrétní provedení na tréninku, než jak je to napsané tady v logu.
Děkuji pánové a především trenérovi za vyjasnění situace. Log si píšu především pro sebe, děkuju daveM že ho sleduješ a omlouvám se, pokud je to pro tebe označení nadhozem matoucí. Třeba sem někdy dám video, aby bylo jasno.
A pokud je to pro tebe prasárna, můžeš být v klidu že tak necvičíš ty, ale já pod dozorem, jak je v názvu. A jsem s tím zatím spokojená.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru