|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak dlouho cvicíte? |
| do 1/2 roku |
|
4% |
[ 4 ] |
| do 1 roku |
|
11% |
[ 10 ] |
| do 1 1/2 roku |
|
14% |
[ 12 ] |
| do 2 let |
|
13% |
[ 11 ] |
| přes 2 roky |
|
16% |
[ 14 ] |
| přes 3 roky |
|
4% |
[ 4 ] |
| přes 4 roky a více |
|
34% |
[ 29 ] |
|
| Celkem hlasů : 84 |
|
| Autor |
Zpráva |
Missues
|
Zaslal: st duben 14, 2004 6:23 pm Předmět: Jak dlouho cvičíte? |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mára

|
Zaslal: st duben 14, 2004 6:45 pm Předmět: |
|
|
Tak tenhle podobný topic jsem tady založil dříve....
no, nic tak se to z opakuje, ale mohls tam napsat ať ještě uvede kolik mu je let.
Jinak cvičim něco málo asi přez dva roky a je mi 15...
|
|
| nahoru |
|
 |
|TwoTick|
|
Zaslal: st duben 14, 2004 7:28 pm Předmět: |
|
|
No, doma sem cvicil uz asi pred rokem a pul, nebo vic, pak sem prestal a zacal delat break dance, potom mesic fitko (potom sem mel problem s ledvinama - mesic a pul doma, pribral sem 6 kg - 64 - 70kg), ted ve fitku cvicim uz asi 3 - 4 mesice, z toho posledni 2 treninky sem zacal na silu. jen tak pro poradek je mi 13
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: st duben 14, 2004 8:32 pm Předmět: |
|
|
cvicim sedmej mesic _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: st duben 14, 2004 8:51 pm Předmět: |
|
|
10let fitness......14let bojova umeni......
|
|
| nahoru |
|
 |
apis
|
Zaslal: st duben 14, 2004 8:57 pm Předmět: |
|
|
mam 17 a cvicim 4 roky...
|
|
| nahoru |
|
 |
|TwoTick|
|
Zaslal: st duben 14, 2004 9:06 pm Předmět: |
|
|
4Mike Tyson: ty delas jen box ? ja bych rad delal capoeiru, ale ta u nas nikde neni, tak s kamaradem premyslime, ze za rok ci dva nejakou zalozime ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: st duben 14, 2004 9:07 pm Předmět: |
|
|
box,kickbox,treba i K1 kdyz bude potreba:))
|
|
| nahoru |
|
 |
|TwoTick|
|
Zaslal: st duben 14, 2004 9:34 pm Předmět: |
|
|
tak todle mi prijde jako silne neelegantni bojovy sport. Ja capoeiru proste zeru, utoky i obrana je strasne necekana (kdo by taky cekal, ze na nej nekdo skoci premet, salto, hvezdu, motylka, nakope ho poradne atd). Obrana je resena jen pomoci uhybani, ale stejne je to naprosto perfektni sport (stahnete si nejka videa ...) navic proti capoeire se jen tezko brani
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: st duben 14, 2004 9:47 pm Předmět: |
|
|
4 roky posilka je mi 20 _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
Steny

|
Zaslal: st duben 14, 2004 10:47 pm Předmět: |
|
|
Od 17 , rok byla pauza a ted mi uz tahne na 26 tak to bude nejmin 7 let. _________________ 178 cm, 80 kg (Vrchol objemu :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: čt duben 15, 2004 12:09 am Předmět: |
|
|
| |TwoTick| napsal: | | tak todle mi prijde jako silne neelegantni bojovy sport. Ja capoeiru proste zeru, utoky i obrana je strasne necekana (kdo by taky cekal, ze na nej nekdo skoci premet, salto, hvezdu, motylka, nakope ho poradne atd). Obrana je resena jen pomoci uhybani, ale stejne je to naprosto perfektni sport (stahnete si nejka videa ...) navic proti capoeire se jen tezko brani | chtěl bych vidět jakýhokoliv běžnýho praktikanta nějakýho bojovýho umění co připustí že to jeho není nejlepší, jak říkal náš japonskej mistr aikido, každý má svoje slabiny, stačí je najít - bylo to teda myšlený v rovině stability. Samurajové sou slabí ze strany,...
Předpokládám že s dostatečně rychlejma reflexama je úplně jedno JAK útočíš, jestli saltem hvězdicí nebo karatistickým twisterem:), s tím rozdílem že když ten útočník letí už nemůže kontrolovat moc svý tělo a je v nevýhodě...No to je jen takovej postřeh .
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: čt duben 15, 2004 3:11 am Předmět: |
|
|
kdyz to hodne nadsadim tak proto vznikla K1...at jsi karatista,boxer,thaiboxer,sumista,judista nebo cokoli je to jedno,proste 3x3min dle nejakych pravidel a ukazte se....polemiky jako aikido nejlepsi apd,me uz nudi za ty leta......
|
|
| nahoru |
|
 |
kpt.Nemo

|
Zaslal: čt duben 15, 2004 5:27 am Předmět: |
|
|
bylo mi 17 a cvicim patej rok z ceho asi tak pred rokem a pul sem pochopil wo co go
jinak vzdycky sem chtel delat nejaky bojovy umeni,ale myslim ze kdyz si bejt jednou dobrej kulturista zaroven tak to asi moc dohromady nejde co...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|