|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Kolik času průměrně trávíte v posilovně. |
| max 60 minut |
|
17% |
[ 28 ] |
| max 90 minut |
|
50% |
[ 82 ] |
| max 120 minut |
|
24% |
[ 39 ] |
| max 150 minut |
|
8% |
[ 13 ] |
|
| Celkem hlasů : 162 |
|
| Autor |
Zpráva |
eschaia

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 5:43 pm Předmět: Jak dlouho trénujete? |
|
|
Tohle mě hodně zajímá... když jdu do posilovny tak jsem schopen cvičit i přes 2 hodiny.  Když koukám na logy tak je mě jasný, že nemůžete stíhat odcvičit např. za hodinu, na druhé straně sem četl, ze není dobrý trénovat delší dobu - hodina a pul+ ?
Vyjádřete se pls.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
adam128

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 5:45 pm Předmět: |
|
|
nedam hlas, lebo je to specificke pre trenink aky idem cvicit, raz to moze byt hodina a raz aj dve..
|
|
| nahoru |
|
 |
SethX
|
Zaslal: so srpen 16, 2008 5:46 pm Předmět: |
|
|
Já cvičim většinou tu hodku a půl...dávam si celkem velký pauzy. _________________ radši první v pekle než až druhej v nebi
|
|
| nahoru |
|
 |
vird

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 5:47 pm Předmět: |
|
|
poslednu dobu hlavne teraz ked je teplo tak sa snazim dat to do hodiny.
dari sa mi odcvicit vsetko co mam priblizne za nieco okolo 40 minut
|
|
| nahoru |
|
 |
Bazzy

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 5:48 pm Předmět: |
|
|
| adam128 napsal: | | nedam hlas, lebo je to specificke pre trenink aky idem cvicit, raz to moze byt hodina a raz aj dve.. |
good boy
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 5:50 pm Předmět: |
|
|
No to nechapu... prijdu do posilky dam si na zahrati rotoped + protahnuti... cca 10minut. Potom cvicim vetsinou 2 partie napr. zada a ruce (bic+tric). kazda partie me zabere cca 45min a nakonec jako bonus davam bricho a obcas mrtvolu. Pak strecink... proste pod 2 hodiny se vetsinou nevlezu.
Je to spatne
|
|
| nahoru |
|
 |
JPS
|
Zaslal: so srpen 16, 2008 5:51 pm Předmět: |
|
|
eschaia : jak tam muzes byt 2 hodiny? u zad+pazi.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 5:54 pm Předmět: |
|
|
Bez aerobky +/- 60 minut je pro me ted ideal.
Pokud davam po treninku aerobku, tak jeji delka zavisi na jejim ucelu. Ted v objemu zarazuji obcas 10-20minut pro lepsi regeneraci (napr. po treninku nohou), coz ale ani nepovazuji za aerobku.
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 5:58 pm Předmět: |
|
|
| JPS napsal: | | eschaia : jak tam muzes byt 2 hodiny? u zad+pazi..... |
horni klladka za hlavu, veslovani, horni kladka na hrudnik, pritahy velke cinky, potom an peck decku tahy (jak prsa, jen se ty paky roztahujou).
ruce - scotova lavka - j.c. 10kg 12x, 11kg 10x, 12kg 8x, 13kg 6x, 14kg 6x, 15 kg 6x, 16kg 4x.
EZ 4 serie, EZ 4 serie nadhmatem, 4 serie kladiv. biceps na lanech.
triceps - horni kladka (provazy)4 serie, tahy j.c. za hlavou 5 serii, horni kladka 4 serie. Bricho 15minut cca - zkracovacky, zdviho nohou ve visu a rotace s osou. Nekdy mrtvola 5 serii se zvysovanim vahy..
No a tak to vyjde na min 2 hodky. Pauzy mezi seriema cca 1minuta.
Jo, jeste jsem zapomnel, na zacatku treninku delam shyby.. to zabere tak 10minut.
|
|
| nahoru |
|
 |
DavidS

|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: so srpen 16, 2008 6:11 pm Předmět: |
|
|
Nechápu tvůj trénink. Proč na konec tréninku dáváš MT. Nechci aby to vypadalo, že jsem rejpal. Jen mě zajímá pro na konec. Potom proč radši neprocvičíš pořádně triceps. Upřednostňovat biceps před tricepsem...nevím no, já to dělám naopak. Potom sem i zdá, že máš těch cviků za ten trénink zbytečně moc. A celkově toho máš moc. Záda, biceps, triceps a pivas. Já mám trénink odcvičenej asi za hodinu (záleží jak kdy, když jedu nohy je to na dýl, když ruce zase míň).
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 6:13 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | | JPS napsal: | | eschaia : jak tam muzes byt 2 hodiny? u zad+pazi..... |
horni klladka za hlavu, veslovani, horni kladka na hrudnik, pritahy velke cinky, potom an peck decku tahy (jak prsa, jen se ty paky roztahujou).
ruce - scotova lavka - j.c. 10kg 12x, 11kg 10x, 12kg 8x, 13kg 6x, 14kg 6x, 15 kg 6x, 16kg 4x.
EZ 4 serie, EZ 4 serie nadhmatem, 4 serie kladiv. biceps na lanech.
triceps - horni kladka (provazy)4 serie, tahy j.c. za hlavou 5 serii, horni kladka 4 serie. Bricho 15minut cca - zkracovacky, zdviho nohou ve visu a rotace s osou. Nekdy mrtvola 5 serii se zvysovanim vahy..
No a tak to vyjde na min 2 hodky. Pauzy mezi seriema cca 1minuta.
Jo, jeste jsem zapomnel, na zacatku treninku delam shyby.. to zabere tak 10minut. |
Na ty ruky toho máš zbytečně moc a na záda taky, na zády tí stačí 3- cviky a ty ruky si dej tak do dvou supersetů po 4 seriích _________________ Dobrá posilovna nemá nic do činění s tím, jak hezké posilovací stroje tam jsou.
Nebo jestli mají bazén nebo klimatizaci. Dobrá posilovna smrdí směsí lidského potu a nabízí svým zákazníkům box s magnéziem.
|
|
| nahoru |
|
 |
eschaia

|
Zaslal: so srpen 16, 2008 6:15 pm Předmět: |
|
|
Okej, neberu to jako rejpani spis jako radu. Vidim, ze budu muset ubrat cviky. No MT beru jako zpestreni (max 120kg), jedu ho pred brichem a kdyz cvicim bricho tak si pekne ty zada rovnou protahnu.
Pecina: Okej, dík !
|
|
| nahoru |
|
 |
pecina

|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|