Jak dlouho trénujete?

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Jak dlouho trénujete?  Úvodní stránka -> Trénink -> Jak dlouho trénujete?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Kolik času průměrně trávíte v posilovně.
max 60 minut
17%
 17%  [ 28 ]
max 90 minut
50%
 50%  [ 82 ]
max 120 minut
24%
 24%  [ 39 ]
max 150 minut
8%
 8%  [ 13 ]
Celkem hlasů : 162

Autor Zpráva
eschaia

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 5:43 pm    Předmět: Jak dlouho trénujete? Odpovědět s citátem

Tohle mě hodně zajímá... když jdu do posilovny tak jsem schopen cvičit i přes 2 hodiny. Když koukám na logy tak je mě jasný, že nemůžete stíhat odcvičit např. za hodinu, na druhé straně sem četl, ze není dobrý trénovat delší dobu - hodina a pul+ ?
Vyjádřete se pls.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
adam128

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedam hlas, lebo je to specificke pre trenink aky idem cvicit, raz to moze byt hodina a raz aj dve..
SethX

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 5:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já cvičim většinou tu hodku a půl...dávam si celkem velký pauzy.
vird

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 5:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poslednu dobu hlavne teraz ked je teplo tak sa snazim dat to do hodiny.
dari sa mi odcvicit vsetko co mam priblizne za nieco okolo 40 minut
Bazzy

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 5:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

adam128 napsal:
nedam hlas, lebo je to specificke pre trenink aky idem cvicit, raz to moze byt hodina a raz aj dve..

good boy
eschaia

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 5:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No to nechapu... prijdu do posilky dam si na zahrati rotoped + protahnuti... cca 10minut. Potom cvicim vetsinou 2 partie napr. zada a ruce (bic+tric). kazda partie me zabere cca 45min a nakonec jako bonus davam bricho a obcas mrtvolu. Pak strecink... proste pod 2 hodiny se vetsinou nevlezu.
Je to spatne
JPS

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 5:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia : jak tam muzes byt 2 hodiny? u zad+pazi.....

http://www.youtube.com/watch?v=jmURrAbZKQ8
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bez aerobky +/- 60 minut je pro me ted ideal.
Pokud davam po treninku aerobku, tak jeji delka zavisi na jejim ucelu. Ted v objemu zarazuji obcas 10-20minut pro lepsi regeneraci (napr. po treninku nohou), coz ale ani nepovazuji za aerobku.
eschaia

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JPS napsal:

horni klladka za hlavu, veslovani, horni kladka na hrudnik, pritahy velke cinky, potom an peck decku tahy (jak prsa, jen se ty paky roztahujou).

ruce - scotova lavka - j.c. 10kg 12x, 11kg 10x, 12kg 8x, 13kg 6x, 14kg 6x, 15 kg 6x, 16kg 4x.
EZ 4 serie, EZ 4 serie nadhmatem, 4 serie kladiv. biceps na lanech.
triceps - horni kladka (provazy)4 serie, tahy j.c. za hlavou 5 serii, horni kladka 4 serie. Bricho 15minut cca - zkracovacky, zdviho nohou ve visu a rotace s osou. Nekdy mrtvola 5 serii se zvysovanim vahy..

No a tak to vyjde na min 2 hodky. Pauzy mezi seriema cca 1minuta.

Jo, jeste jsem zapomnel, na zacatku treninku delam shyby.. to zabere tak 10minut.
DavidS

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 6:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak muzes jet po tom vsem jeste MT Nebylo by lepsi dat MT na zacatek jako normalni plnohodnotnej cvik a vyhazet naky ty kladky? A hned tam budes o pul hodky min
tarzos

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nechápu tvůj trénink. Proč na konec tréninku dáváš MT. Nechci aby to vypadalo, že jsem rejpal. Jen mě zajímá pro na konec. Potom proč radši neprocvičíš pořádně triceps. Upřednostňovat biceps před tricepsem...nevím no, já to dělám naopak. Potom sem i zdá, že máš těch cviků za ten trénink zbytečně moc. A celkově toho máš moc. Záda, biceps, triceps a pivas. Já mám trénink odcvičenej asi za hodinu (záleží jak kdy, když jedu nohy je to na dýl, když ruce zase míň).
pecina

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
JPS napsal:

horni klladka za hlavu, veslovani, horni kladka na hrudnik, pritahy velke cinky, potom an peck decku tahy (jak prsa, jen se ty paky roztahujou).

ruce - scotova lavka - j.c. 10kg 12x, 11kg 10x, 12kg 8x, 13kg 6x, 14kg 6x, 15 kg 6x, 16kg 4x.
EZ 4 serie, EZ 4 serie nadhmatem, 4 serie kladiv. biceps na lanech.
triceps - horni kladka (provazy)4 serie, tahy j.c. za hlavou 5 serii, horni kladka 4 serie. Bricho 15minut cca - zkracovacky, zdviho nohou ve visu a rotace s osou. Nekdy mrtvola 5 serii se zvysovanim vahy..

No a tak to vyjde na min 2 hodky. Pauzy mezi seriema cca 1minuta.

Jo, jeste jsem zapomnel, na zacatku treninku delam shyby.. to zabere tak 10minut.

Na ty ruky toho máš zbytečně moc a na záda taky, na zády tí stačí 3- cviky a ty ruky si dej tak do dvou supersetů po 4 seriích
eschaia

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 6:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Okej, neberu to jako rejpani spis jako radu. Vidim, ze budu muset ubrat cviky. No MT beru jako zpestreni (max 120kg), jedu ho pred brichem a kdyz cvicim bricho tak si pekne ty zada rovnou protahnu.

Pecina: Okej, dík !
pecina

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eschaia napsal:
Okej, neberu to jako rejpani spis jako radu. Vidim, ze budu muset ubrat cviky. No MT beru jako zpestreni (max 120kg), jedu ho pred brichem a kdyz cvicim bricho tak si pekne ty zada rovnou protahnu.

Pecina: Okej, dík !

Když si ním chceš protáhnout záda tak si ho nedávej na konec treninku ale dej si ho jako 4 cvik a máš to vyřešený.
tarzos

PříspěvekZaslal: so srpen 16, 2008 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě se zdá, že v tom zbytečně hledáš složitosti. Na záda ti bude stačit MT, přítahy VC a stahování vrchní kladky k hrudi. Je to samozřejmě jen na tobě jak si sestavíš trénink, ale ruce (biceps, triceps) bych si nechal na jinej den. A rozohdně bych na ně ubral cviky a třeba poslední cviky bych dal do super série. Mě osobně se to hodně osvědčilo.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Jak dlouho trénujete? Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: