|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
alesssek
|
Zaslal: so duben 28, 2012 1:16 pm Předmět: Jak na prsní svaly? |
|
|
zdravim vas, potreboval bych poradit. merim 175cm a vazim 75kg, drive jsem pravidelne cvicil a posiloval. Bohuzel vzdy jsem mel problem se zvetsenim prasnich svalu. Muzete mi prosim poradit, jak na to? cviky, popripade vyziva nebo nejake suplementy? Budu vdecny za jakoukoliv radu, protoze s jinymi partiemi problem nemam. diky moc
PS. omlouvam se, jestli tady uz takove otazky jsou, ale nemam cas to prohledavat, jsem casove hodne vytizeny. diky za pochopeni.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Luster

|
Zaslal: so duben 28, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: so duben 28, 2012 1:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
alesssek
|
Zaslal: so duben 28, 2012 1:31 pm Předmět: |
|
|
Mno nevim, aby to nemelo stejny vliv jako nektera anabolika a nevznikla gynekomastie, hm?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so duben 28, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
| alesssek napsal: | | Mno nevim, aby to nemelo stejny vliv jako nektera anabolika a nevznikla gynekomastie, hm? |
On to myslel ironicky. Když ti prsa rostou méně než ostatní patrie, drť je (i to ale bohužel někdy nepomůže). Dej je přednostně na začátek tréninku, zkus použít super/tri série, pyramidu, zkus měnit váhy a opakování, jednou dej málo op s velkou váhou, podruhé třeba 10-20op. s menší.
Zkus zařadit nové cviky. Suplementy ti v tomhle moc nepomůžou.
Napiš sem, jaký trénink si na prsa používal. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: so duben 28, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
Na základce tělocvikář říkal holkám ze třídy, že na růst prsou je nejlepší hrát pingpong.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lubosito
|
Zaslal: so duben 28, 2012 2:13 pm Předmět: |
|
|
snaz sa prsia co najviac izolovat: co najmenej zapajat ramena-napr pri benchi tlac lopatky k sebe a pouzivaj bez palcovu techniku (alebo tak nejak sa vola) tj. palec ide rovnakym smerom ako ostatne prsty (nie oproti nim), budes sice dvihat o cosi nizsie vahy ale lepsie precitis hrudnik, na zaver treningu zarad aj kladky (aky kolvek spôsob-podla toho ktoru cast hrudnika chces zlepsit). U cvikov davaj pocet opakovaní 9-12 ( zacni z mensimi vahami a sustred sa na techniku- ta je najdôlezitejsia)
osobne idem trening-bench 4x9-12, jednorucky na sikmej (hore) 4x10, Kladky vrchne4x12, Kladky spodne 4x12
Takto cvicim hrudnik ja musim povedat ze je to moja najlepsia partia. mnoho ludi cvici iba tlakove cviky a maju sice velky hrudnik ale ked daju dole tricko tak to moc dobre nevyzera-preto davam do treningu min. jeden cvik na kladkach a nedam na ne dopustit
|
|
| nahoru |
|
 |
alesssek
|
Zaslal: so duben 28, 2012 3:40 pm Předmět: |
|
|
ja na prsa delam rozpazovani, tlaky s jednoruckama vleze, bench vleze (ale mam jen cca do 30kg - cvicim doma), 4 serie po 15 opakovanich a k tomu kliky 4x12. Vim, ze je to docela malo, ale je to po dlouhe dobe zacatek, takze pokud poradite jaky cvik pridat, opakovani apod, klidne radte, jsem jedno ucho... teda oko :)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so duben 28, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
Ubrat cviky, ubrat opakování, přidat váhu. 30 kilo na benč je váha tak akorát, ale jen pokud jsi žena. Z toho svaly nenarostou. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
alesssek
|
Zaslal: so duben 28, 2012 4:43 pm Předmět: |
|
|
to je mi jjasny, ze je to malo :D ted doma vice nemam a potrebuju si koupit stojany na bench, pak mile rad pridam
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
Zaslal: so duben 28, 2012 4:49 pm Předmět: |
|
|
Zatim můžeš třeba zkusit kliky se závažím (např v batohu apod), kliky hlavou dolů apod, dokud neseženeš víc vah pro ten bench.
|
|
| nahoru |
|
 |
alesssek
|
Zaslal: so duben 28, 2012 5:00 pm Předmět: |
|
|
jj, ty kliky hlavou dolu mam v planu, ale ten bench musim zacit delat poradne, uz si to slibuju kdo vi jak dlouho. jeste vas napadaji nejake cviky treba co jsem nedelal?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|